nolimitsonsex
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2018
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Απο αντρες αεροσυνοδους παντως δεν κινκδινευει
Οχι απο αλλη πολη της βορειας ελλαδας.απο θεσσαλονικη ο φιλος;
απο θεσσαλονικη ο φιλος;Μακροχρονια σχεση φιλου για δεκα χρονια εγινε αεροσυνοδος σε ποια εταιρια δεν γνωριζω και μεσα στον αυγουστο ηταν να παντρευτουνε αφου πρωτα ο αλλος εδωσε ενα σκασμο λεφτα (οι γεροι του δηλαδη) να φτιαξουν το σπιτι κλπ.Πριν 3 βδομαδες γυρισε και του ειπε πως το εχει μετανιωσει δεν ειναι ετοιμη να παντρευτει και διαφορες αλλες μαλακιες και τελικα το προχωρησε τοσο πολυ το πραγμα που χωρισαν.Ο μαλακας ο φιλος μου ειναι ετοιμος να βαλει μια θηλεια στο μπαλκονι του σπιτιου που εφτιαξε με πολυ χρημα να κρεμαστει και η αλλη εμφανισε BMW Coupe και τσαντες των 2000 ευρω η καθε μια.
Βρηκε χορηγο στο μπαμ μπαμ η πουτανα και δε γαμιεσαι εσυ ρε μαλακα πυρφορε που με ανεχοσουν δεκα χρονια ηθελες να με παντρευτεις κιολας και ξοδεψες και μια περισουσια να φτιαξεις σπιτι για να βαλω τον κωλο μου απο κατω.
Μακροχρονια σχεση φιλου για δεκα χρονια εγινε αεροσυνοδος σε ποια εταιρια δεν γνωριζω και μεσα στον αυγουστο ηταν να παντρευτουνε αφου πρωτα ο αλλος εδωσε ενα σκασμο λεφτα (οι γεροι του δηλαδη) να φτιαξουν το σπιτι κλπ.Πριν 3 βδομαδες γυρισε και του ειπε πως το εχει μετανιωσει δεν ειναι ετοιμη να παντρευτει και διαφορες αλλες μαλακιες και τελικα το προχωρησε τοσο πολυ το πραγμα που χωρισαν.Ο μαλακας ο φιλος μου ειναι ετοιμος να βαλει μια θηλεια στο μπαλκονι του σπιτιου που εφτιαξε με πολυ χρημα να κρεμαστει και η αλλη εμφανισε BMW Coupe και τσαντες των 2000 ευρω η καθε μια.
Βρηκε χορηγο στο μπαμ μπαμ η πουτανα και δε γαμιεσαι εσυ ρε μαλακα πυρφορε που με ανεχοσουν δεκα χρονια ηθελες να με παντρευτεις κιολας και ξοδεψες και μια περισουσια να φτιαξεις σπιτι για να βαλω τον κωλο μου απο κατω.
Αυτο το κανει το 90% των γυναικων που τις παιρνει εμφανισιακα.Μακροχρονια σχεση φιλου για δεκα χρονια εγινε αεροσυνοδος σε ποια εταιρια δεν γνωριζω και μεσα στον αυγουστο ηταν να παντρευτουνε αφου πρωτα ο αλλος εδωσε ενα σκασμο λεφτα (οι γεροι του δηλαδη) να φτιαξουν το σπιτι κλπ.Πριν 3 βδομαδες γυρισε και του ειπε πως το εχει μετανιωσει δεν ειναι ετοιμη να παντρευτει και διαφορες αλλες μαλακιες και τελικα το προχωρησε τοσο πολυ το πραγμα που χωρισαν.Ο μαλακας ο φιλος μου ειναι ετοιμος να βαλει μια θηλεια στο μπαλκονι του σπιτιου που εφτιαξε με πολυ χρημα να κρεμαστει και η αλλη εμφανισε BMW Coupe και τσαντες των 2000 ευρω η καθε μια.
Μακροχρονια σχεση φιλου για δεκα χρονια εγινε αεροσυνοδος σε ποια εταιρια δεν γνωριζω και μεσα στον αυγουστο ηταν να παντρευτουνε αφου πρωτα ο αλλος εδωσε ενα σκασμο λεφτα (οι γεροι του δηλαδη) να φτιαξουν το σπιτι κλπ.Πριν 3 βδομαδες γυρισε και του ειπε πως το εχει μετανιωσει δεν ειναι ετοιμη να παντρευτει και διαφορες αλλες μαλακιες και τελικα το προχωρησε τοσο πολυ το πραγμα που χωρισαν.Ο μαλακας ο φιλος μου ειναι ετοιμος να βαλει μια θηλεια στο μπαλκονι του σπιτιου που εφτιαξε με πολυ χρημα να κρεμαστει και η αλλη εμφανισε BMW Coupe και τσαντες των 2000 ευρω η καθε μια.
Δεκα χρονια πριν? Τι να την κανουμε ρε τύπε? Σημερα να μας πεις πώς ειναιΦιλη αεροσυνοδος της ετζιαν...
όχι η τυπισα τον εβλεπε σαν μελι οσο ηταν πολλα το ακριβο σπιτι,E ρε φιλε η γκομενα ειχε να διαλέξει αναμεσα σε εναν τυπο που κρεμοταν απο τα αρχιδια των γονιών και σε καποιους πιλοτους σκληρους καργιοληδες
Δεκα χρονια πριν? Τι να την κανουμε ρε τύπε? Σημερα να μας πεις πώς ειναι
Φιλη αεροσυνοδος της ετζιαν...
Φιλη αεροσυνοδος της ετζιαν...