Νέα

Αεροσυνοδοί

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

lavro

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Απρ 2018
Κριτικές
47
Like
7.348
Πόντοι
5.646
υπέροχο θέαμα
ένας λόγος επιπλέον για να ταξιδέψεις
τι μαλακία τώρα τα τελευταία χρόνια που πήραν και άντρες αεροσυνοδούς
Ταξιδεύοντας με aegean έχω πετύχει πολλές φορές άντρες...
Όντως πολύ μαλακια ..
Πάντως και από γυναίκες το τελευταίο διάστημα κάτι μπαζολες πετύχαινα...

Dimp107

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2018
Κριτικές
6
Like
676
Πόντοι
361
Ταξιδεύοντας με aegean έχω πετύχει πολλές φορές άντρες...
Όντως πολύ μαλακια ..
Πάντως και από γυναίκες το τελευταίο διάστημα κάτι μπαζολες πετύχαινα...
θα το γυρισαν σχεδον ολες στη βυζιτα...

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.228
Πόντοι
12.756
1599150552_nf8exk77ps.jpg

1599150627_kyn4ez0apj.jpg

1599150604_i3s6nk2vs6.jpg
ειδικα το τελευταιο , δεν παιζεται
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

θα το γυρισαν σχεδον ολες στη βυζιτα...
αυτο περιμένουμε

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Όταν το αεροπλάνο απογειώνεται κάτι παθαίνω αντανακλαστικά και μου σηκώνεται μέχρι να σβήσει η ένδειξη "προσδεθείτε" μάγκες μου.

Το πράγμα είναι σοβαρό γιατί αν η άνοδος του αεροσκάφους είναι παρατεταμένη φτάνω στο παρά 5 να εκσπερματίσω.

Γι αυτό το λόγο σε κάθε πτήση προσποιούμενος ότι φοβάμαι ζητάω να κρατάω το χέρι της αεροσυνοδού κατά τη διάρκεια της απογείωσης.

Πάντα δούλευε το σύστημα και πέρναγα καλά έχοντας τέλεια στύση στα 12000 πόδια,το άρωμα της αεροσυνοδού στα ρουθούνια μου και το ωραίο της χέρι στο δικό μου..
Ώσπου μια καταραμένη φορά προσφέρθηκε να με βοηθώσει ένας ιπτάμενος φροντιστής.

Είπα μέσα μου τί το θελα να ζητήσω βοήθεια.Οπότε ανέβηκα με τον ιπτάμενο φροντιστή να μου κρατά το χέρι.
Όταν η άνοδος ολοκληρώθηκε του είπα "Τέλος"..."ευχαριστώ"
"Τέλος?"Μου λέει "Γουλιέλμος?"
"Βαγγέλης...στη διάθεσή σου"

Είδα κι έπαθα να τον αποφύγω το μαλάκα:hammer:

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.558
Πόντοι
456
Όταν το αεροπλάνο απογειώνεται κάτι παθαίνω αντανακλαστικά και μου σηκώνεται μέχρι να σβήσει η ένδειξη "προσδεθείτε" μάγκες μου.

Το πράγμα είναι σοβαρό γιατί αν η άνοδος του αεροσκάφους είναι παρατεταμένη φτάνω στο παρά 5 να εκσπερματίσω.

Γι αυτό το λόγο σε κάθε πτήση προσποιούμενος ότι φοβάμαι ζητάω να κρατάω το χέρι της αεροσυνοδού κατά τη διάρκεια της απογείωσης.

Πάντα δούλευε το σύστημα και πέρναγα καλά έχοντας τέλεια στύση στα 12000 πόδια,το άρωμα της αεροσυνοδού στα ρουθούνια μου και το ωραίο της χέρι στο δικό μου..
Ώσπου μια καταραμένη φορά προσφέρθηκε να με βοηθώσει ένας ιπτάμενος φροντιστής.

