Επισκέπτης
μονο μια πιθανοτητα εχει να μην του γαμηθει , να ειναι ολο το αεροπλανο αδειο και μπιζνες να καθεται ο τραμουπαπατζης ...
μονο μια πιθανοτητα εχει να μην του γαμηθει , να ειναι ολο το αεροπλανο αδειο και μπιζνες να καθεται ο τραμουπαπατζης ...
ρε μαλακα σιγουρα εισαι ο ιδιος που εγραψες και τα 2 ποστ ?
για να τα παρουμε με την σειρα οπως κανει και ο Λακης , γιατι μου μπερδευεστε..
1.Φωτο εβαλα στην αρχη αλλων εταιριων γιατι βαριομουν να βαλω δικια μου , εβαλα δικια μου ρουφηξες ενα καυλετο ..συν ενα καυλετο οτι κοπανας το κωλο σου να βρεις αν η φωτο ειναι μουφα απο νετ και πηρες παλι τ αρχιδια μου.
2.Τιμολογηση , εφαγες το καυλι απο σποντα ( χθουλου ) για να δεις ποσο βγαινει στην ακριβη κλαση το εισιτηριο.
3.Απο τα πολλα καυλια ηθελες να με ψαρωσεις με το boarding pass γιατι οντως ειναι το μονο σιγουρο , η κρατηση που ειπες ειναι εντελως μαλακια ..μολις καταλαβες οτι μπορει να εχω και το boarding αρχισες και τα " και δεν βαζεις και τι εγινε με αυτο " , πριν λιγα λεπτα ζητας , μολις η απαντηση σου μυριζει πουτσα τα γυριζεις σαν γκομενα , κριμα τα χρονια σου μπαρμπα...
μαλακας να γεννηθηκα και να πεταω Α1 μπιζνες πανω απο 10 χρονια συν φιρστ κλας λιγο δυσκολο παιχτη μου ...
μαλακας ειναι αυτος που θελει να αποδειξει σε καποια πιτσιρικια που μπαινουν εδω μεσα και εχουν μονο 10 ευρω ( και δεν το κατηγορω ) για να πανε να γαμησουνε Μεταξι η φυλης επειδη δεν το αντεχουν οικονομικα..και ξεβρακωνεται απο τις μαλακιες που λεει γιατι ειναι τοσο μαλακας που δεν μπορει να φανταστει τι θα του ερθει οταν οι μαλακιες που λεει ξεφευγουν.
Ακου ρε μπαρμπα , μεινει εκει που σκατα εισαι , αγγλια σκωτια που στο διαολο εισαι δεν ξερω και δεν με νοιαζει , τετοιους μαλακες σαν και εσενα δεν τους θελουμε πισω..καλη διαμονη.
Ο τραβαμούνης είναι ικανός μόνο να κλέψει τις ψευτοπορσελάνες από τη business
Ρε το νούμερο, κρίμα το upgrade
το κανανε κανα upgrade επειδη τον ειδαν ηλικιωμενο , θα ειπε κιολας ειμαι ψηλος και δεν χωραω , θα ειχε και καμια θεση διπλα απο κανενα χοντρο , θα παρακαλεσε και λιγο και τον εβαλε 4 σειρα επειδη θα ηταν φισκα το αεροπλανο..
τα κανουν αυτα αν σε δουν οτι εισαι 500 κιλα θεωρησε αναπηρος , σαν τα Ι3 στον στρατο οταν ειναι χοντροι ...Γιωτας ειναι ο τυπος ..
Γιατι χοντρους δεν βαζουν σε εξοδο κινδυνου , και ειναι λογικο , λεει θα σφηνωσει ο χοντρος στην εξοδο κινδυνουν αν γινει κατι θα μεινουμε ολοι μεσα και θα πεθανουμε για τον μαλακα τον γιωτα
αει ρε σύρε και γαμίσου νούμερο... αν εσύ έχεις δεί πως είναι η business σημαίνει ότι δεν υπάρχει πλέον business νούμερο.. όσο για την A1 class που λές πες μας και αν έχει διαφορά σε business να δούμε αν ξέρεις κάτι παραπάνω...
αμφιβάλλω αν έχεις ποτέ περάσει την πόρτα κανενός airport lounge στην ευρώπη παπάρα...
Ή overbooked η coach. Ποιος να λυπηθεί το βαψομαλλιά. Γλίτσας, χοντρός και πέφτουλας...Επειδή έχω το CV του, παίζει και το Ι ευτυχία... ;)
τυπε ωραιο κλωνο εχεις , να μου τον δωσεις και εμενα να του γραψω κανα ποστ
τυπε ωραιο κλωνο εχεις , να μου τον δωσεις και εμενα να του γραψω κανα ποστ
ειδες που εισαι μαλακας και δεν ξερεις τι σου γινεται
Α1 ειναι η θεση , η καρεκλα , το καθισμα , αυτο που ακουμπαει ο κωλος σου , αυτο το δερματινο μεγαλο πραγμα που εχει μια ζωνη στην μεση , τωρα το πιασες ? η να σου στειλω κανα σκιτσο με την εξελιξη της καρεκλας στα χρονια που περασαν ?
λες να καθομαι Α1 και να μην εχω pass για το lounge βρε μαλακα ??
Ρε που σε βρηκε εσενα το σιατ ?
Tηρείς σιγή...ιχθύος, ροφέ;
Δεν είμαι κλώνος τύπε μου. Τερέλ κτλ.
Θα έλεγα ότι είμαι ο...ΑρκάνςΧΧ της αστικής τάξης, απουσία της αλβανίλας, φυσικά...
παλι φαντασματα βλεπεις ρε?
ελα τυπε μου σορρυ μαν μπερδευτηκα
Εδώ μπερδεύομαι εγώ, μη νομίζεις
μυρισες πουτσα και ηρθες ?
γαμαμε τωρα Λιακο , ελα παλι σε λιγο , και εχω και ραντεβου 5 η ωρα και τους εχω στησει ...αλλα χαλαλι του τραμουντανα , θα γελαμε καιρο με τις παπατζες του
Λιακο κανα στανταρ στειλε να βγαλω κανα εκονομυ για Μυκονο που θελω να παω με βαπορι ...με κοβω για καταστρωμα