Νέα

Αεροσυνοδοί

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Λιακο κανα στανταρ στειλε να βγαλω κανα εκονομυ για Μυκονο που θελω να παω με βαπορι ...με κοβω για καταστρωμα  :2funny: :2funny: :2funny:

μην ανησυχείς θα μας πάει ο αδμιραλ ..με καμμιά τορπιλάκατο  :rolleyes: θα τη βγάλουμε και φέτος  :rockon: :P

υπάρχει και το σκάφος του ...ΣΔΟΕ :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
μπα μπα πλάκωσε τώρα και ο 1235 κλώνος του τέρρυ.. καλώς τα σκατά που δεν είχαμε ...

πφφφφ βρώμησε ο τόπος σκατίλα...

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.451
Πόντοι
12.756
Περίμενε λίγο, θα βγάλει ξανά ο τραβαμούνης τη μισθοδοσία του. Apple safari photo σε win xp laptop. Επικές στιγμές που μόνο η μυθομανία του τραβαμούνη προσφέρει  :2funny: :2funny: :2funny:

μην μου τον τσαντιζεις ρε τυπε  :grin: :grin: :grin:

Τραβομουνη ελα ρε τυπε , βγαλε με τα μιλια σου ενα πηγαινε-ελα Μυκονο , να σε κερασω αρνι την Κυριακη του Πασχα στο Ναμμος , 50 ευρω ρε  τυπε το κεφαλι ειναι θα στα βαλω εγω , και εισαι και τυχερος γιατι περσυ νομιζω 75 ηταν ..
να φαμε αρνακι να ντερλιγκωσει το αντερακι σου που εχεις πηξει στην μπουτιγκα εκει πανω ...

τα πηγαινε ελα στο αεροδρομιο της Μυκονου και αυτα δικα μου ρε τυπε ..

Επισκέπτης
μπα μπα πλάκωσε τώρα και ο 1235 κλώνος του τέρρυ.. καλώς τα σκατά που δεν είχαμε ...

πφφφφ βρώμησε ο τόπος σκατίλα...

Ψάχτηκες καμία ώρα στο γούγλη...τζίφος.

Κρύφτηκες και λίγο να περάσει η μπόρα...νάδα.

Καλωσήρθες. ΡΟ-ΦΕ! :pipa2: :pipa2: :pipa2:

Επισκέπτης

Τραβομουνη ελα ρε τυπε , βγαλε με τα μιλια σου ενα πηγαινε-ελα Μυκονο , να σε κερασω αρνι την Κυριακη του Πασχα στο Ναμμος , 50 ευρω ρε  τυπε το κεφαλι ειναι θα στα βαλω εγω , και εισαι και τυχερος γιατι περσυ νομιζω 75 ηταν ..
να φαμε αρνακι να ντερλιγκωσει το αντερακι σου που εχεις πηξει στην μπουτιγκα εκει πανω ...

Μπα, δεν είχες δει θεική φωτό με το χαρτόνι από το τοστ του Τέσκο; Ο τραβαμούνης πάει μετά τις 8 που κατεβάζουν τις τιμές για να περνάει φίνα το γκουρμέ στομάχι του. Τι νόμισες, έτσι χτίστηκε η Τζάιαντ του τραμού;

_hayabusas

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2013
Like
9
Πόντοι
16

πολύ λαρτζ σε βρίσκω του λες του άλλου έλα και τα πηγαινε ελα στο αεροδρομιο δικα μου  ετσι ειναι οι λαρτζ τυποι  :rockon:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.476
Πόντοι
366

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.476
Πόντοι
366
ασχετο αλλα ο θεματοθετης θα χει χασει πασα ιδεα, μ αυτα που γραφονται εδω μεσα (αν δεν εχει κανει χαρακιρι)  :S
"αυτοι εδω δεν εχουν το θεο τους...μανουριαζουν για σχετα θεματα πανω απ το δυστυχο κορμί μου..."  :-  :grin:

Επισκέπτης
ασχετο αλλα ο θεματοθετης θα χει χασει πασα ιδεα, μ αυτα που γραφονται εδω μεσα (αν δεν εχει κανει χαρακιρι)  :S
"αυτοι εδω δεν εχουν το θεο τους...μανουριαζουν για σχετα θεματα πανω απ το δυστυχο κορμί μου..."  :-  :grin:
Αφου το λυσαμε το θεμα του... Θα του εχει γαμηθει από καιρο.

Επισκέπτης
πολύ λαρτζ σε βρίσκω του λες του άλλου έλα και τα πηγαινε ελα στο αεροδρομιο δικα μου  ετσι ειναι οι λαρτζ τυποι  :rockon:

Δε χωράει ο τραμουντάνας-Γκρισίνο, λέμε. Μόνο αν βάλουν το ελεφαντάκι Α380 στη γραμμή για Μύκονοςςςςς  :rockon: :rockon: :rockon:

_hayabusas

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2013
Like
9
Πόντοι
16

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.476
Πόντοι
366
Αφου το λυσαμε το θεμα του... Θα του εχει γαμηθει από καιρο.
και τωρα σοδομουμε και στην ψυχολογια του  :zfuck:  :grin:

κουραγιο μαν, υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες που κανουν πορτοκαλια.....[φτιαξτα με καμια καραβανου...να χεις το κεφαλι σου ησυχο  :grin:]

Επισκέπτης

Kάθε άλλο, τύπε μου. Ο τραβατρόμπας πόσταρε ότι μόνο όσοι πετούν business γαμάνε και εξεβρακώθη. Ε, επειδή ο τραβατρόμπας γαμάει μόνο με την όπισθεν, ο θεματοθέτης μας θα κοιμηθεί ήσυχος  :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom