Επισκέπτης
καπου ακουσα ότι και η αδελφή του terell αεροσυνοδός είναι... κανουν και παρέα με την κυρά του nipple...
Fly tramountana. The world is yours
καπου ακουσα ότι και η αδελφή του terell αεροσυνοδός είναι... κανουν και παρέα με την κυρά του nipple...
ας πάει από σύρο που τρίτη-τετάρτη βάζουν το μεγάλο αεροπλάνο
ενω εσύ φαντάζομαι ότι ταξιδεύεις με τα free που σου προμηθεύει η αδελφή σου η αεροσυνοδός
Tηρείς σιγή...ιχθύος, ροφέ;
συνεπώς και επειδή όλοι συμφωνήσαμε ότι οι αεροσυνοδοί γαμιούνται....
Τύπε πρόσεχε γιατί αυτό το έλεγε ο Νούλης.
Το θετικό είναι βέβαια ότι αυτός δεν σκάμπαζε από NFL.
Νούλης; Πες μου κι εσύ φίλε Βολταίρ ότι είμαι ο τέρρυ (ή όποιος άλλος Χ/Αυγίτης) να χάσω πάσα ιδέα...
Περσο (νούλης).
Τύπε πρόσεχε γιατί αυτό το έλεγε ο Νούλης.
Το θετικό είναι βέβαια ότι αυτός δεν σκάμπαζε από NFL.
κυριως αυτοςΔιασυρθήκαμε πάντως στο Super Bowl. Τέσσερις φορές (μία από τους δικούς σου, του 100% gay Joe) έχουμε βάλει τα πορτοκαλί, 4 διασυρμοί. Δύο φορές με τα λευκά, 2 Λομπάρντι στο Μάιλ Χάι. Βοήθησε βέβαια και ο Τερέλ Ντέιβις, (pun intended)
κυριως αυτος
Τόσα ποσταρίσματα για το ποιός πετάει με φθηνό ή ακριβό εισητήριο για Μιλάνο και τι μάρκα καφέ κερνάνε στη πτήση.
Τόσα ποσταρίσματα για το ποιός πετάει με φθηνό ή ακριβό εισητήριο για Μιλάνο και τι μάρκα καφέ κερνάνε στη πτήση.
Και δώστου ποσταρίσματα με boarding pass και "εγώ πάω στο lounge και εσύ δεν πας...."και λοιπαί μαλακίαι ......
Και ΟΛΑ αυτά για μια πτήση μέχρι το Μιλάνο!!!!!!
Μια απόσταση που δεν σβήνουν το λαμπάκι για τη ζώνη.Γιατί μέχρι να σταματήσει την άνοδο το αεροπλάνο,ξεκινάει η φάση προσγείωσης!
Τι την θες την άνεση και την businness class για μια ώρα δρόμο?γιατί να πληρώσεις άνευ λόγου 5πλάσιο εισητήριο?
Εσείς για καμμιά ΝΥ ή Σιγκαπούρη θα πρέπει να νοικιάζετε κανα ΑΒ380 !!!!!!!
Τραγικοί είσαστε μη πω τπτ άλλο..........
Kάθε άλλο, τύπε μου. Ο τραβατρόμπας πόσταρε ότι μόνο όσοι πετούν business γαμάνε και εξεβρακώθη. Ε, επειδή ο τραβατρόμπας γαμάει μόνο με την όπισθεν, ο θεματοθέτης μας θα κοιμηθεί ήσυχος
Στους πόσους λογαριασμούς έφτασες ρε παπάρα? Εγώ στον δεύτερο κουράστηκα ήδη..