Αφιερωμένο σε όσους γεννήθηκαν πριν το 1980...
Ωραίο Θέμα! Υπάρχει και σχετικό Forum...
Αφιερωμένο σε όσους γεννήθηκαν πριν το 1980...
Τα kalkitos ήταν ένα είδος "χαλκομανίας" ένα τοπίο που πάνω του κολλούσαν με ξύσιμο φιγούρες και σχέδια σε μεγάλη ποικιλία !!!
Θυμούνται μήπως οι Πειραιώτες πως λεγόντουσαν τα 2 πρώτα φαστ-φουντ που άνοιξαν στο Πασαλιμάνι;
dzf ,εννοείς με τις ομάδες του μουντιάλ μάλλον.Μου φαίνεται ότι έτσι λεγόταν mundial ή κάτι τέτοιο.Που όλοι οι παίχτες της Αργεντινής έμοιαζαν με τον Μαραντόνα στο σουλούπι!!!!!
Το πρώτο φαστ-φουντ λοιπόν ήταν όπως πολύ σωστα προειπωθηκε το Amerikan House (απέναντι από την γαλλική) που υπάρχει ακόμα και το δεύτερο το Hamburger House στην Υψηλαντου (δεν υπάρχει πλέον) κοντά στο (τότε) Ουφάδικο του Τζίμη.
Όσο για την Φοντάνα ..σε 4 χρόνια θα μου δώσουν... σύνταξη (πηγαίνω από το 1976 ).
Ναι! Αυτό λέω με τις ομάδες του μουντιάλ...
Τελικό έπαιζες με Βραζιλία αν θυμάμαι καλά...
Απίστευτες μάχες.
Εννοείται ότι το τερμάτιζα με ένα 20ρικο.
Τουλάχιστον τότε τα παιχνίδια είχαν τέλος...
Άντε να πιάσεις τώρα να παίξεις κανά RPG ....Τη γάμησες....
Σίγουρα, απλά έχε υπόψη σου ότι είμαι πάντα έξω (χειμώνα -καλοκαίρι) και ποτέ μέσα.Αφου πας στην Φοντάνα τόσα χρόνια,σίγουρα έστω κ φατσικά θα γνωριζόμαστε.
Σίγουρα, απλά έχε υπόψη σου ότι είμαι πάντα έξω (χειμώνα -καλοκαίρι) και ποτέ μέσα.
Ρώτα τον Ντίνο ή το Νίκο κάποιο σάββατο να σου πούν ποιός είμαι.
Εγω διαβαζα και κατι περιοδικα με καρτουν που εξηγουσαν πως δημιουργηθηκε η γη και κατι τετοια.......το θυμαστε καθολου αυτο? εμοιαζε λιγο με το "μια φορα και εναν καιρο ηταν ο ανθρωπος" με τον παππουλη τον ασπρομαλλη.....προσφατως βρηκα μια κουτα με παλιες βαβουρες κατερινες και μπλεηκ!!!!!!!
Παιδιά θυμάστε το "Παγουρίνο" και το "Super Παγουρίνο" που είχαμε στο δημοτικό ?
Τι πουστοφλώρικο gadget ρε παιδί μου ...