Νέα

Αεροσυνοδοί

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Μιλάνο πάντως ... είναι πολύ σπάνιος προορισμός ...
ελάχιστοι μαλάκες έχουν φτάσει τόσο μακρυά ....

Ζμπούτσαμ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Like
3
Πόντοι
16
Έχουν χαμηλό half-life τύπε μου  :grin:. Δεν είμαστε όλοι μεγιστάναι να πετάμε μπίζνες, στο κατλ κλας (7Α και πίσωωωωω) σέρνονται και ιώσεις Η1Ν1  :grin: :grin: :grin:
Παίκτη από 26 και πίσω. Όσο περισσότερη ώρα βλέπω την κωλάρα της αεροσυνοδού στο διάδρομο,τόσο το καλύτερο. Άσε που μου έχει μείνει απ'τις σχολικές εκδρομές κουσούρι να την πέφτω γαλαρία..

Επισκέπτης
Μιλάνο πάντως ... είναι πολύ σπάνιος προορισμός ...
ελάχιστοι μαλάκες έχουν φτάσει τόσο μακρυά ....

O tramountanas είναι ικανός να πετάξει <<Μιλάνο>> με ryanair £0.99 και να μας βάλει αποδεικτική φωτό από το Duomo του...Bergamo... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Άμα παίζει κανείς μαγκίτης , να βάλει εισιτήριο από προορισμό στον Ειρηνικό ...

με ληγούρια δεν έχει πλάκα να παίζουμε ...

έχω κέφια και για φωτό ...
αν και δεν ήπια καφέ απογευματινό ακόμη ...

παίζει κανάς Lopez εδώ γύρω να τον ΞΕΚΩΛΙΑΣΩ ;;;;;;

Επισκέπτης
Παίκτη από 26 και πίσω. Όσο περισσότερη ώρα βλέπω την κωλάρα της αεροσυνοδού στο διάδρομο,τόσο το καλύτερο. Άσε που μου έχει μείνει απ'τις σχολικές εκδρομές κουσούρι να την πέφτω γαλαρία..

Γαμιόσαντε και πίσω πίσω αυτές ή μόνο με όσους πετιώνε μπίζνες do it like travamounis;  :grin:

Επισκέπτης
Γαμιόσαντε και πίσω πίσω αυτές ή μόνο με όσους πετιώνε μπίζνες do it like travamounis;  :grin:

έχω κέφια και για φωτό ...
αν και δεν ήπια καφέ απογευματινό ακόμη ...

παίζει κανάς Lopez εδώ γύρω να τον ΞΕΚΩΛΙΑΣΩ ;;;;;;

Επισκέπτης
Άμα παίζει κανείς μαγκίτης , να βάλει εισιτήριο από προορισμό στον Ειρηνικό ...

με ληγούρια δεν έχει πλάκα να παίζουμε ...

Ο τραβαμούνης είναι ικανός να φωτοσοπάρει κάρτα επιβίβασης και να ισχυρισθεί ότι θα πέταγε με την MH370 της Μalaysia και τελευταία στιγμή τον πήρε με το Gulf Stream o Γκέητς να του φτιάξει το wi-fi στο Σηάτλ... :2funny: :2funny: :2funny:

Ζμπούτσαμ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Like
3
Πόντοι
16
Γαμιόσαντε και πίσω πίσω αυτές ή μόνο με όσους πετιώνε μπίζνες do it like travamounis;  :grin:
Μην το συζητάς μόνο μπροστά στη μπίζνες γαμιόσαντο. Εμάς ούτε να μας φτύσουν.
Αφού ούτε τον καφέ δε μας σέρβιραν. Με ντελιβερά μας τον έστελναν..

Επισκέπτης

Σωστά. Είναι προστακτική και παίρνει αύξηση  :grin:

Ζμπούτσαμ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Like
3
Πόντοι
16
Ε, αν δεν είσαι κι άθρωπας της τεχνολογίας σαν τον τραμού... :2funny: :2funny: :2funny:

αααααααααααααααχαχαχαχαχαχα αυτό ναι.
Άσε που στις πίσω τουαλέτες καπνίζανε οι αλήτες, ο διάδρομος ήταν χωρίς σηματοδότες, για καθίσματα έχουν ξύλινα παγκάκια, χειρολαβές για τους όρθιους δεν έχει. Άσε δράμα λέμε..

Επισκέπτης
αααααααααααααααχαχαχαχαχαχα αυτό ναι.
Άσε που στις πίσω τουαλέτες καπνίζανε οι αλήτες, ο διάδρομος ήταν χωρίς σηματοδότες, για καθίσματα έχουν ξύλινα παγκάκια, χειρολαβές για τους όρθιους δεν έχει. Άσε δράμα λέμε..

Φαντάζεσαι τον τραμού να φεύγει για Ελλάδα και το μουρόχαυλο να του φωνάζει adieu;;;  :2funny: :2funny: :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

Επισκέπτης
Οι ματσό αυτού του κόσμου ...

Άραβες πετρελαιάδες ....
Τεξανοί πετρελαιάδες ...
Ρώσσοι ολιγάρχες ...

και έλληνες υπάλληλοι σε αγγλικές εταιρίες κινητής ....

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Οι ματσό αυτού του κόσμου ...

Άραβες πετρελαιάδες ....
Τεξανοί πετρελαιάδες ...
Ρώσσοι ολιγάρχες ...

και έλληνες υπάλληλοι σε αγγλικές εταιρίες κινητής ....

πάντως σιγουρα δεν είναι οι οδοντοτεχνίτες απόφοιτοι των Σκοπίων που έχουν εργαστήρια στα νότια προάστεια..

Επισκέπτης
αεροσυνοδούς γαμάνε αυτοί που ταξιδεύουν Business....

Φωτό μου από πρόσφατο επαγγελματικό ταξίδι, με έξοδα της εταιρείας  ;) φυσικά, στην Κένυα. (VIP lounge στο Ναιρόμπι). Έστησα όλο το σύστημα ΙΝΜΑΡΣΑΤ, όπως το ξέρουμε σήμερα, και την πλούσια  ;) αμοιβή μου επένδυσα σε ομόλογα ΕΤΒΑ.

Neil-Armstrong-on-the-Moon-in-1969.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom