Νέα

Αεροσυνοδοί

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Nομίζω πως το '97 πρωτοπέταξε προς Αθήνα. Εμένα η μαμά πατρίδα με πήρε μαζί της Νοέμβρη του '96..
Για αυτό το είπα. Πρώτη μου χρονιά, καλά το θυμόμουν. Φώναξα και I-wo-zi-ma μπαίνοντας στο αεροσκάφος. (Μπίζνες κλας, natürlich...)

artemis80

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
1
γκαραντι. ολες γαμηθηκαν μοιραια με πιλοτο φροντιστη ή αραβα.

Αδερφε εσυ δεν μας ελεγε οτι η Maria Gassolina σταματησε το χορο και εγινε αεροσυνοδο ;; Τελικα τα εχει με πιλοτο ... χωρις να σημαινει κατι αυτο .. απλα ειδα οτι καποιος ειπε οτι λογικο ειναι να τα βρει με καποιον μεσα απο την δουλεια. Ποσοι δουλευαμε βραδυ και βρηκαμε γκομενα που και αυτη δουλευε βραδυ;;

Επισκέπτης
Εξαρτάται πως το βλέπεις άγιε μου. Άμα είναι να φουντάρει το πουλί απ'τα 30Κ ποδάρια, τι φερστ κλας, τι γαλαρία, άκλαυτος θα πας.
Τώρα για μια δυο, δέκα ώρες που θα είσαι κλεισμένος μέσα στο ρημάδι, εγώ το βλέπω τεράστια μαλακία το να ζητάς χλίδες. Κάποιος άλλος δε μπορεί χωρίς χλίδες ούτε λεπτό.
Όπως τη βρίσκει ο καθένας.
Το να το κάνεις όμως για την πάρτη σου το καταλαβαίνω. Το να το κάνεις και να κρατάς τις κάρτες επιβίβασης για να τις δείχνεις όμως,το βλέπω κάπως..
Σωστος.

Ζμπούτσαμ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Like
3
Πόντοι
16
Αν κατάλαβα λέει!!!
Εξαρτάται πως το βλέπεις άγιε μου. Άμα είναι να φουντάρει το πουλί απ'τα 30Κ ποδάρια, τι φερστ κλας, τι γαλαρία, άκλαυτος θα πας.
Τώρα για μια δυο, δέκα ώρες που θα είσαι κλεισμένος μέσα στο ρημάδι, εγώ το βλέπω τεράστια μαλακία το να ζητάς χλίδες. Κάποιος άλλος δε μπορεί χωρίς χλίδες ούτε λεπτό.
Το να το κάνεις όμως για την πάρτη σου το καταλαβαίνω. Το να το κάνεις και να κρατάς τις κάρτες επιβίβασης για να τις δείχνεις όμως,το βλέπω κάπως..

Επισκέπτης
Αδερφε εσυ δεν μας ελεγε οτι η Maria Gassolina σταματησε το χορο και εγινε αεροσυνοδο ;; Τελικα τα εχει με πιλοτο ... χωρις να σημαινει κατι αυτο .. απλα ειδα οτι καποιος ειπε οτι λογικο ειναι να τα βρει με καποιον μεσα απο την δουλεια. Ποσοι δουλευαμε βραδυ και βρηκαμε γκομενα που και αυτη δουλευε βραδυ;;
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Ζμπούτσαμ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Like
3
Πόντοι
16
Φώναξα και I-wo-zi-ma μπαίνοντας στο αεροσκάφος.

αααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχα
Μια φορά καθόταν δίπλα μου μια καψερή από χωριό της Αρκαδίας που δεν είχε ξαναμπεί σε αεροπλάνο. Έτρεμε σαν το ψάρι.
Τι της έφτιαξα της έρμης. Τη μία πως κουνιέται το φτερό, την άλλη πως τρίζει πολύ και δε θα'πρεπε, σε κάτι αναταράξεις πάνω από την Ουγγαρία ψιθύριζα "πέφτουμε,πεφτουμε"  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Παίζει να γύρισε οδικώς μετά..

Επισκέπτης
Μια φορά καθόταν δίπλα μου μια καψερή από χωριό της Αρκαδίας που δεν είχε ξαναμπεί σε αεροπλάνο. Έτρεμε σαν το ψάρι.
Τι της έφτιαξα της έρμης. Τη μία πως κουνιέται το φτερό, την άλλη πως τρίζει πολύ και δε θα'πρεπε, σε κάτι αναταράξεις πάνω από την Ουγγαρία ψιθύριζα "πέφτουμε,πεφτουμε"  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μαλακα αυτό το εχω κανει και γω και ξαπλωσε μια... Τελικα τωρα που το σκευτομαι εγω παρτουζωσα ολες τις αεροσυνοδούς που ετρεχαν περα δωθε για να την συνεφερουν  :2funny: :2funny: :2funny:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.232
Πόντοι
25.467
Το να το κάνεις και να κρατάς τις κάρτες επιβίβασης για να τις δείχνεις όμως,το βλέπω κάπως..

