Νέα

Αεροσυνοδοί

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ε τι μου θύμισες τώρα.

Όταν πετούσα με τo L-1011 των Hawaian την έπεφτα στα 5 τελευταία μεσαία καθίσματα. Σήκωνα τα μπρατσάκια, κουβερτούλα και ξύπνημα πριν την προσγείωση στο HNL ή στο SFO.

Αλλά αυτές ήταν οι καλές εποχές που δεν σου έλεγαν τίποτε οι αεροσυνοδές και έκανες ότι ήθελες μέσα στο αερόπλανο.

Ωραίος!

Καλά, αυτό γινόταν άνετα ακόμη και σε λιγότερο exotic καταστάσεις, στην κλασική βραδινή OA LHR-ATH τον καιρό του νέου Κοσκωτά Βγενόπουλου. Τα λαμόγια Η Ελλάδα ψηλά!  :grin:

Ζμπούτσαμ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Like
3
Πόντοι
16
Μιας και πιάσαμε τα πτητικά μέσα, όποιος θέλει να πουλήσει μουρίτσα, θα πρέπει να μπορεί να κάτσει σε συγκεκριμένη θέση.
Αυτήν που βρίσκεται ακόμα πιο μπροστά από την 1Α.
Τα υπόλοιπα είναι για πουλ μουρ σε νήπια.
Τέλος..  

Επισκέπτης
Μιας και πιάσαμε τα πτητικά μέσα, όποιος θέλει να πουλήσει μουρίτσα, θα πρέπει να μπορεί να κάτσει σε συγκεκριμένη θέση.
Αυτήν που βρίσκεται ακόμα πιο μπροστά από την 1Α.
Τα υπόλοιπα είναι για πουλ μουρ σε νήπια.
Τέλος..  
μονο αεροπειρατες τυπε πια :-
edit και για να μην με ρωτησουν... Αυτοι γαμανε και αεροσυνοδούς και πελατες αμα λαχει  :grin: :grin: :grin:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Ωραίος!

Καλά, αυτό γινόταν άνετα ακόμη και σε λιγότερο exotic καταστάσεις, στην κλασική βραδινή OA LHR-ATH τον καιρό του νέου Κοσκωτά Βγενόπουλου. Τα λαμόγια Η Ελλάδα ψηλά!  :grin:

Γινόνταν;

Γιατί εγώ την έβρισκα πάντα γεμάτη με θείτσες με τσάντες φουλαρισμένες από τoύς ναούς του μπαμπά του Ντόντι.

Αυτές ήταν εποχές.

Αθήνα - Λονδίνο 6 πτήσεις την ημέρα.

Αθήνα - Ηράκλειο πτήση κάθε ώρα.

Επισκέπτης
Γινόνταν;

Γιατί εγώ την έβρισκα πάντα γεμάτη με θείτσες με τσάντες φουλαρισμένες από τoύς ναούς του μπαμπά του Ντόντι.

Αυτές ήταν εποχές.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Πού είναι ρε γαμώτο ο τομ να θυμηθούμε τα παλιά, με το προσκύνημα στον τάφο της Νταγιάνας; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
γιαυτό οι αμερικάνοι τα σπρώχνανε για να το πουλήσουνε... Τανάκα ιαπωνία  ;)
Τανάκα έλεγαν το B/S του αλμα μάτερ. Έλεγαν  :grin: (γκουγκλ ιτ, να μαθαίνεις και κάτι, σε φέραμε εδώ πάνω αγράμματο άνθρωπο χωρίς δίπλωμα πολυτεχνείου...) :2funny: :2funny: :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Τανάκα έλεγαν το B/S του αλμα μάτερ. Έλεγαν  :grin: (γκουγκλ ιτ, να μαθαίνεις και κάτι, σε φέραμε εδώ πάνω αγράμματο άνθρωπο χωρίς δίπλωμα πολυτεχνείου...) :2funny: :2funny: :2funny:

οτι πείς μαλάκα μου ... ο γιατρός είπε να σου λεμε ναι και με χαμόγελο για να μην κλαις...

δεν τον λέγαν Τανάκα... τον λέγαν Κakuei Tanaka  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Ζμπούτσαμ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Like
3
Πόντοι
16

Ζμπούτσαμ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Like
3
Πόντοι
16
Επίσης όποιος δεν έχει πετάξει με σινούκ και χιούι, παίρνει τ'αρχίδια μου..

Επισκέπτης
οτι πείς μαλάκα μου ... ο γιατρός είπε να σου λεμε ναι και με χαμόγελο για να μην κλαις...

δεν τον λέγαν Τανάκα... τον λέγαν Κakuei Tanaka  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

είσαι τέρμα βλάκας ή τον παριστάνεις; ήταν η αναφορά μου στο ίδιο πρόσωπο;

ΡΟ-ΦΕ  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom