Νέα

Adele Exarchopoulos

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sex volcano
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 151
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
420
Πόντοι
3.275
Του πλακομουνιού τπ πανηγύρι :rockon: :rockon: :rockon:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
ΕΛΛΑΔΑΡΑ εχεις ταλεντα  :rockon:  :rockon:  :rockon:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
cc4b4d2ffc118b74f981e080f1ce8ed1.jpg
94c992b4713f82421e680c278753e200.jpg

4d6df2f02ee53c0ae126a19db21d14f8.jpg
e571452b2b5b63aa64eaa48dd1ae9172.jpg

3f6b508a00ff2c67a68bd0b5cfe0c241.jpg
7c7e8f355c52b79c2e4c8720842b3e80.jpg
9e07b19cba402b6c2b9173c9a2ecded5.jpg

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Είδα την ταινία χθες.
Θε την χαρακτήριζα άνετα ως πάρα πολύ καλή, αν δεν ήταν και λίγο πιο "σφικτή" θα τολμούσα να πω "εξαιρετική". Από αυτές του φεστιβάλ των Καννών μόνο το "Paperboy" με το ερμηνευτικό "ρεσιτάλ" της Nicole Kidman θα έλεγα πως μου άρεσε το ίδιο. Συνήθως είναι επιτηδευμένες μπαρούφες, όπως έχω ξαναγράψει.

Η Αντέλ Εξαρχόπουλος αποκάλυψη! Στα 19 της χρόνια με μια απίστευτη ερμηνευτική δεινότητα, έδειχνε ώριμη ηθοποιός. Θα ακουστεί "ύβρις", αλλά θα τολμήσω να την χαρακτηρήσω "εν δυνάμει Μέρυλ Στρηπ"! Σε κάθε περίπτωση πραγματικό ταλέντο, θα δούμε τί θα μας δείξει στο μέλλον.
Πέραν αυτού ένα από τα πιο όμορφα πλάσματα που έχω δει στον κινηματογράφο, χωρίς ίχνος φτήνιας ή προστυχιάς, ακόμα και στις όντως πολύ τολμηρές ερωτικές σκηνές, οι οποίες ωστόσο προσωπικά με γοήτευσαν αλλά δεν με "ερέθισαν" πολύ περισσότερο δεν με ενόχλησαν. Πραγματική "κούκλα"!

Δεν συνιστώ την ταινία σε όποιον δεν είναι σινεφίλ, αν και βέβαια σε καμία περίπτωση το "σινεφίλ" δεν σημαίνει ανοχή σε ανοησίες και κακογουστιές τύπου "Κυνόδοντας" του Λάνθιμου την οποία θεωρώ κορυφαία κινηματογραφική μπαρούφα ever!
Και επίσης έλεος πλέον με τις "στρατευμένες" πολιτικές ταινίες, όπως αυτές του Αγγελόπουλου, ή ακόμα και το "Ψυχή Βαθειά" του Βούλγαρη.
Ο σύγχρονος κινηματογραφικός προβληματισμός δεν μπορεί να είναι πλέον η προσπάθεια ηρωοποίησης (ή έστω απενοχοποίησης) των υπαιτίων του προ πολλών 10ετιών Ελληνικού "εμφυλίου", αλλά οι προσωπικές ανθρώπινες σχέσεις, ετερόφυλες ή ομόφυλες αδιάφορο.
Το σεξ εντασσόμενο μέσα σ' αυτές ασφαλώς και δεν είναι πορνό!
Οπότε να ΜΗΝ την δει ούτε όποιος θέλει να δει τσόντα, αλλά ούτε και όποιος σεμνότυφος θεωρεί τσόντα την κάθε ερωτική (ακόμα και ακραία ερωτική) σκηνή.

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Είδα την ταινία χθες.
Θε την χαρακτήριζα άνετα ως πάρα πολύ καλή, αν δεν ήταν και λίγο πιο "σφικτή" θα τολμούσα να πω "εξαιρετική". Από αυτές του φεστιβάλ των Καννών μόνο το "Paperboy" με το ερμηνευτικό "ρεσιτάλ" της Nicole Kidman θα έλεγα πως μου άρεσε το ίδιο. Συνήθως είναι επιτηδευμένες μπαρούφες, όπως έχω ξαναγράψει.