Είπα μέσα μου τί το θελα να ζητήσω βοήθεια.Οπότε ανέβηκα με τον ιπτάμενο φροντιστή να μου κρατά το χέρι.
Όταν η άνοδος ολοκληρώθηκε του είπα "Τέλος"..."ευχαριστώ"
"Τέλος?"Μου λέει "Γουλιέλμος?"
"Βαγγέλης...στη διάθεσή σου"

Είδα κι έπαθα να τον αποφύγω το μαλάκα:hammer:
Το έκαψες το νήμα troubaman και δεν είναι Κυριακή σήμερα.

DarkMatter94

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2021
Like
179
Πόντοι
1
Η πιο κλασσική ιστορία πάντως είναι πτήση Αθήνα-Ν.Υόρκη με 2όροφο αεροπλάνο και ψηστήρι στο μπαρ του αεροπλάνου και μετά seχ με την αεροσυνοδό. Πιο μούφα ιστορία δεν υπάρχει.... :wink:

Dr.Finkelstein

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2021
Like
31
Πόντοι
0
Η πιο κλασσική ιστορία πάντως είναι πτήση Αθήνα-Ν.Υόρκη με 2όροφο αεροπλάνο και ψηστήρι στο μπαρ του αεροπλάνου και μετά seχ με την αεροσυνοδό. Πιο μούφα ιστορία δεν υπάρχει.... :wink:
Πάντως σε τέτοιες πτήσεις βασικά σε τέτοια ταξίδια όντως μπορεί να πετύχεις κουκλάρες συνοδούς.

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Αν
Παιδια καλησπερα.η κοπελα μου προσληφθηκε προσφατα ως αεροσυνοδος απο γνωστη ελληνικη εταιρεια και θα ηθελα την γνωμη σας γιαυτο το επαγγελμα.ειναι σιγουρο το κερατο?ευχαριστω

Εχουν περασει 7 χρονια, αν η γκομενα αξιζε τον παρατησε απο το διμηνο (οχι τιποτα αλλο ειχε να μαθει και τη δουλεια)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Το εχω κανει σαν Αλβανος που ειμαι

lagos28

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Κριτικές
12
Like
439
Πόντοι
311
Θα κανει ταξιδια χωρις διαμυκτερευση ειναι ησυχη τα εχουμε 2,5 χρονια.οποιος θελλει να μου πει περισσοτερα και δε ταλεει εδω add sto skype ouaoux@hotmail.gr αλλα μονο αληθειες please.ευχαριστω
Δεν πιάνεται για κέρατο πάνω από τα 10.000 πόδια έτσι μείνε ήσυχος!!

sparos-gr

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Οκτ 2015
Κριτικές
20
Like
992
Πόντοι
1.011
Εγω ρε παίδες βλαστημάω 3 μερες πριν το ταξίδι, κατα το ταξίδι δεν το συζητάω καν, και όλες τις μέρες μέχρι να ξαναγυρίσω πίσω! Αυτές πως το αντέχουν???

No_limits

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2020
Like
227
Πόντοι
21
Τι εννοεις τυπε μου πως την παλευουν? Δουλεια τους ειναι. Η καλυτερη τους ομως ειναι οταν εχουν διανυκτερευση μια η παραπανω μερες εκει που πανε για να κανουν και τις βολτες τους. Το πηγαινε ελα αυθημερον δεν ειναι και η καλυτερη τους. Η γυναικα μου κανει χρονια αυτη τη δουλεια οποτε το ξερω και απο αυτη και απο φιλες της. Δεν νιωθουν. Μη συγκρινεις με εμας. Και σε κατι 4-5ημερες διανυκτερευσεις που βγαινουν και τις βολτες τους χαλαρες πετανε σκουφια.

No_limits

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2020
Like
227
Πόντοι
21
unnamed - 2021-10-28T180947.737.jpg

Οι πιτσιρικες επισης εχουν και κανα τυχερο. Οποτε που να βαρεθουνε. Εσυ θα βαριοσουν??? ???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom