Μια χαρα θα ειναι η κοπελα
[dailymotion]]
[dailymotion]]
Μπααααααααα ούτε σε ναβάρα δεν παίζει να ξαναμπήκεΉ να ξεκίνησε να πετάει μπίζνες όνλι , μακριά από λαικούς παλιοχαρακτήρες. Πφφ!!!
το περίφημο Tristar... είχε και η ΒΑ τέτοια...
Ε τι μου θύμισες τώρα.
Όταν πετούσα με τo L-1011 των Hawaian την έπεφτα στα 5 τελευταία μεσαία καθίσματα. Σήκωνα τα μπρατσάκια, κουβερτούλα και ξύπνημα πριν την προσγείωση στο HNL ή στο SFO.
Αλλά αυτές ήταν οι καλές εποχές που δεν σου έλεγαν τίποτε οι αεροσυνοδές και έκανες ότι ήθελες μέσα στο αερόπλανο.
το περίφημο Tristar... είχε και η ΒΑ τέτοια...
Αλλά είχε ένα θόρυβο στις πίσω θέσεις.
Όταν μάρσαρε νόμιζες ότι θα φύγει η σκεπή.
μονο αεροπειρατες τυπε πια :-Μιας και πιάσαμε τα πτητικά μέσα, όποιος θέλει να πουλήσει μουρίτσα, θα πρέπει να μπορεί να κάτσει σε συγκεκριμένη θέση.
Αυτήν που βρίσκεται ακόμα πιο μπροστά από την 1Α.
Τα υπόλοιπα είναι για πουλ μουρ σε νήπια.
Τέλος..
Αλλά είχε ένα θόρυβο στις πίσω θέσεις.
Όταν μάρσαρε νόμιζες ότι θα φύγει η σκεπή.
Ωραίος!
Καλά, αυτό γινόταν άνετα ακόμη και σε λιγότερο exotic καταστάσεις, στην κλασική βραδινή OA LHR-ATH τον καιρό τουνέου ΚοσκωτάΒγενόπουλου.Τα λαμόγιαΗ Ελλάδα ψηλά!
Αυτοί και τα pitot του αεροπλάνου γαμάνε..Αυτοι γαμανε και αεροσυνοδούς και πελατες αμα λαχει
Πού είναι ρε γαμώτο ο τομ να θυμηθούμε τα παλιά, με το προσκύνημα στον τάφο της Νταγιάνας;Γινόνταν;
Γιατί εγώ την έβρισκα πάντα γεμάτη με θείτσες με τσάντες φουλαρισμένες από τoύς ναούς του μπαμπά του Ντόντι.
Αυτές ήταν εποχές.
Τανάκα έλεγαν το B/S του αλμα μάτερ. Έλεγαν (γκουγκλ ιτ, να μαθαίνεις και κάτι, σε φέραμε εδώ πάνω αγράμματο άνθρωπο χωρίς δίπλωμα πολυτεχνείου...)γιαυτό οι αμερικάνοι τα σπρώχνανε για να το πουλήσουνε... Τανάκα ιαπωνία ;)
Αυτοί και τα pitot του αεροπλάνου γαμάνε..
Τανάκα έλεγαν το B/S του αλμα μάτερ. Έλεγαν (γκουγκλ ιτ, να μαθαίνεις και κάτι, σε φέραμε εδώ πάνω αγράμματο άνθρωπο χωρίς δίπλωμα πολυτεχνείου...)
Nαι ναι, γράφε τέτοια να αρχίσει να γκουγκλάρει ο τραβαμούνης και μέχρι selfie ως κόκκινος βαρώνος θα μας παρουσιάσει
Ε τι μου θύμισες τώρα.
Μ'έπνιξες ρε μαλάκα. Μου βγήκε απ'τη μύτη η Heidsieck vintage 1907 (σ'έσκισα?? )
οτι πείς μαλάκα μου ... ο γιατρός είπε να σου λεμε ναι και με χαμόγελο για να μην κλαις...
δεν τον λέγαν Τανάκα... τον λέγαν Κakuei Tanaka