Τα Lima ηταν καλυτερα?Εγώ είχα Märklin. To θυμάται κανείς? Τα ηλεκτρικά τρενάκια - μοντέλλα (ας είναι καλά ο πατέρας μου). Χάρη σ' αυτά έμαθα να μαστορεύω).
Ήμουνα προνομιούχος τότε ο πιτσιρικάς?
Δεν μου εκαναν δωρο ποτε ηταν ακριβα
Τα Lima ηταν καλυτερα?Εγώ είχα Märklin. To θυμάται κανείς? Τα ηλεκτρικά τρενάκια - μοντέλλα (ας είναι καλά ο πατέρας μου). Χάρη σ' αυτά έμαθα να μαστορεύω).
Εγώ είχα Märklin. To θυμάται κανείς? Τα ηλεκτρικά τρενάκια - μοντέλλα (ας είναι καλά ο πατέρας μου). Χάρη σ' αυτά έμαθα να μαστορεύω).
για τα φυσοκαλαμα που λετε εμεις ειχαμε ανακαλυψει κατι πιο γερο και δυνατο περναμε τα πλαστικα καλαμια που χρησιμοποιουν για τα βαζουν μεσα στα κλουβια των ωδικων πουλιων
και για πυρομαχικα πλαστελινι μιλαμε για το οπλο
νανε καλα αυτος που ανοιξε αυτο το θεμα
Βελάκια φτιάχναμε από κομμένα χαρτιά-κατά κανόνα από τα τετράδια του σχολείου.Κάποιοι έξυπνοι έβαζαν κ καρφίτσες στην μύτη.
Εμείς για φυσοκάλαμα χρησιμοποιούσαμε 2 ειδών!!!
1[sup]ο[/sup] είδος: Στυλό BIC όπου μέσα βάζαμε τα σποράκια από ευκάλυπτο!!! Καλό για μέσα στην τάξη!
2[sup]ο[/sup] είδος: Τα καλάμια από τις σημαίες της ΝΔ (τα θυμάστε, αυτά τα μπλε!) όπου φτιάχναμε βελάκια από χαρτί, σαν χωνάκια πολύ λεπτά και μυτερά. Αυτά πήγαιναν σφαίρα, αν σε έπαιρνε από κοντινή απόσταση έτσουζε! Και γι' αυτό θυμάμαι φτιάχναμε "πανοπλίες" από μαύρες σακούλες σκουπιδιών!!!
λοιπον ειμαι ενας απο αυτους που λες....!!!!Δυστυχως τον αγγιξε φιλε Νικ.Και οι μονοι που τον θυμουντε για τα αλλα τραγουδια του πλην του SAGAPO
ειναι μετρημενοι στα δαχτυλα του ενος χεριου.Περασε με μια κινηση στην cult ιστορια πλεον!
τωρα τα πιτσιρίκια παιζουν play station...
Δυστυχώς φιλαράκο τα σημερινά παιδιά δεν παίζουν όπως παίξαμε εμείς, δεν έχουν φίλους και παρέες στην γειτονιά όπως είχαμε εμείς, δεν, δεν, δεν... Στα μπαλκόνια μεγαλώνουν και στις πυλωτές. Τις προάλλες έβλεπα απέναντι από το σπίτι μου 2 κοριτσάκια 8-10 χρονών να βολτάρουν γύρω-γύρω από την πυλωτή με τα ποδήλατά τους. Σε κάποια φάση κατέβηκε η μάνα τους και τα έβγαλε στον δρόμο (που, σημειωτέων, είναι ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ) να κάνουν μια 10λεπτη βόλτα πάνω κάτω υπό την αδιάκοπη επίβλεψή της φυσικά. Μετά τα έβαλε πάλι μέσα και συνεχίσαν το γύρω-γύρω στην πυλωτή...
Εμείς στα 10 μας χρόνια παίρναμε τα ποδήλατα και πηγαίναμε στο ΟΑΚΑ για βόλτες ρε πούστη μου...
Τώρα... Internet... X-Box... Playstation... παιχνίδια με το κινητό... και το χειρότερο είναι ότι τα κουβαλάνε όλα αυτά ακόμη και στις καλοκαιρινές τους διακοπές!!! ΗΜΑΡΤΟΝ δηλαδή!!!!
Πιο τραγουδι σημερινο ειναι για μας υμνος.Περιμενω απαντησεις.
αλλάξανε οι εποχές φίλε Lioma...
εγώ δεν θυμάμαι ενα καλοκαιρι τον εαυτό μου χωρις να είναι και τα δύο γονατα μου μπαταρισμένα, οσο ημουν πιτσιρικας.
Με έψαχνε η μάνα μου όλο το μεσημέρι που υποτίθεται πως κοιμομουν και εγώ την έκανα απο το παράθυρο και οταν επεστρεφα τα μεσάνυχτα σπίτι με περιμενε ειτε με τον πλάστη έιτε με μια μουρόβεργα...
Λοιπόν, για μένα που ήμουν από πάντα ροκάς οι ύμνοι μου ήταν 3 τότε:
1. Το "Maniac" των Hall & Oates
2. To "The Night" των Animals
3. To "Total Eclipse of the Heart" της Bonnie Tyler (ιδανικό για slow με το γκομενάκι που μας άρεσε στα πάρτυ)
Τhe Whole Of the Moon - Waterboys!
και οταν επεστρεφα τα μεσάνυχτα σπίτι με περιμενε ειτε με τον πλάστη
Τhe Whole Of the Moon - Waterboys!
επιταφ κινκγ κριμσον 15 λεπτα μπλουζ προλαβενες τα παντα με την γκομενα που γουσταρες