Η Αντέλ Εξαρχόπουλος αποκάλυψη! Στα 19 της χρόνια με μια απίστευτη ερμηνευτική δεινότητα, έδειχνε ώριμη ηθοποιός. Θα ακουστεί "ύβρις", αλλά θα τολμήσω να την χαρακτηρήσω "εν δυνάμει Μέρυλ Στρηπ"! Σε κάθε περίπτωση πραγματικό ταλέντο, θα δούμε τί θα μας δείξει στο μέλλον.
Πέραν αυτού ένα από τα πιο όμορφα πλάσματα που έχω δει στον κινηματογράφο, χωρίς ίχνος φτήνιας ή προστυχιάς, ακόμα και στις όντως πολύ τολμηρές ερωτικές σκηνές, οι οποίες ωστόσο προσωπικά με γοήτευσαν αλλά δεν με "ερέθισαν" πολύ περισσότερο δεν με ενόχλησαν. Πραγματική "κούκλα"!

Δεν συνιστώ την ταινία σε όποιον δεν είναι σινεφίλ, αν και βέβαια σε καμία περίπτωση το "σινεφίλ" δεν σημαίνει ανοχή σε ανοησίες και κακογουστιές τύπου "Κυνόδοντας" του Λάνθιμου την οποία θεωρώ κορυφαία κινηματογραφική μπαρούφα ever!
Και επίσης έλεος πλέον με τις "στρατευμένες" πολιτικές ταινίες, όπως αυτές του Αγγελόπουλου, ή ακόμα και το "Ψυχή Βαθειά" του Βούλγαρη.
Ο σύγχρονος κινηματογραφικός προβληματισμός δεν μπορεί να είναι πλέον η προσπάθεια ηρωοποίησης (ή έστω απενοχοποίησης) των υπαιτίων του προ πολλών 10ετιών Ελληνικού "εμφυλίου", αλλά οι προσωπικές ανθρώπινες σχέσεις, ετερόφυλες ή ομόφυλες αδιάφορο.
Οπότε να ΜΗΝ την δει ούτε όποιος θέλει να δει τσόντα, αλλά ούτε και όποιος σεμνότυφος θεωρεί τσόντα την κάθε ερωτική (ακόμα και ακραία ερωτική) σκηνή.
α πρεπει να περιεχει πρωκτικο για να γινει τσοντα

Jigsaw24

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Like
736
Πόντοι
96

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
α πρεπει να περιεχει πρωκτικο για να γινει τσοντα

Όχι, απλά η "τσόντα" είναι "ξεκάρφωτες" σκηνές σεξ με αποκλειστικό σκοπό το σεξ. Στην προκειμένη περίπτωση ήταν ενταγμένες απόλυτα σε μια ιστορία μια νέας κοπέλας που ανακαλύπτει τον έρωτα και την σεξουαλική της ταυτότητα.

Υποθέτω βέβαια πως ο σκηνοθέτης επεδίωξε να "σοκάρει" και να προκαλέσει (μάλλον και να κόψει εισιτήρια!) με τις απροκάλυπτες σκηνές του σεξ και μάλιστα υπέστη και την κριτική της συγγραφέως του (αυτοβιογραφικού) βιβλίου, το οποίο δεν ήταν τόσο "περιγραφικό" στις ερωτικές του σκηνές, αλλά ξαναλέω πως εμένα αυτό ούτε με ενόχλησε, ούτε με "διέγειρε". Απλά ο απροκάλυπτος αισθησιασμός του μου άρεσε πολύ αισθητικά, ακριβώς σαν "έργο τεχνης".

Ενδεχομένως βέβαια κάποιοι άλλοι να ενοχλήθηκαν και κάποιοι άλλοι να καύλωσαν.

Για να γίνω λίγο πιο σαφής προσωπικά η πρωταγωνίστρια μου άρεσε (σαν ο ομορφιά εννοώ) πάρα πολύ, αλλά με μια αποστασιοποίηση, όχι απλά γιατί δεν θα μπορούσα ποτέ να την έχω "δική" μου, αλλά και γιατί (λόγω της ηλικίας της) δεν θα το θεωρούσα σωστό, ακόμα κι αν το μπορούσα...

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Είδα την ταινία χθες.

Όπου να ναι θα βγει κι ο παπιας με αφορμη την ταινια,

να μας πει για τα δικαιωματα των ομοφυλοφιλων  :2funny:

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Όχι, απλά η "τσόντα" είναι "ξεκάρφωτες" σκηνές σεξ με αποκλειστικό σκοπό το σεξ. Στην προκειμένη περίπτωση ήταν ενταγμένες απόλυτα σε μια ιστορία μια νέας κοπέλας που ανακαλύπτει τον έρωτα και την σεξουαλική της ταυτότητα.

