Διαγραμμένο μέλος 148280
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2014
- Like
- 1.562
- Πόντοι
- 206
Rokos pws tis vlepeis tis apo panw?
μπορει να κατσει και 2 μερες εξαρτατε ποτε θα ερθει το επομενο αεροσκαφος-πληρωμα,μια@ Masazo Λοιπον επειδη ρωτας και δυστυχως δεν ξερετε τα του επαγγελματος. Λοιπον ειτε Αμερικη ειτε Αυστραλια την επομενη ή μεθεπομενη γυρνανε σπιτι τους.Κανουν ενα μινιμουν ρεστ οπως λεγετε για υπεραντλαντικες πτησεις και την επομενη ειναι σπιτι τους.Σιγα μην η εταιριες πληρωνουν γαμησιατικα να κρατανε πληρωμα πανω απο μια δυο μερες σε ξενοδοχειο.Οικονομικα ειναι ολα αυτα.Επισης να ξερεις μια δασκαλα μπορει να σου πει οτι εχει συλλογο διδασκοντων και να μην ερθει σπιτι της την ωρα που πρεπει!
Και η επισημη απαντηση για το,ΤΙ ΕΣΤΙ ΑΕΡΟΣΥΝΟΔΟΣ ! «Πορνεία» τα αεροσκάφη
Καταγγελία: Αεροσυνοδοί-ιερόδουλες πουλάνε το σώμα τους σε επιβάτες έναντι χρημάτων ............http://www.protothema.gr/world/arti...lane-to-soma-tous-se-epivates-enadi-hrimaton/
Αχαχαχαχαχααχ σε ρωσιδα με ελληνικη νοοτροπια επεσα????αχαχαχααχχ...γαμω τις ατακες φιλε!!!Συναντήθηκα τελικά με τη ρωσίδα αεροσυνοδό...στην αθήνα.Πραγματικά πάρα πολύ όμορφη και πολύ γλυκιά.Πάντως όταν έβγαλε το μεικαπ της, μου το είπε και η ίδια " όπως βλέπεις είμαι μια συνηθισμένη κοπέλα". Αυτό που έκανε εντύπωση είναι ότι ενώ είναι μικρή ηλικιακά, το μυαλό της το έχει όλο στη παντρειά και να κάνει οικογένεια. Ψάχνει και αυτή από ότι κατάλαβα ένα ευκατάστατο ρώσο για να σταματήσει τη δουλειά αυτή , και να της ανοίξει ένα μαγαζί κτλ για να ασχολείται. Παρόλο που πέρασε πολύ καλά από οτι μου είπε, και ενώ έπεσε και αρκετό χαμούρεμα, σεξ δεν ήθελε να κάνουμε, γιατί δεν βλέπει καμία προοπτική για μας. Μα καλά σε ρωσίδα με ελληνική νοοτροπία έπεσα? μήπως τελικά όλες οι γυναίκες έχουν τα ίδια μυαλά ? Απογοήτευση...