Νέα

Αεροσυνοδοί

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

Ζμπούτσαμ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Like
3
Πόντοι
16
Φαντάζεσαι τον τραμού να φεύγει για Ελλάδα και το μουρόχαυλο να του φωνάζει adieu;;;  :2funny: :2funny: :2funny:

Eγώ πάντως θυμάμαι μια φορά που πετούσα με τη φτηνιάρα monarch κανα δυο θέσεις πίσω από μένα καθόταν ένας απ'τους αποδεδειγμένα πλουσιότερους Έλληνες. Αυτόν φαντάζομαι οι μποδοσάκηδες του μπου θα τον έστελναν για τσιγάρα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Eγώ πάντως θυμάμαι μια φορά που πετούσα με τη φτηνιάρα monarch κανα δυο θέσεις πίσω από μένα καθόταν ένας απ'τους αποδεδειγμένα πλουσιότερους Έλληνες. Αυτόν φαντάζομαι οι μποδοσάκηδες του μπου θα τον έστελναν για τσιγάρα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τύπε μου, με έχει κρεμάσει η monarch Χριστουγεννιάτικα. Μιλάω για προιστορικά χρόνια, κάπου 1996-2000, που κατέβαινα τις γιορτές. Τώρα είναι πολύ καλή, βέβαια.
Ωραίες εποχές, πάντως. Θυμήθηκα και κάτι κρόνους ελληνικές κτλ.

Ζμπούτσαμ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Like
3
Πόντοι
16
Τύπε μου, με έχει κρεμάσει η monarch Χριστουγεννιάτικα. Μιλάω για προιστορικά χρόνια, κάπου 1996-2000, που κατέβαινα τις γιορτές. Τώρα είναι πολύ καλή, βέβαια.
Ωραίες εποχές, πάντως. Θυμήθηκα και κάτι κρόνους ελληνικές κτλ.
Κι εγώ για τότε λέω, για το '96 συγκεκριμένα που ήταν για τον πούτσο καβάλα,αλλά φτηνή.
Άσε που είχα και ιδεολογικό σκάλωμα αν θα έπρεπε να πετάξω με εταιρεία με τέτοιο όνομα  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Κι εγώ για τότε λέω, για το '96 συγκεκριμένα που ήταν για τον πούτσο καβάλα,αλλά φτηνή.
Άσε που είχα και ιδεολογικό σκάλωμα αν θα έπρεπε να πετάξω με εταιρεία με τέτοιο όνομα  :2funny: :2funny: :2funny:

E τότε έχεις πάρει και δωρεάν εισιτήριο που μοίραζε ο Χατζηκύπριος και δεν τα έπαιρνε κανένας επειδή φοβόντουσαν ότι έντυσε πορτοκαλί τα στούκας του ΒΠΠ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Έγω πάντως πήρα  :grin:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.232
Πόντοι
25.467

Δεν μου λέτε κ. Ζμπουτσε,

επειδή βαρίεμαι να διαβάζω... πήδηξε κανείς τελικά καμιά αεροσυνοδό; Ή πηδούνται ακόμα αναμεταξυ τους...

Ζμπούτσαμ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Like
3
Πόντοι
16
E τότε έχεις πάρει και δωρεάν εισιτήριο που μοίραζε ο Χατζηκύπριος και δεν τα έπαιρνε κανένας επειδή φοβόντουσαν ότι έντυσε πορτοκαλί τα στούκας του ΒΠΠ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Έγω πάντως πήρα  :grin:

όχι ρε συ, αυτό πρέπει να ήταν την επόμενη χρονιά που ήμουν φάνταρο..

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
Γεγονός. Κι επειδή, σαν πρεζάκι που είναι, θέλει συνέχεια και μεγαλύτερη δόση, τώρα έχει βρει άλλο βίτσιο. Ανοίγει μόνος του θέματα για να τον πηδάμε πατόκορφα.

:coffee:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Βάλτε καμια φωτογραφια να γουστάρουμε ρε παιδια  :cum: :cum:

Ζμπούτσαμ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Like
3
Πόντοι
16

επειδή βαρίεμαι να διαβάζω... πήδηξε κανείς τελικά καμιά αεροσυνοδό; Ή πηδούνται ακόμα αναμεταξυ τους...
Κατάλαβες τώρα γιατί οι αεροσυνοδΕς γαμιούντουνε με τους πιλότοι? Γιατί οι μπιζνεςκλασσάτοι είναι απασχολημένοι με το να ποστάρουν σκαναρισμένα μπορντινπάσια κιετσ'..

Επισκέπτης

τιποτα απ τα δυο. Ακομα τις μετρουν για να δουν ποιος θα είναι από πανω  :)

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.470
Πόντοι
366
Βάλτε καμια φωτογραφια να γουστάρουμε ρε παιδια  :cum: :cum:

:boobies:
pilot-training-2.jpg

Επισκέπτης
Κατάλαβες τώρα γιατί οι αεροσυνοδΕς γαμιούντουνε με τους πιλότοι? Γιατί οι μπιζνεςκλασσάτοι είναι απασχολημένοι με το να ποστάρουν σκαναρισμένα μπορντινπάσια κιετσ'..

Από το iphone του είναι η Κ/Ε, με windows xp λειτουργικό  :grin:

(Δεν άντεξα ο γκέι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.232
Πόντοι
25.467

Αν κατάλαβα λέει!!!

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
(μία από τους δικούς σου, του 100% gay  :grin: Joe)

:knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel:

Μπορώ να πω μόνο αυτός, έσωσε το λέγκασι του χόρσι Τζον  :grin:. Είναι ντροπή που πάλι δε μπήκε στη λίστα για την Κάντον -και ούτε πρόκειται- επειδή ήταν, και καλά, σύντομη η καριέρα του. Δεν ήταν ο Μπάρι ή ο Ουόλτερ αλλά...Έμιτ Σμιτ, u mad bro?

Και στην Καντώνα χιλιάδες σφάζουν προλεταρίους ηρωϊκούς;;;

Ουπς, λάθος πόλη.

Και εμείς είχαμε πάντως υποψήφιο τον Craig αλλά για μία ακόμη φορά @@.

Επισκέπτης
Τελικά μόνο η "γαλαρία" (που δεν έχει τετοιου έιδους προβλήματα) γαμάει.
ετσι δεν είναι παντα; στην μπισνες την σαμπανια την εχεις πληρωμενη... Στην εκονομι πληρωνεις την διαδρομή και το ποτακι είναι τζαμπα ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom