Νέα

Adele Exarchopoulos

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sex volcano
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 151
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

SpasmenoKaravi

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
6
Πόντοι
1
Η τενία βγένει προσεχός.. Αλλά έχουν διαρέφσει κάτι δεφτερόλεπτα..  ;)

www.imagebam.com/image/f5a4a1283717380] [/URL]

[URL unfurl="true"]http://dfiles.eu/files/plenf0xp9[/url] <--- βίδεο, 3.84 Mb, .mp4

Θα χυθούνε ποτάμια σπερμ.. ε, δακρίων για τέτοια τενειάρα.  :bigdick: :bigdick:

Άξιες, άξιες...

Πότε θα βγεί σε torrent, ξέρουμε??

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Η πλακα ειναι, οτι καποτε ελεγε σε μια συνεντευξη οτι της προτειναν να "κοψει" το επωνυμο της, για να μην ειναι μεγαλο. Και πηρε τηλεφωνο τον πατερα της, και της ειπε αυτος οτι ειναι ντροπη να το κανει, και δεν το εκοψε.
Προφανως στην οικογενεια Εξαρχοπουλου ειναι ντροπη να κοβεις το επωνυμο, αλλά οχι να εχεις την εικοσαχρονη κορη σου να πλακομουνιάζεται όπως την γεννησε η μανα της επί δεκαλεπτο σε μια ταινια.

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36
Η πλακα ειναι, οτι καποτε ελεγε σε μια συνεντευξη οτι της προτειναν να "κοψει" το επωνυμο της, για να μην ειναι μεγαλο. Και πηρε τηλεφωνο τον πατερα της, και της ειπε αυτος οτι ειναι ντροπη να το κανει, και δεν το εκοψε.
Προφανως στην οικογενεια Εξαρχοπουλου ειναι ντροπη να κοβεις το επωνυμο, αλλά οχι να εχεις την εικοσαχρονη κορη σου να πλακομουνιάζεται όπως την γεννησε η μανα της επί δεκαλεπτο σε μια ταινια.
αλλη νοοτροπια στη γαλλια γιατρε :grin: :grin: :grin:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
22
Πόντοι
5.825
όλα για την τέχνη alex

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
όλα για την τέχνη alex
Ποια τεχνη μωρε. Βρηκανε ενα εικοσαχρονο ψωνιο, το οποιο ηδη εχει υπόπτως βαρυ το βλεμμα στο ματι (μακαρι να διαψευσθω, καποια στιγμη θα μαθουμε τι παιρνει), το ξεγυμνωσανε, το βαλανε να χαιδευεται με μια γκομενα και ολα αυτα για την κονομα, με αφορμη καποια δηθεν ταινια του κωλου.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
22
Πόντοι
5.825
με απογοητεύεις... δεν ξέρεις να εκτιμάς την... τέχνη!!!!

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36
Ποια τεχνη μωρε. Βρηκανε ενα εικοσαχρονο ψωνιο, το οποιο ηδη εχει υπόπτως βαρυ το βλεμμα στο ματι (μακαρι να διαψευσθω, καποια στιγμη θα μαθουμε τι παιρνει), το ξεγυμνωσανε, το βαλανε να χαιδευεται με μια γκομενα και ολα αυτα για την κονομα, με αφορμη καποια δηθεν ταινια του κωλου.
οταν τα κανουν οι δικες μας εδω δεν λετε τπτ το πιπινι σας πειραξε τωρα γιατρε :grin: :grin:

olasos

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
1
ηλίθια με τα όλα της! μουνι που δεν γαμιέται απο άνδρα , γαμα τα!

Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
40
Πόντοι
6
Πότε θα βγεί σε torrent, ξέρουμε??

Οσων.. Ωσονουπ... φτου, όπου να 'ναι λογικά.

Βρηκανε ενα εικοσαχρονο ψωνιο, το οποιο ηδη εχει υπόπτως βαρυ το βλεμμα στο ματι (μακαρι να διαψευσθω, καποια στιγμη θα μαθουμε τι παιρνει), το ξεγυμνωσανε, το βαλανε να χαιδευεται με μια γκομενα και ολα αυτα για την κονομα, με αφορμη καποια δηθεν ταινια του κωλου.

Κι εγώ το σκέφτικα αφτό, δεν ιπάρχει περίπτοση και οι δύο τους να γιρίσαν τέτοιο πράγμα "νηστικές".

olasos

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
1
μπραβο μπραβο στην αμερικάνικη πρεσβεία. ευγε!

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.424
Πόντοι
5.006
3a70c522fd4fc0664b12ab743fe1bdf9.gif
  :rockon:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.338
Πόντοι
8.645
Ψαλλίδι κομμωτηρίου

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
...Και σε λιγο καιρο, δεν θα θυμαται ουτε η ιδια τον εαυτο τηs
Ακουσε κι ο Ελληναs το Αντελ !!!!!!!Καβλωσε και με το επωνυμο και κατι τρεχει στα τσιγγανικα

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.791
Πόντοι
1.206
Λοιπόν!

