Επισκέπτης
Μπλεκ και Όμπραξ!!!!! Πόρωση!!!!
ΜΠΛΕΚ!!!! ΤΟ περιοδικό! Από το ΜΠΛΕΚ μου άρεσε και το "Παιδί Πάνθηρας"!!!!
Μπλεκ και Όμπραξ!!!!! Πόρωση!!!!
Αυτός ο Ντίνος θα πεθάνει μαζί με την Φοντάνα.Στην finn δίπλα δεν πήγαινες;
και ακούω σήμερα ένα κοριτσάκι γύρω στα 18 να λέει σε ένα συνομήλικό του ... μέσα στην παρέα και με άλλο κόσμο δίπλα.
_ συγνώμη του λέει ... να σου κάνω μία αδιάκριτη ερώτηση.
_ τί ρωτάει αυτός λέγε
_ πόσο μεγάλη την έχεις; του απαντάει αυτή και γέλαγε
έχει χαθεί παιδιά όλη η αθωώτητα.
Κ κάτι τελευταίο από την τότε εποχή μέσα από τα προσωππικά μου βιώματα:Κυριακή,μακαρόνια με κρέας κοκκινιστό κατά κανόνα για φαγητό κ μετά με έπαιρνε ο πατέρας μου κ παίρναμε το τρενάκι από Φάληρο για Περισσό,στο γήπεδο της ΑΕΚ κ βλέπαμε τον Μαύρο,τον Αρδίζογλου,τον Στελάρα,τον Λύσσανδρο,τον Σάντμπεργκ,τον Εστερχάζι,τον Όκο,τον Σαβέφσκι κ όλους αυτούς με τους οποίους εμείς τα χανουμάκια μεγαλώσαμε κ αγαπήσαμε.
Σας ευχαριστώ όλους για μια από τις πιο όμορφες μέρες που είχα εδώ μέσα στο bourdela.com
Καλό απόγευμα.
May the Force be with you ;)(η ταινία που με σημάδεψε τότε)
Στρατιωτάκια (εκείνα τα πλαστικά) μόνο εγώ έπαιζα; ;)
εγω ειχα ολοληρες μεραρχιες
...μου αρεσαν ανεκαθεν οι κατασκευες ειχα 3 κουτες με λεγκο και επαιζα χαχαχαχαχαχα
λεγκο παιρνω ακομα και φτιαχνω κοτζαμ γαιδαρα πλεον.....αυτα τα καινουργια που βγαζουν που εχουν και αυτοματισμους
Της Matchbox? υπηρχαν τοτε στρατιωτακια της Matchbox?
Kι εμένα μου άρεσαν οι κατασκευές κι έπαιζα με LEGO...
Πρόσφατα πήρα το MINDSTORM... TEΛΕΙΟ !!!
Εχω πάει και στην LEGOLAND... SUPER !!!
Τότε = 1975 - 80. Βεβαίως και υπήρχαν.
Btw, διάβαζε κανείς Κράνος / Δράσις / Τάνκς κλπ κλπ;
δεν ηξερα οτι ηταν τοσο παλια
Τώρα πληγώθηκα...
Χα......τα βρηκα Dur....ειχα παρει λοιπον τα Knights Kingdom και εχω κατασκευασει τον Sir Adric και τον Lord Vladek.....και τα αλλα που σου ελεγα οτι εχω παρει ηταν η σειρα των Technic Και τα creator....αλλα τωρα που τα χαζευω μου φαινεται θα αρχισω τα Bionicle τα Mindstorms και τα Exoforce