Νέα

Αεροσυνοδοί

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nordalta

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2014
Like
389
Πόντοι
36
Λοιπον επειδή ειμαι του επαγγέλματος θα σας πω τα εξής:
1) Ναι πλέον λίγες εταιρείες πληρώνουν καλα. Πολυ λίγες. Ακομα και σε μεγάλες πρώην κρατικές τα καινούργια συμβόλαια ειναι της πείνας.
2) για να γαμ@&ετε ισως, γιατι για να παντρευτείτε ουτε καν. Ψάχνουν όλες μα όλες τους λεφτάδες τους πιλότους(δεν ειναι όλοι λεφτάδες γιατι όσοι δεν είχαν πλούσιο μπαμπα να τους τα δώσει, πρεπει να ξεπληρώσουν το υπέρογκο δάνειο και επισης οι πρώτοι μισθοί σαν συγκυβερνήτες δεν ειναι καθόλου υψηλοί).
επειδη εισαι του επαγγελματος θα ξερεις οτι παιζουν και τα χαρτακια με τα τηλεφωνα στην business class και οτι στα lay over βγαινει μια χαρα το χαρτζιλικι περα οτι μπορει να κατσει και κανενα τυχερο και να βολευτουν για παντα.Κοσμος εχει παει στις Αμερικανικες εταιρειες πχ
delta που πληρωνουν μια χαρα.
τωρα οποιος θελει να γαμησει αεροσυνοδο ,δεν ειναι πολυ δυσκολο,δεν μιλαμε για Ελλε ι νιδα ,αλλα για ξενη και να εχει τα τυχερα του να πεταει  business  τσαμπα(companion pass) αν κατσει και για σχεση και καλα μπορει να παει απο Μαιο μεχρι αρχες Νοεμβριου στο Galaxy bar hilton,μετα τις 10 το βραδυ,οι περισσοτερες εταιρειες κανουν εκει lay over,οποτε οι κυριες σας εχουν ετοιμο και δωματιο για την μετα κατασταση,τωρα πως θα τις ξεχωρησετε πιστεψε με το crew φαινεται

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
12.520
Πόντοι
3.506
Η Aegean στην εποχή του κορονοϊου,φάνηκε πολύ άτυχη.
Αν δεν καταφέρει να ακυρώσει τη μεγάλη παραγγελία των Airbus,βλέπω αντί καπελάκια να μοιράζει φέσια...
(Κρίμα γιατί θα πρέπει να απολυθούν τα όμορφα κουκλάκια της..)

Συνημμένα

• IMG_20200502_221345.jpg
    IMG_20200502_221345.jpg
    414,6 KB · Εμφανίσεις: 727
  • Screenshot_2020-05-02-22-11-22-939_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2020-05-02-22-11-22-939_com.android.chrome.jpg
    543,5 KB · Εμφανίσεις: 1.044
  • d06cc2c179a4d087ce8fd153832a6a98.jpg
    d06cc2c179a4d087ce8fd153832a6a98.jpg
    16,2 KB · Εμφανίσεις: 242

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
115
Like
19.066
Πόντοι
20.686
Μην ανησυχεις θα την επιδοτησει ο Κουλης.Αλλωστε υπαρχει συνδεσμος της οικογενειας με τον Βασιλακη.
Και μεγαλη μετοχικη αγαπη.

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.262
Πόντοι
2.306
Ας βάλει κάποιος τη Μιμή να γουστάρουμε!!! Με την αξυριστη Μουνάρα!!

asdor

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Κριτικές
27
Like
375
Πόντοι
2.287
Γνωρίζει κάποιος αν κάποια από αυτές είναι του χώρου;
Δεκτά pm για ανταλλαγή απόψεων