Τι τα θελετε, κύριε!

Τελικά ο Πουστροπέτρος καταφερε να κάνει το "κοιτάξτε με γειτόνισσες" τρόπο ζωής....

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.470
Πόντοι
366
τι μλκ  :2funny:

Επισκέπτης
:knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel:

Και στην Καντώνα χιλιάδες σφάζουν προλεταρίους ηρωϊκούς;;;

Ουπς, λάθος πόλη.

Και εμείς είχαμε πάντως υποψήφιο τον Craig αλλά για μία ακόμη φορά @@.

Eντάξει μωρέ, καλός ήταν ο cool Joe  :grin:. H πλάκα είναι ότι μόλις προχθές (ξαναμανααντεπαλι)έκαναν δημοψήφισμα για τον GOAT QB και στον "τελικό" τον κέρδισε ο Unitas, προς μεγάλη έκπληξη μου.
O Craig ήταν πολύ ωραίος παίκτης, μεγάλη κλάση, dual-threat, αρχοντικός. Πέφτει στην κατάρα του να έχεις παίξει μαζί με τεράστιους παίκτες. Το SF του Walsh είναι ίσως η μεγαλύτερη δυναστεία (μαζί με Steel Curtain & Doomsday defense)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.232
Πόντοι
25.467
μαλακα αυτό το εχω κανει και γω και ξαπλωσε μια... Τελικα τωρα που το σκευτομαι εγω παρτουζωσα ολες τις αεροσυνοδούς που ετρεχαν περα δωθε για να την συνεφερουν  :2funny: :2funny: :2funny:

Σε ποστάλι με θαλασσοταραχή εχει πιο πολύ πλάκα. Εκτός από το "χέσιμο" τρελαίνονται και στους εμετους.

Επισκέπτης

Ή να ξεκίνησε να πετάει μπίζνες όνλι  :grin:, μακριά από λαικούς παλιοχαρακτήρες. Πφφ!!!

Ζμπούτσαμ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Like
3
Πόντοι
16
Τι τα θελετε, κύριε!

Τελικά ο Πουστροπέτρος καταφερε να κάνει το "κοιτάξτε με γειτόνισσες" τρόπο ζωής....

Κάτι γερόντια της γειτονιάς μου που υπήρξαν μεγάλοι μπήχτες, δεν το έλεγαν ούτε στον κόρφο τους.
Τώρα πουτάνα να γαμήσεις θα το ανεβάσεις και στα σόσιαλ κιετσ'.
Είμεθα τραγικοί. Τέλος..

Επισκέπτης

Ρε παιδιά, έλεος. Εδώ πετάει μπίζνες ο μέγιστος ΤΑΚΜΑΝ και δεν το αναφέρει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:, με το μυθομανή βαψομαλλιά θα ασχολούμαστε;  :grin:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Άμα παίζει κανείς μαγκίτης , να βάλει εισιτήριο από προορισμό στον Ειρηνικό ...

Ε τι μου θύμισες τώρα.

Όταν πετούσα με τo L-1011 των Hawaian την έπεφτα στα 5 τελευταία μεσαία καθίσματα. Σήκωνα τα μπρατσάκια, κουβερτούλα και ξύπνημα πριν την προσγείωση στο HNL ή στο SFO.

Αλλά αυτές ήταν οι καλές εποχές που δεν σου έλεγαν τίποτε οι αεροσυνοδές και έκανες ότι ήθελες μέσα στο αερόπλανο.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Ε τι μου θύμισες τώρα.

Όταν πετούσα με τo L-1011 των Hawaian την έπεφτα στα 5 τελευταία μεσαία καθίσματα. Σήκωνα τα μπρατσάκια, κουβερτούλα και ξύπνημα πριν την προσγείωση στο HNL ή στο SFO.

Αλλά αυτές ήταν οι καλές εποχές που δεν σου έλεγαν τίποτε οι αεροσυνοδές και έκανες ότι ήθελες μέσα στο αερόπλανο.

το περίφημο Tristar... είχε και η ΒΑ τέτοια...

Ζμπούτσαμ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Like
3
Πόντοι
16
Με το που ξεκινάει το αεροπλάνο και πηγαίνει σιγά σιγά προς το διάδρομο απογείωσης,όλα καλά. Μόλις παίρνει την ευθεία και σταματάει μέχρι να πάρει εντολή απ'τον πύργο ελέγχου και με ρωτάει γιατί σταμάτησε,λέω ώπα..
Μόλις φουλάρει μηχανές τη βλέπω να παθαίνει κοκομπλόκο.
Ε μόλις αφήνει τα φρένα και ξεκινάει την απογείωση και τη βλέπως ν'αρχίζει να ουρλιάζει,λέω εδώ είμαστε  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom