rantanplangr30
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 39
- Like
- 5.050
- Πόντοι
- 2.696
Τι βγάζει η αεροσυνοδός;Περισσότερα από καθηγήτρια;Καλά άστο...Να ενημερωθείς πρώτα και έλα ξανά.
Τι βγάζει η αεροσυνοδός;Περισσότερα από καθηγήτρια;Καλά άστο...Να ενημερωθείς πρώτα και έλα ξανά.
Δεν βγάζει πανω από 800-900 ευρώ μια αεροσυνοδος το μήνα; Αυτό ισχυρίζεσαι με ειρωνικο τονο; ειδικα σε καλες εταιρειες που πληρώνουν και είναι μεγάλες.
Σχέση όχι αλλα ήξερα μια κοπέλα που δούλευε σε μεγάλη Ευρωπαϊκή εταιρεία.Η οποία γνώρισε έναν στις διακοπές,εκτός αεροπορικού επαγγέλματος,παντρεύτηκε έχει 4 παιδιά και κάθετε σπίτι να τα μεγαλώσει σωστά.
Γιατι δεν συνεχισε το επαγγελμα της ; αφου είναι ασφαλές και στα πλαισια της οικογενειας. Αμα ηταν δασκάλα ή καθηγητρια χαλαρά θα συνεχιζε να δουλευει και να κοιτάει και το παιδι της.
Δεν είμαι στο κεφάλι της.Δεν τη ρώτησα και δε ρωτάω ποτέ για προσωπικές επιλογές.
Να σου πω εγω, δεν χρειαζεται να την ρωτήσεις! Αυτά τα επαγγελματα δεν κάνουν για οικογενεια. Να εισαι τωρα αεροσυνοδος και να λείπεις μέρες από το σπιτι σου. Θα ΄στην πέσει ποτε ο ένας ποτε ο άλλος , θα βγεις με την μια θα βγεις με την άλλη θα φέρουν και κανεναν γκομενο μαζι .... μακρυα από το σπιτι σου εκτος και αν μένει κάποια ταμπουρωμένη στο ξενοδοχειο και μιλάει στο σκαϊπ με τον άντρα της.
Δεν είναι καθολου το ιδιο με να είναι δασκαλα κάποια στην περιπτωση αυτή ελεγχεται πιο εύκολα νομιζω. Εγω θα το σκεφτομουν καλά αμα η άλλη μου ελεγε είμαι αεροσυνοδος.
Ρε άνθρωπε αν δεν ξέρεις άστο.Ποιες μέρες;Δεν είναι ναυτικοί.Αν π.χ κάποια δουλεύει στην Aegean πάει το πρωί,αν έχει πρωινή βάρδια,κάνει 2-3 δρομολόγια να συμπληρώσει το 8ωρο και πάει στο σπίτι της.Ακόμα και σε μεγάλες εταιρείες που έχουν διηπειρωτικές πτήσεις,δεν κάνουν κάθε μέρα οι ίδιες.Μπορεί να έχουν 1-2 το μήνα.
Mια φιλη έφυγε για αυτή τη δουλεια φιλε είναι Ιταλια ... έχουμε να την δουμε ηδη κανα μηνα. Στην φάση της εκπαιδευσης είναι. Αλλα η καλη μέρα από το πρωϊ φαινεται. Σιγα μην είναι μονο η εκπαιδευση ετσι.
γιατι προφανως αν κανεις δρομολογια στο πεκινο και στο σιδνευ,αν το παιδι σου ειναι αρρωστο,δε μπορεις να εισαι κοντα του οταν σε χρειαζεται.η καθηγητρια μπορει.Γιατι δεν συνεχισε το επαγγελμα της ; αφου είναι ασφαλές και στα πλαισια της οικογενειας. Αμα ηταν δασκάλα ή καθηγητρια χαλαρά θα συνεχιζε να δουλευει και να κοιτάει και το παιδι της.
Σε μια πτήση για Αυστραλια ή Αμερική ποτε θα φυγει και ποτε θα επιστρέψει σπιτι της ; αφου όπως ισχυρίζεσαι γνωρίζεις. Απαντησε μου απλα αυτή την ερώτηση.