asdor

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Κριτικές
27
Like
375
Πόντοι
2.287
ταξιδεύω συχνά λόγω εργασίας. Πολλές φορές που γυρνάω βλέπω όλες αυτές τις κοπελίτσες (σημειωτέον οι περισσότερες Ελληνίδες λαμβάνουν πλέον πολύ μικρούς μισθούς, ξεχάστε ότι ξέρατε με την κρατική Ολυμπιακή παλιά κλπ) να περιμένουν διαλυμένες κυριολεκτικά από την ταλαιπωρία στον τερματικό σταθμό του Προαστιακού στο αεροδρόμιο για να πάνε στα σπίτια τους, μερικές φορές με 2 ανταποκρίσεις. Ακόμα και μια παλιά φίλη μου που κατάφερε και έγινε αεροσυνοδός στην ΣΟΥΙΣΣ και παίρνει σημαντικά περισσότερα χρήματα, εντούτοις έχει σημαντικά αυξημένο κόστος ζωής και πρακτικά δεν της μένει τίποτε (αν και βέβαια ζει μια αξιοπρεπέστατη ζωή στην Ζυρίχη). Ηθικό δίδαγμα : πλέον πολύ λίγες εταιρείες πληρώνουν καλά ! οι υπόλοιπες πληρώνουν μισθούς πείνας. Το επάγγελμα αυτό είναι κουραστικό και απαιτητικό και μετά από ορισμένα χρόνια τα περισσότερα κορίτσια έχουν  <<σπάσει>>. Καθόλου ζηλευτό επάγγελμα αντίθετα από τα 80ς 
ποσο δίνει η Aegean κατά μ.ο σε μια αεροσυνοδό;

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.706
Πόντοι
1.446
Ταξιδευω λογω δουλειας 30 φορες το χρονο.

AEGIAN/OLYMPIC βλεπω τα κλασικα κοντοπουτανα της Ελλαδας με 10 ποντους στοκο στη μουρη.

Ειναι μεν μικρες σε ηλικια και φιλικες αφου εισαι πελατης ... αλλα μην γελιεσται ... ελλεινιδες ειναι το DNA δεν αλαξε...

Τωρα δεν ξερω αν γαμιουνται με δωρακι αλλα σιγουρα θα αποφευγουν ελληνες για να μην τους βγει το ονομα... κλασικη τακτικη ελλε-η-νιδας

Στην Ελλαδα παρθενα ... και εξω μπενουν τρενα...

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Brain drain τύπε :grin: τα καλύτερα κομμάτια φύγανε στο εξωτερικό :grin:
μουνοdrain τυπε,τωρα ουτε στη τελεορα,ουτε στα αεροπλανα,ουτε στις καφετεριες δουλευουν μουνετα,τη κανανε για αλλου,οχι που θα καθοντουσαν στο πασοκισταν με 3 και 60
aerosinodos1.jpg

No_limits

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2020
Like
227
Πόντοι
21
Καλημερα στην καυλοπαρεα. Η γυναικα μου ειναι αεροσυνοδος οποτε μπορω να εχω αρκετα καλη αποψη αφου ακουω αρκετα απο τις συναδελφους της και την ιδια. Δεν ειναι ακριβως οπως τα λετε καποιοι. Οντως υπαρχουν καποια υπερξεκολα, τα οποια ομως απλα τυχαινει να κανουν αυτη τη δουλεια. Θα μπορουσε να ειναι κομμωτριες, περιπτερουδες, σερβιτορες κλπ. Και φυσικα να γαμιουνται παντου και παντα. Πιτσιρικακια με ωραια κορμακια αφου οντως πρεπει να ειναι αρκετα εμφανισιμες, ειναι ευκολο να γαμηθουνε με πιλοτους κλπ για το εφε. Καμια 10 αρια φιλες της λοιπον και η δικια μου ειναι κανονικοτατες υπερπουριτανες ελεεινιδες οπως τις λεμε εδω. Εχουν τυχει περιπτωσεις να κατεβασουν επιβατες απο την πτηση γιατι τους ειπαν διαφορα κλπ. Δεν εχω ακουσει ποτε μα ποτε καμια φιλη της να συζηταει για καποιον ωραιο σε πτηση κλπ. Ολες ειναι μπλεγμενες με εντελως εκτος του χωρου. Θελω να πω λοιπον οτι οντως πχ η γυναικα μου εχει την ευκολια σε καποιες διανυκτερευσεις που εκανε ( δεν κανει πια) να γαμηθει οσο θελει με οποιον θελει και να μην το μαθω ποτε. Αλλα.... Εχω πολλες προσωπικες ιστοριες σε ξενοδοχεια μετα τη δουλεια, σε απομωνομενα δωματια επιχειρησεων, και πολλα ακομα σε εργασιακους χωρους. Οποτε.... Το επαγγελμα δεν λεει κατι. Και να εχει γαμηθει η να γαμιεται η γυναικα μου, ειμαι σιγουρος οτι ειναι πισω στο σκορ.... Χαχαχα. Και επειδη για μενα μονογαμια δεν υπαρχει ουτε στη σφαιρα της φαντασιας, τουλαχιστον αν γαμιεται, γαμιεται μακρια. Και κερατο δεν πιανεται εκτος συνορων και δεν θα το μαθω σχεδον ποτε... Χαχαχαχα. Αν και ειμαι απολυτα συμβιβασμενος με την ιδεα οτι μπορει να εχει η να συμβει το οτιδηποτε. Στις σημερινες εποχες η μονογαμια σε ενα γαμο ειναι τοσο πιυανη οσο και το να ξαναεμφανιστουν στη γη οι δεινοσαυροι.
Συμβουλη παντως... Εντοπιστε και χωθειτε σε πιτσιρικια ξεκολα. Στις πιο ωριμες... Πιλυ με το μαλακο γιατι σας βλεπω εκτος αεροπλανου πριν ξεκινησει η πτηση η να σας περιμενει ομαδουλα υποδοχης στον προορισμο. Σκεφτειτε οτι εχετε απεναντι σας μια υπερμουναρα μεν, ελεεινιδα δε... Αυτα συντροφοι και συναγωνιστες!

