Νέα

Αεροσυνοδοί

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
καπου ακουσα ότι και η αδελφή του terell αεροσυνοδός είναι... κανουν και παρέα με την κυρά του nipple...

Fly tramountana. The world is yours  :grin:

URL]]

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.470
Πόντοι
366
ζεσταινει το πραγμα....κατσε να φερω ποπ κορν και κολα  :sunglasses:

λειπει κι ο νιπλης ρε πστ μου

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
ενω εσύ φαντάζομαι ότι ταξιδεύεις με τα free που σου προμηθεύει η αδελφή σου η αεροσυνοδός

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
συνεπώς και επειδή όλοι συμφωνήσαμε ότι οι αεροσυνοδοί γαμιούνται....

Επισκέπτης
Τύπε πρόσεχε γιατί αυτό το έλεγε ο Νούλης.

Το θετικό είναι βέβαια ότι αυτός δεν σκάμπαζε από NFL.

Διασυρθήκαμε πάντως στο Super Bowl. Τέσσερις φορές (μία από τους δικούς σου, του 100% gay  :grin: Joe) έχουμε βάλει τα πορτοκαλί, 4 διασυρμοί. Δύο φορές με τα λευκά (κάτι δε μου κολλούσε, φυσικά φορούσαμε μπλε με το ελικόπτερο...) 2 Λομπάρντι στο Μάιλ Χάι. Βοήθησε βέβαια και ο Τερέλ Ντέιβις, (pun intended)  :grin:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.470
Πόντοι
366
Διασυρθήκαμε πάντως στο Super Bowl. Τέσσερις φορές (μία από τους δικούς σου, του 100% gay  :grin: Joe) έχουμε βάλει τα πορτοκαλί, 4 διασυρμοί. Δύο φορές με τα λευκά, 2 Λομπάρντι στο Μάιλ Χάι. Βοήθησε βέβαια και ο Τερέλ Ντέιβις, (pun intended)  :grin:
κυριως αυτος  :)

Επισκέπτης

Μπορώ να πω μόνο αυτός, έσωσε το λέγκασι του χόρσι Τζον  :grin:. Είναι ντροπή που πάλι δε μπήκε στη λίστα για την Κάντον -και ούτε πρόκειται- επειδή ήταν, και καλά, σύντομη η καριέρα του. Δεν ήταν ο Μπάρι ή ο Ουόλτερ αλλά...Έμιτ Σμιτ, u mad bro?

Johnny Red

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2011
Κριτικές
10
Like
113
Πόντοι
236
Τόσα ποσταρίσματα για το ποιός πετάει με φθηνό ή ακριβό εισητήριο για Μιλάνο και τι μάρκα καφέ κερνάνε στη πτήση.
Και δώστου ποσταρίσματα με boarding pass και "εγώ πάω στο lounge και εσύ δεν πας...."και λοιπαί μαλακίαι ......
Και ΟΛΑ αυτά για μια πτήση μέχρι το Μιλάνο!!!!!!
Μια απόσταση που δεν σβήνουν το λαμπάκι για τη ζώνη.Γιατί μέχρι να σταματήσει την άνοδο το αεροπλάνο,ξεκινάει η φάση προσγείωσης!
Τι την θες την άνεση και την businness class για μια ώρα δρόμο?γιατί να πληρώσεις άνευ λόγου 5πλάσιο εισητήριο?
Εσείς για καμμιά ΝΥ ή Σιγκαπούρη θα πρέπει να νοικιάζετε κανα ΑΒ380 !!!!!!!
Τραγικοί είσαστε μη πω τπτ άλλο..........

Επισκέπτης
Τόσα ποσταρίσματα για το ποιός πετάει με φθηνό ή ακριβό εισητήριο για Μιλάνο και τι μάρκα καφέ κερνάνε στη πτήση.
Και δώστου ποσταρίσματα με boarding pass και "εγώ πάω στο lounge και εσύ δεν πας...."και λοιπαί μαλακίαι ......
Και ΟΛΑ αυτά για μια πτήση μέχρι το Μιλάνο!!!!!!
Μια απόσταση που δεν σβήνουν το λαμπάκι για τη ζώνη.Γιατί μέχρι να σταματήσει την άνοδο το αεροπλάνο,ξεκινάει η φάση προσγείωσης!
Τι την θες την άνεση και την businness class για μια ώρα δρόμο?γιατί να πληρώσεις άνευ λόγου 5πλάσιο εισητήριο?
Εσείς για καμμιά ΝΥ ή Σιγκαπούρη θα πρέπει να νοικιάζετε κανα ΑΒ380 !!!!!!!
Τραγικοί είσαστε μη πω τπτ άλλο..........

Πφφ...

Moff_Tarkin.png

Ζμπούτσαμ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Like
3
Πόντοι
16
Kάθε άλλο, τύπε μου. Ο τραβατρόμπας πόσταρε ότι μόνο όσοι πετούν business γαμάνε και εξεβρακώθη. Ε, επειδή ο τραβατρόμπας γαμάει μόνο με την όπισθεν, ο θεματοθέτης μας θα κοιμηθεί ήσυχος  :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Στους πόσους λογαριασμούς έφτασες ρε παπάρα? Εγώ στον δεύτερο κουράστηκα ήδη..

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Στους πόσους λογαριασμούς έφτασες ρε παπάρα? Εγώ στον δεύτερο κουράστηκα ήδη..

Έχουν χαμηλό half-life τύπε μου  :grin:. Δεν είμαστε όλοι μεγιστάναι να πετάμε μπίζνες, στο κατλ κλας (7Α και πίσωωωωω) σέρνονται και ιώσεις Η1Ν1  :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom