Νέα

Αεροσυνοδοί

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.287
Πόντοι
12.756
αμφισβητείς την τιμολόγηση της ίδια της εταιρείας ???

ααα ναι ρε δεν είναι 805 ευρώ είναι 805.68 και έχει και 5 ευρώ για την πιστωτική κάρτα...

βρε αει παίξε παραπέρα

βρε πηγαινε αλλου να κανεις τον μαγκα μαλακα , που μου βγηκες ειδικος και στις πτησεις ... :2funny: :2funny: :2funny:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.287
Πόντοι
12.756
φωτό από αλλα αεροπλάνα άλλων εταιρειών βρίσκεις πολλές στο νετ παίκτη μου.. κανένα boarding pass έχεις να μας βάλεις ??

αντε καμμία κράτηση έχεις να μας βάλεις ??

τα ρέστα τα ακούω βερεσέ...

αμα σου βαλω bοarding pass , θα τον  :pipa1: καλα ? προσεχε τι ζητας απο εμενα , γιατι θα σου ερθει πουτσα που θα πρεπει να αλλαξεις ηπειρο και εσυ σαν τον Ποδολαγνο

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
αμα σου βαλω bοarding pass , θα τον  :pipa1: καλα ? προσεχε τι ζητας απο εμενα , γιατι θα σου ερθει πουτσα που θα πρεπει να αλλαξεις ηπειρο και εσυ σαν τον Ποδολαγνο

και δεν βάζεις.. και τι έγινε με αυτό... ??

μαλάκας εγεννήθηκες μαλάκας θα αποθάνεις...

αει σύρε και γαμίσου τώρα νούμερο

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
πάντως ...ειρ χόστες δεν έχει πάρει κανείς  :headbang: :rockon:

Επισκέπτης

Έχω πεθάνει στο γέλιο ρε τραβατρόμπα...Πάλι ρόμπα έγινες  :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2:

Μου φτιάχνεις τα Σ/Κ, είσαι πραγματική πανώλη μαλακίας και ψέματος  :2funny: :2funny: :2funny:

Σου έκαναν μία φορά upgrade από economy και βγήκες να το βροντοφωνάξεις, γεροφορτώγκα  :jerking: :jerking: :jerking:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
ρε εσύ ...άμα δεν τσακωθούνε δεν μπορούν ..... :rolleyes:  :uglystupid: :rockon:
:2funny:
Ελα ντε......Τωρα για ενα boarding pass...Αυριο κι εγω δεν ξερω για τι
Ενω ,εξω στουs αιθερεs κει ψηλα....υπαρχουν απειρα πουτσοδιψη κοριτσια  :grin:

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
2
Πόντοι
16
σιγά  μην δίνεις και πεντοχίλιαρο... 750 ευρώ έχει η business πάνε έλα στο Μιλάνο στο High season

Laki ...να ανοιχτει θρεντ ... τον πιασαμε.... δεν τα διαβασα ολα αλλα αυτο και μονο ειναι αρκετο
Βρηκε ωρα να απουσιαζει ο Lakis τετοιες ευκαιριες μια φορα τον χρονο τουλαχιστον...

Επισκέπτης
φωτό από αλλα αεροπλάνα άλλων εταιρειών βρίσκεις πολλές στο νετ παίκτη μου.. κανένα boarding pass έχεις να μας βάλεις ??

<<While the idea of sprucing up his work environment is repugnant to him, he’d like to renovate all 250 of Ryanair’s Boeing 737s. Earlier this summer, he announced that he was planning to replace the last 10 rows of seats on his aircraft with 15 rows of upright “standing seats” -- vertical benches with shoulder harnesses and arm rests -- which would allow him to pack 30 more passengers onto each plane.>>

Τραβαρόμπα, αφού τα πραγματικά οικονομικά σου μόνο ryanair και national express επιτρέπουν, τι το κουράζεις μωρή γερόντισσα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.287
Πόντοι
12.756

ρε μαλακα σιγουρα εισαι ο ιδιος που εγραψες και τα 2 ποστ ?

για να τα παρουμε με την σειρα οπως κανει και ο Λακης , γιατι μου μπερδευεστε..

1.Φωτο εβαλα στην αρχη αλλων εταιριων γιατι βαριομουν να βαλω δικια μου , εβαλα δικια μου ρουφηξες ενα καυλετο ..συν ενα καυλετο οτι κοπανας το κωλο σου να βρεις αν η φωτο ειναι μουφα απο νετ και πηρες παλι τ αρχιδια μου.
2.Τιμολογηση , εφαγες το καυλι απο σποντα ( χθουλου ) για να δεις ποσο βγαινει στην ακριβη κλαση το εισιτηριο.
3.Απο τα πολλα καυλια ηθελες να με ψαρωσεις με το boarding pass γιατι οντως ειναι το μονο σιγουρο , η κρατηση που ειπες ειναι εντελως μαλακια ..μολις καταλαβες οτι μπορει να εχω και το boarding αρχισες και τα " και δεν βαζεις και τι εγινε με αυτο " , πριν λιγα λεπτα ζητας , μολις η απαντηση σου μυριζει πουτσα τα γυριζεις σαν γκομενα , κριμα τα χρονια σου μπαρμπα...

μαλακας να γεννηθηκα και να πεταω Α1 μπιζνες πανω απο 10 χρονια συν φιρστ κλας λιγο δυσκολο παιχτη μου ...
μαλακας ειναι αυτος που θελει να αποδειξει σε καποια πιτσιρικια που μπαινουν εδω μεσα και εχουν μονο 10 ευρω ( και δεν το κατηγορω ) για να πανε να γαμησουνε Μεταξι η φυλης επειδη δεν το αντεχουν οικονομικα..και ξεβρακωνεται απο τις μαλακιες που λεει γιατι ειναι τοσο μαλακας που δεν μπορει να φανταστει τι θα του ερθει οταν οι μαλακιες που λεει ξεφευγουν.

Ακου ρε μπαρμπα , μεινει εκει που σκατα εισαι , αγγλια σκωτια που στο διαολο εισαι δεν ξερω και δεν με νοιαζει , τετοιους μαλακες σαν και εσενα δεν τους θελουμε πισω..καλη διαμονη.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.472
Πόντοι
366
Ακου ρε μπαρμπα , μεινει εκει που σκατα εισαι , αγγλια σκωτια που στο διαολο εισαι δεν ξερω και δεν με νοιαζει , τετοιους μαλακες σαν και εσενα δεν τους θελουμε πισω..καλη διαμονη.
παλι στο επικεντρο της μανουρας ο τρανι?...!!!!

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Δεν πάτε καλα, καθόλου καλα, ο άλλος εχει την κάψα του ΠΟΣΟ ΘΑ ΤΟΥ ΓΑΜΙΕΤΑΙ η γκομενα και σεις μαλωνετε για θέσεις και εισητηρια.......

Ανεξαρτητως τιμής και μήκους θέσεων θα ΓΑΜΙΕΤΑΙ η κοπελίτσα ρεεεεεεεεεεεε  :fuck2: :fuck2:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.287
Πόντοι
12.756
παλι στο επικεντρο της μανουρας ο τρανι?...!!!!

τι παπατζης ειναι αυτος ρε τυπε ....καθομασταν και κατηγορουσαμε τον Ποδολαγνο ... κοιτα να δεις καινουργιο και καλυτερο ταλεντο που βρηκαμε .. :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
ναι ρε μαλάκα χωράω αλλά δεν μπορώ να κάνω το άγαλμα για 4 ώρες... ούτε να κάθομαι σαν να είμαι ο τσοχατζόπουλος που έχει καταπιεί σκεπάρνι ...

γιαυτό business και ησυχάζουμε...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ξεφτίλισες και το Λεονάρντο τραβαρόμπα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

fat_vitruvian_man.jpg

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.287
Πόντοι
12.756
Δεν πάτε καλα, καθόλου καλα, ο άλλος εχει την κάψα του ΠΟΣΟ ΘΑ ΤΟΥ ΓΑΜΙΕΤΑΙ η γκομενα και σεις μαλωνετε για θέσεις και εισητηρια.......

Ανεξαρτητως τιμής και μήκους θέσεων θα ΓΑΜΙΕΤΑΙ η κοπελίτσα ρεεεεεεεεεεεε  :fuck2: :fuck2:

μονο μια πιθανοτητα εχει να μην του γαμηθει , να ειναι ολο το αεροπλανο αδειο και μπιζνες να καθεται ο τραμουπαπατζης ...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357

Ανεξαρτητως τιμής και μήκους θέσεων θα ΓΑΜΙΕΤΑΙ η κοπελίτσα ρεεεεεεεεεεεε  :fuck2: :fuck2:
Ετσι.......Κανενα ιχνοs ντροπηs

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom