Λιακο κανα στανταρ στειλε να βγαλω κανα εκονομυ για Μυκονο που θελω να παω με βαπορι ...με κοβω για καταστρωμα
μην ανησυχείς θα μας πάει ο αδμιραλ ..με καμμιά τορπιλάκατο θα τη βγάλουμε και φέτος
υπάρχει και το σκάφος του ...ΣΔΟΕ
Λιακο κανα στανταρ στειλε να βγαλω κανα εκονομυ για Μυκονο που θελω να παω με βαπορι ...με κοβω για καταστρωμα
καλως τον ;)Δεν είμαι κλώνος τύπε μου. Τερέλ κτλ.
αεροσυνοδούς γαμάνε αυτοί που ταξιδεύουν Business....
Περίμενε λίγο, θα βγάλει ξανά ο τραβαμούνης τη μισθοδοσία του. Apple safari photo σε win xp laptop. Επικές στιγμές που μόνο η μυθομανία του τραβαμούνη προσφέρει
καλως τον ;)
μπα μπα πλάκωσε τώρα και ο 1235 κλώνος του τέρρυ.. καλώς τα σκατά που δεν είχαμε ...
πφφφφ βρώμησε ο τόπος σκατίλα...
;)Τι κάνεις, τύπε μου; Ακόμη τον ΠΑΣΟΚο παριστάνει η πιεξούλα;
μην μου τον τσαντιζεις ρε τυπε
Τραβομουνη ελα ρε τυπε , βγαλε με τα μιλια σου ενα πηγαινε-ελα Μυκονο , να σε κερασω αρνι την Κυριακη του Πασχα στο Ναμμος , 50 ευρω ρε τυπε το κεφαλι ειναι θα στα βαλω εγω , και εισαι και τυχερος γιατι περσυ νομιζω 75 ηταν ..
να φαμε αρνακι να ντερλιγκωσει το αντερακι σου που εχεις πηξει στην μπουτιγκα εκει πανω ...
τα πηγαινε ελα στο αεροδρομιο της Μυκονου και αυτα δικα μου ρε τυπε ..
πολύ λαρτζ σε βρίσκω του λες του άλλου έλα και τα πηγαινε ελα στο αεροδρομιο δικα μου ετσι ειναι οι λαρτζ τυποιμην μου τον τσαντιζεις ρε τυπε
Τραβομουνη ελα ρε τυπε , βγαλε με τα μιλια σου ενα πηγαινε-ελα Μυκονο , να σε κερασω αρνι την Κυριακη του Πασχα στο Ναμμος , 50 ευρω ρε τυπε το κεφαλι ειναι θα στα βαλω εγω , και εισαι και τυχερος γιατι περσυ νομιζω 75 ηταν ..
να φαμε αρνακι να ντερλιγκωσει το αντερακι σου που εχεις πηξει στην μπουτιγκα εκει πανω ...
τα πηγαινε ελα στο αεροδρομιο της Μυκονου και αυτα δικα μου ρε τυπε ..
δωσε και σωσε!!!!Διπλοθεσίτισσα η ΠΑΣΟΚα. Εδώ μέχρι ο Τραβαμούνης γύρισε στο φυσικό ΝΔούλικο χώρο του τώρα που έσφιξαν τα γάλατα και η πιεξούλα ακόμη τουιτάρει υπέρ του διαφημιστή με τα εκατό τικ...
Αφου το λυσαμε το θεμα του... Θα του εχει γαμηθει από καιρο.ασχετο αλλα ο θεματοθετης θα χει χασει πασα ιδεα, μ αυτα που γραφονται εδω μεσα (αν δεν εχει κανει χαρακιρι) :S
"αυτοι εδω δεν εχουν το θεο τους...μανουριαζουν για σχετα θεματα πανω απ το δυστυχο κορμί μου..." :-
πολύ λαρτζ σε βρίσκω του λες του άλλου έλα και τα πηγαινε ελα στο αεροδρομιο δικα μου ετσι ειναι οι λαρτζ τυποι
ας πάει από σύρο που τρίτη-τετάρτη βάζουν το μεγάλο αεροπλάνοΔε χωράει ο τραμουντάνας-Γκρισίνο, λέμε. Μόνο αν βάλουν το ελεφαντάκι Α380 στη γραμμή για Μύκονοςςςςς
Αφου το λυσαμε το θεμα του... Θα του εχει γαμηθει από καιρο.
καπου ακουσα ότι και η αδελφή του terell αεροσυνοδός είναι... κανουν και παρέα με την κυρά του nipple...
και τωρα σοδομουμε και στην ψυχολογια τουΑφου το λυσαμε το θεμα του... Θα του εχει γαμηθει από καιρο.
ασχετο αλλα ο θεματοθετης θα χει χασει πασα ιδεα, μ αυτα που γραφονται εδω μεσα (αν δεν εχει κανει χαρακιρι) :S
"αυτοι εδω δεν εχουν το θεο τους...μανουριαζουν για σχετα θεματα πανω απ το δυστυχο κορμί μου..." :-