seasunsex

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2010
Like
262
Πόντοι
26
Συνάδελφος με γνώση και εμπειρία στο χώρο μοιράστηκε μαζί μου πως το μεγάλο ποσοστό των αεροσυνοδών στο εξωτερικό είναι ..δραστηριες και πως το κέρατο πάει έλικας!

Τι να κάνουν τώρα αυτά τα κορίτσια που καταρρέει ο χώρος των αεροπορικών ταξιδιών;

No_limits

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2020
Like
227
Πόντοι
21
Τυπε μου τι εννοεις? Σε εχασα. Αυτες που δουλευουν σε εταιριες του εξωτερικου η Ελληνιδες οταν πηγαινουν εξωτερικο?
Υπαρχουν πολλες πιτσιρικες gold diggers η βυζιτακια. Τα βιζιτακια θα βρουν τον τροπο. Για τις δικες μας μιλαω παντα. Οι πιο μεγαλες των 30+ γαμιουνται πολυ δυσκολα και απλα αν κατσει η ολη φαση. Δεν ψαχνονται ουτε αποσκοπουν καπου συνηθως. Να φανε ενα πουτσο θελουν και γεια. Οταν εχουν διανυκτερευσεις που μπορει να ειναι απο μια μεχρι αρκετες μερες και κυκλοφορουν εξω, ναι ισως γαμηθουν αν βρεθει κατι να τους κανει κλικ. Οπως καθε γυναικα μπορει να γαμηθει ακομα και με το γειτονα η τον περιπτερα. Με τη διαφορα οτι αισθανονται πιο ασφαλεις που δεν τις ξερει κανεις κλπ, οποτε τρωνε ενα δυο γαμησια και τελειωνει εκει. Για να εχουν διανυκτερευση στο ιδιο μερος ισως περασουν μηνες και στις αυθημερον πτησεις δεν κατεβαινουν καν απο το αεροπλανο. Τωρα το να γνωρισουν καποιον στο αεροπλανο και να γαμιουνται μαζι του εδω.... Ειναι το ιδιο με το να γνωρισει καποια καποιον στο σουπερμαρκετ.
Αλλα το τι να κανουν... Θα βρουν το δρομο τους αν ειναι πιτσιρικια βιζιτακια η θελουν καποιον να του τα τρωνε. Λογω του οτι η γυναικα μου ειναι αεροσυνοδος εχω καποια αποψη απο αυτα που ακουω απο την ιδια και τις φιλες της. Οι μεγαλυτερες λοιπον ειναι στην πλειοψηφια ξυνομουνες και μονο αν εχουν καυλες η αλλο λογο μπορει να γαμηθουν και δυσκολα. Οπως ολες οι αγαπημενες μας ελεεινιδες. Οι πιτσιρικες ειναι ευκολοι στοχοι αν το εχεις...

astakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2006
Κριτικές
2
Like
173
Πόντοι
281
Συνάδελφος με γνώση και εμπειρία στο χώρο μοιράστηκε μαζί μου πως το μεγάλο ποσοστό των αεροσυνοδών στο εξωτερικό είναι ..δραστηριες και πως το κέρατο πάει έλικας!

Τι να κάνουν τώρα αυτά τα κορίτσια που καταρρέει ο χώρος των αεροπορικών ταξιδιών;

Κάποτε έλεγαν όπου λιμάνι και καημός. Τώρα όπου αεροδρόμιο και καημός.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom