kronos
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12.887
- Πόντοι
- 3.506
Τι να κάνουν τώρα αυτά τα κορίτσια που καταρρέει ο χώρος των αεροπορικών ταξιδιών;
Το ξύνουν κανονικά...
Τι να κάνουν τώρα αυτά τα κορίτσια που καταρρέει ο χώρος των αεροπορικών ταξιδιών;
Ο συνδυασμος οτι σ εμας τους αντρες κανει κλικ το επαγγελμα τους σε σχεση με το οτι ειναι εμφανισιμες τουλαχιστον, καθιστα ευκολο το να γαμηθουν οποτε θελουν.
Εμενα με ειχε κανει τσακωτο οτι ξενογαμουσα μια καποτε. Στην πρωτη δισνυκτερευση της στην Ισπανια βρηκε μπαμ μπαμ υποψηφιο για να εκδικηθει. Ξενο οποτε σου λεει δεν θα τον δω ποτε ξανα. Φυσικα η κολλητη της την καρφωσε στο γκομενο της που με τη σειρα του μου τα ειπε ολα. Ποτε δεν της ειπα κατι, αλλα οντως καταλαβα οτι ολοι μολις ακουνε αεροσυνοδος πεφτουν με τα μουτρα... κατι μας κανει στους αντρες η στολη...
British Airways: Αεροσυνοδός-call girl στους κόλπους της εταιρείας
Ενδεικτικά αναφέρεται ότι χρεώνει 50 λίρες το ραντεβού, με τις προβλεπόμενες προσαυξήσεις αναλόγως της επιπλέον ειδικής φροντίδας που ενδέχεται να απαιτήσει ο επιβάτης/πελάτης.
Μία γνωστή έχει κόρη αεροσυνοδό
Τις προάλλες που μου το έλεγε ότι τα έχει με ένα πιλότο γέλασα
Μου λέει γιατί γελάς;
Της απάντησα ότι σε μια εταιρία οι αεροσυνοδοί είναι πχ 50 και οι πιλότοι 10,τωρα πως γίνεται να τα έχουν όλες με πιλότο όσες ρωτάς είναι ένα θέμα...
Προθερμανση για το πιλοτήριο...
Πω ρε φιλε!