Υποθέτω βέβαια πως ο σκηνοθέτης επεδίωξε να "σοκάρει" και να προκαλέσει (μάλλον και να κόψει εισιτήρια!) με τις απροκάλυπτες σκηνές του σεξ και μάλιστα υπέστη και την κριτική της συγγραφέως του (αυτοβιογραφικού) βιβλίου, το οποίο δεν ήταν τόσο "περιγραφικό" στις ερωτικές του σκηνές, αλλά ξαναλέω πως εμένα αυτό ούτε με ενόχλησε, ούτε με "διέγειρε". Απλά ο απροκάλυπτος αισθησιασμός του μου άρεσε πολύ αισθητικά, ακριβώς σαν "έργο τεχνης".

Ενδεχομένως βέβαια κάποιοι άλλοι να ενοχλήθηκαν και κάποιοι άλλοι να καύλωσαν.

Για να γίνω λίγο πιο σαφής προσωπικά η πρωταγωνίστρια μου άρεσε (σαν ο ομορφιά εννοώ) πάρα πολύ, αλλά με μια αποστασιοποίηση, όχι απλά γιατί δεν θα μπορούσα ποτέ να την έχω "δική" μου, αλλά και γιατί (λόγω της ηλικίας της) δεν θα το θεωρούσα σωστό, ακόμα κι αν το μπορούσα...
μλκιες.και τα σοφτπορν τοτε ειναι εργα τεχνης. και καλη να ειναι η ταινια(να εχει σεναριο κλπ) αυτο δεν σημαινει οτι δεν ειναι τσοντα(ή εχει σκηνες απο τσοντα).
Στην πραγματικοτητα ενας πουστης εβγαλε μια ταινια για δυο λεσβιες για να τα βγαλει κανα φραγκο.

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Είδα την ταινία χθες.

Σόρρυ γιατρέ αλλά και για σινεφίλ ΜΑΛΑΚΙΑ η ταινιούλα...
Νταξ καύλωσες με το πιπίνι, αλλά η μικρή δεν δίνει και καμιά ερμηνεία της προκοπής!!!!
Η σύγκριση με την Μέριλ Στριπ.....ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ!!!!
Άστο, ασχολήσου με πουτάνες, με τον κινηματογράφο δεν το έχεις!!!!
Και η σύγκριση με το Paperboy πολύ καλή....μαλακία η μία, μαλακία και η άλλη, στην ίδια κατηγορία μπαίνουν...."σκουπίδια"!!!!

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Όπου να ναι θα βγει κι ο παπιας με αφορμη την ταινια,

να μας πει για τα δικαιωματα των ομοφυλοφιλων  :2funny:

Αυτά τα υποστηρίζω κι εγώ που και straight είμαι και δεξιός.

Αν σου πω πως αυτό που με πείραξε στον έργο ήταν που σε δημόσιο νηπιαγωγείο (μάλλον λαϊκής συνοικίας) βάλανε τα παιδάκια στην γιορτή του τέλους της χρονιάς να χορεύουν Αλγερινιμαροκινούς χορούς, με αντίστοιχες στολές; Και ενώ τα περισσότερα ήταν γηγενή, τα παιδιά μεταναστών ήταν η μειοψηφία. Ο ορισμός όχι απλά της πολυπολιτισμικότητος, αλλά της "εκχώρησης" της εθνικής τους ταυτότητας μπας και τους πουν "ρατσιστές"!
Με αυτή την έννοια ασφαλώς και είμαι ρατσιστής, διότι δεν θα ήθελα στα Ελληνικά νηπιαγωγεία να χορεύουν Αλβανικούς και Πακιστανικούς χορούς!!

Αλλά μάλλον κι αυτούς πλέον τους "πείραξε" η πολύ "προχωρημενιά" γι' αυτό και το Front National της Λε Πεν προηγείται στις πρόσφατες δημοσκοπήσεις...

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Είχες δεν είχες, πάλι στον εμφύλιο και τα κουμούνια το γύρισες.  :2funny:

Οι κοπέλες βραβεύτηκαν για την ερμηνεία τους στις Κάννες και όλοι οι κριτικοί, ακόμη και αυτοί που δεν τους άρεσε η ταινία, επαίνεσαν την Εξαρχόπουλος και τη συμπρωταγωνίστρια της. Επομένως μάλλον η δική σου άποψη είναι στη μειοψηφία.
Και τι έγινε ρε τύπε που είμαι στην μειοψηφία?
Λέω την γνώμη μου, ενώ εσύ μου λες την γνώμη των ειδικών και όχι την δική σου...
Μάλλον γιατί δεν την έχεις δει ακόμα την ταινιούλα!!!!
Όσο για το συγκεκριμένο φεστιβαλ....γάματα!!!!

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Και τι έγινε ρε τύπε που είμαι στην μειοψηφία?
Λέω την γνώμη μου, ενώ εσύ μου λες την γνώμη των ειδικών και όχι την δική σου...
Μάλλον γιατί δεν την έχεις δει ακόμα την ταινιούλα!!!!
;)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Σόρρυ γιατρέ αλλά και για σινεφίλ ΜΑΛΑΚΙΑ η ταινιούλα...
Νταξ καύλωσες με το πιπίνι, αλλά η μικρή δεν δίνει και καμιά ερμηνεία της προκοπής!!!!
Η σύγκριση με την Μέριλ Στριπ.....ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ!!!!
Άστο, ασχολήσου με πουτάνες, με τον κινηματογράφο δεν το έχεις!!!!
Και η σύγκριση με το Paperboy πολύ καλή....μαλακία η μία, μαλακία και η άλλη, στην ίδια κατηγορία μπαίνουν...."σκουπίδια"!!!!

Η "Ιστορία της Αντέλ" ως ταινία και η ίδια η Εξαρχόπουλος κέρδισαν το πρώτο βραβείο σε ένα κατ' εξοχήν "κουλτουριάρικο" θεσμό. Λες όλοι αυτοί να "καυλώσανε με το πιπίνι"; Εν τάξει εσύ μπορεί να προτιμάς το Λάνθιμο ρε παιχταρά, περί ορέξεως ουδείς λόγος. Εγώ την δική μου άποψη φυσικά είπα.

Τώρα το άλλο "σκουπίδι", το "Paperboy" (αν το ξέρεις) το κοινό το χειροκροτούσε ορθιο ένα τέταρτο! Οι κριτικοί είχαν απόλυτα διειστάμενες απόψεις και εύκολα εξηγείται αυτό. Η ταινία ήταν "αμερικάνικη" έτσι κι αλλιώς και επί πλέον έλεγε πολλές πικρές αλήθειες.
Πως συνήθως ο βασικός ύποπτος της δολοφονίας (πόσο μάλλον αν είναι σεσημασμένος κακοποιός και υπόκοσμος) είναι τελικά και ο πραγματικός δολοφόνος, πως ο "άρρωστος gay" θα έχει προβλήματα στην προσπάθεια ικανοποίησης του πάθους του και πως ο φιλόδοξος και ψευτοελιτίστας, αλλά φτωχός μαύρος θα κάνει τα πάντα και θα επικαλεσθεί και ψεύτικα στοιχεία που θα αθωώνουν τον πραγματικό ένοχο για να γίνει διάσημος και να βγάλει πολλά λεφτά. Αυτές οι αλήθειες φυσικά δεν άρεσαν στους θολοκουλτουριάρηδες αριστερούς κριτικούς. ;)
Αλλά αλήθεια η ερμηνεία της Κίντμαν δεν σου είχε αρέσει;

Όσο για την Εξαρχόπουλος δεν είπα φυσικά πως είναι ΤΩΡΑ Μέρυλ Στρηπ. Αλλοίμονο, μία Μέρυλ Στρηπ υπάρχει!
Απλά είπα πως νομιζω πως έχει τα προσόντα να γίνει και πως αυτό θα το δείξει ο χρόνος...  

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Είδα την ταινία χθες.

Ποιος ειναι ο τιτλος της επιμαχης ταινιας ???? Να απολαυσουμε και εμεις τεχνη  :2funny:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206

Για πες τα "καλά" τα φεστιβάλ ρε προχωρημένε σινεφίλ.
Διότι υποθέτω βασίμως πως Όσκαρ και Χρυσές Σφαίρες τα απορρίπττεις ακόμα περισσότερο (ως προϊόντα του "Αμερικάνικου πολιτιστικού ιμπεριαλισμού" βεβαίως)
Οπότε τί μένει; "Μόστρα", "Βερολίνο" και κάποια ακόμα πιο "ακραία";  

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Οι κοπέλες βραβεύτηκαν για την ερμηνεία τους στις Κάννες και όλοι οι κριτικοί, ακόμη και αυτοί που δεν τους άρεσε η ταινία, επαίνεσαν την Εξαρχόπουλος και τη συμπρωταγωνίστρια της. Επομένως μάλλον η δική σου άποψη είναι στη μειοψηφία.

Εσυ κατσικαρέα,
και 2 αίγες να δεις να πηδιούνται,
θα τις προτεινεις για οσκαρ ερμηνειας  :zfuck: :zfuck:  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom