Ζμπούτσαμ
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Nομίζω πως το '97 πρωτοπέταξε προς Αθήνα. Εμένα η μαμά πατρίδα με πήρε μαζί της Νοέμβρη του '96..1996-97 δεν άνοιξε ο χοντρός;
Nομίζω πως το '97 πρωτοπέταξε προς Αθήνα. Εμένα η μαμά πατρίδα με πήρε μαζί της Νοέμβρη του '96..1996-97 δεν άνοιξε ο χοντρός;
όου γεςςςςςςςςςςςςςςςςςΤελικά μόνο η "γαλαρία" (που δεν έχει τετοιου έιδους προβλήματα) γαμάει.
Για αυτό το είπα. Πρώτη μου χρονιά, καλά το θυμόμουν. Φώναξα και I-wo-zi-ma μπαίνοντας στο αεροσκάφος. (Μπίζνες κλας, natürlich...)Nομίζω πως το '97 πρωτοπέταξε προς Αθήνα. Εμένα η μαμά πατρίδα με πήρε μαζί της Νοέμβρη του '96..
γκαραντι. ολες γαμηθηκαν μοιραια με πιλοτο φροντιστη ή αραβα.
Σωστος.Εξαρτάται πως το βλέπεις άγιε μου. Άμα είναι να φουντάρει το πουλί απ'τα 30Κ ποδάρια, τι φερστ κλας, τι γαλαρία, άκλαυτος θα πας.
Τώρα για μια δυο, δέκα ώρες που θα είσαι κλεισμένος μέσα στο ρημάδι, εγώ το βλέπω τεράστια μαλακία το να ζητάς χλίδες. Κάποιος άλλος δε μπορεί χωρίς χλίδες ούτε λεπτό.
Όπως τη βρίσκει ο καθένας.
Το να το κάνεις όμως για την πάρτη σου το καταλαβαίνω. Το να το κάνεις και να κρατάς τις κάρτες επιβίβασης για να τις δείχνεις όμως,το βλέπω κάπως..
Εξαρτάται πως το βλέπεις άγιε μου. Άμα είναι να φουντάρει το πουλί απ'τα 30Κ ποδάρια, τι φερστ κλας, τι γαλαρία, άκλαυτος θα πας.Αν κατάλαβα λέει!!!
Αδερφε εσυ δεν μας ελεγε οτι η Maria Gassolina σταματησε το χορο και εγινε αεροσυνοδο ;; Τελικα τα εχει με πιλοτο ... χωρις να σημαινει κατι αυτο .. απλα ειδα οτι καποιος ειπε οτι λογικο ειναι να τα βρει με καποιον μεσα απο την δουλεια. Ποσοι δουλευαμε βραδυ και βρηκαμε γκομενα που και αυτη δουλευε βραδυ;;
Φώναξα και I-wo-zi-ma μπαίνοντας στο αεροσκάφος.
μαλακα αυτό το εχω κανει και γω και ξαπλωσε μια... Τελικα τωρα που το σκευτομαι εγω παρτουζωσα ολες τις αεροσυνοδούς που ετρεχαν περα δωθε για να την συνεφερουναααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχα
Μια φορά καθόταν δίπλα μου μια καψερή από χωριό της Αρκαδίας που δεν είχε ξαναμπεί σε αεροπλάνο. Έτρεμε σαν το ψάρι.
Τι της έφτιαξα της έρμης. Τη μία πως κουνιέται το φτερό, την άλλη πως τρίζει πολύ και δε θα'πρεπε, σε κάτι αναταράξεις πάνω από την Ουγγαρία ψιθύριζα "πέφτουμε,πεφτουμε"
Παίζει να γύρισε οδικώς μετά..
Το να το κάνεις και να κρατάς τις κάρτες επιβίβασης για να τις δείχνεις όμως,το βλέπω κάπως..
τι μλκαααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχα
Μια φορά καθόταν δίπλα μου μια καψερή από χωριό της Αρκαδίας που δεν είχε ξαναμπεί σε αεροπλάνο. Έτρεμε σαν το ψάρι.
Τι της έφτιαξα της έρμης. Τη μία πως κουνιέται το φτερό, την άλλη πως τρίζει πολύ και δε θα'πρεπε, σε κάτι αναταράξεις πάνω από την Ουγγαρία ψιθύριζα "πέφτουμε,πεφτουμε"
Και στην Καντώνα χιλιάδες σφάζουν προλεταρίους ηρωϊκούς;;;
Ουπς, λάθος πόλη.
Και εμείς είχαμε πάντως υποψήφιο τον Craig αλλά για μία ακόμη φορά @@.
μαλακα αυτό το εχω κανει και γω και ξαπλωσε μια... Τελικα τωρα που το σκευτομαι εγω παρτουζωσα ολες τις αεροσυνοδούς που ετρεχαν περα δωθε για να την συνεφερουν
αααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχα
Τι τα θελετε, κύριε!
Τελικά ο Πουστροπέτρος καταφερε να κάνει το "κοιτάξτε με γειτόνισσες" τρόπο ζωής....
Εξαρτάται πως το βλέπεις άγιε μου. Άμα είναι να φουντάρει το πουλί απ'τα 30Κ ποδάρια, τι φερστ κλας, τι γαλαρία, άκλαυτος θα πας.
Τώρα για μια δυο, δέκα ώρες που θα είσαι κλεισμένος μέσα στο ρημάδι, εγώ το βλέπω τεράστια μαλακία το να ζητάς χλίδες. Κάποιος άλλος δε μπορεί χωρίς χλίδες ούτε λεπτό.
Όπως τη βρίσκει ο καθένας.
Το να το κάνεις όμως για την πάρτη σου το καταλαβαίνω. Το να το κάνεις και να κρατάς τις κάρτες επιβίβασης για να τις δείχνεις όμως,το βλέπω κάπως..
Είμεθα τραγικοί. Τέλος..
Άμα παίζει κανείς μαγκίτης , να βάλει εισιτήριο από προορισμό στον Ειρηνικό ...
Ε τι μου θύμισες τώρα.
Όταν πετούσα με τo L-1011 των Hawaian την έπεφτα στα 5 τελευταία μεσαία καθίσματα. Σήκωνα τα μπρατσάκια, κουβερτούλα και ξύπνημα πριν την προσγείωση στο HNL ή στο SFO.
Αλλά αυτές ήταν οι καλές εποχές που δεν σου έλεγαν τίποτε οι αεροσυνοδές και έκανες ότι ήθελες μέσα στο αερόπλανο.
Με το που ξεκινάει το αεροπλάνο και πηγαίνει σιγά σιγά προς το διάδρομο απογείωσης,όλα καλά. Μόλις παίρνει την ευθεία και σταματάει μέχρι να πάρει εντολή απ'τον πύργο ελέγχου και με ρωτάει γιατί σταμάτησε,λέω ώπα..τι μλκ