1. Σας πείραξε που κατατάχτηκε στις "διάσημες Ελληνίδες" η Αντέλ Εξαρχόπουλος, αλλά δεν είχε πειράξει όταν είχε συμπεριληφθεί η Ρένια Δούκα ή η Λίλια Βουτρίνα (και τόσες άλλες). Τουλάχιστον αυτή και διάσημη έγινε και Ελληνικό όνομα έχει επί τέλους.
Κι ο Νίκος Γκάλης αν δεν ερχόταν στον Άρη ούτε που θα το θυμώταν πως είναι Έλληνας! ;)

2. Έχω πει σε ανύποπτο χρόνο πως όσες ταινίες παίρνουν Χρυσό Φοίνικα στις Κάννες είναι "κατ' αρχήν ύποπτες" για μπαρούφες! Τελευταία μια μόνο της προκοπής θυμάμαι, μια Δενέζικια "Το κυνήγι". Κατά τα άλλα επειδή είμαι μαζοχιστής "σινεφίλ" έχω φάει στη μάπα απίστευτες μπούρδες με Χρυσό Φοίνικα, ως δήθεν τέχνη. Υπ' όψιν δεν πως αν αναφερθούμε στη Μόστρα της Βενετίας ή την Χρυσή Άρκτο του Βερολίνου μιλάμε για ακόμα πιο "βαρειά κι ασήκωτη κουλτούρα".
Αν θέλετε "σιγουράκια" θα βλέπετε Αμερικάνικες με Χρυσές σφαίρες και Όσκαρς! Άντε και καμία Αγγλική...

3. Την ταινία δεν την έχω δει φυσικά αλλά θα την δώ, έστω και με κίνδυνο να "φάω πατάτα". Κι όχι για το πλακομούνι βέβαια, βλέπω καθημερινά όσα πλακομούνα θέλω στην συνδρομητική τηλεόραση. Έχω δε δει τόσα που δεν μου κάνει αίσθηση πλέον.

4. Θεωρώ ακραία υποκρισία το "Δεν έχει πατέρα να την μαζέψει" που διάβασα, όταν οι περισσότεροι από εμάς θα παίρναμε κάποια της ηλικίας της βίζιτα πολύ ευχάριστα ή θα παρακολουθούσαμε άλλες επίσης της ηλικίας της (και μικρότερες) να τις παίρνουν gangbank 10 αράπηδες και να τις χύνουν στη μούρη! Αυτές δεν έχουν πατέρα;
Εγώ πάντως επειδή έχω κόρη ακριβώς στην ηλικία της δεν θα ενοχλούμουν καθόλου να κέρδιζε το Χρυσό Φοίνικα έστω και παίζοντας λεσβιακές σκηνές, ενώ θα με ενοχλούσε βέβαια να γίνει πουτάνα ή "πορν σταρ" της σειράς (και της συμφοράς)...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Λοιπόν!

1. Σας πείραξε που κατατάχτηκε στις "διάσημες Ελληνίδες" η Αντέλ Εξαρχόπουλος, αλλά δεν είχε πειράξει όταν είχε συμπεριληφθεί η Ρένια Δούκα ή η Λίλια Βουτρίνα (και τόσες άλλες). Τουλάχιστον αυτή και διάσημη έγινε και Ελληνικό όνομα έχει επί τέλους.
Κι ο Νίκος Γκάλης αν δεν ερχόταν στον Άρη ούτε που θα το θυμώταν πως είναι Έλληνας! ;)

2. Έχω πει σε ανύποπτο χρόνο πως όσες ταινίες παίρνουν Χρυσό Φοίνικα στις Κάννες είναι "κατ' αρχήν ύποπτες" για μπαρούφες! Τελευταία μια μόνο της προκοπής θυμάμαι, μια Δενέζικια "Το κυνήγι". Κατά τα άλλα επειδή είμαι μαζοχιστής "σινεφίλ" έχω φάει στη μάπα απίστευτες μπούρδες με Χρυσό Φοίνικα, ως δήθεν τέχνη. Υπ' όψιν δεν πως αν αναφερθούμε στη Μόστρα της Βενετίας ή την Χρυσή Άρκτο του Βερολίνου μιλάμε για ακόμα πιο "βαρειά κι ασήκωτη κουλτούρα".
Αν θέλετε "σιγουράκια" θα βλέπετε Αμερικάνικες με Χρυσές σφαίρες και Όσκαρς! Άντε και καμία Αγγλική...

3. Την ταινία δεν την έχω δει φυσικά αλλά θα την δώ, έστω και με κίνδυνο να "φάω πατάτα". Κι όχι για το πλακομούνι βέβαια, βλέπω καθημερινά όσα πλακομούνα θέλω στην συνδρομητική τηλεόραση. Έχω δε δει τόσα που δεν μου κάνει αίσθηση πλέον.

4. Θεωρώ ακραία υποκρισία το "Δεν έχει πατέρα να την μαζέψει" που διάβασα, όταν οι περισσότεροι από εμάς θα παίρναμε κάποια της ηλικίας της βίζιτα πολύ ευχάριστα ή θα παρακολουθούσαμε άλλες επίσης της ηλικίας της (και μικρότερες) να τις παίρνουν gangbank 10 αράπηδες και να τις χύνουν στη μούρη! Αυτές δεν έχουν πατέρα;
Εγώ πάντως επειδή έχω κόρη ακριβώς στην ηλικία της δεν θα ενοχλούμουν καθόλου να κέρδιζε το Χρυσό Φοίνικα έστω και παίζοντας λεσβιακές σκηνές, ενώ θα με ενοχλούσε βέβαια να γίνει πουτάνα ή "πορν σταρ" της σειράς (και της συμφοράς)...
Με απογοητευσες.Με το που ειδα οτι εχεις ποσταρει εδω,μπηκα να δω την ιστορια του γνωστου σου που την γαμησε και αυτη μια νυχτα.. :grin:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.791
Πόντοι
1.206
Με απογοητευσες.Με το που ειδα οτι εχεις ποσταρει εδω,μπηκα να δω την ιστορια του γνωστου σου που την γαμησε και αυτη μια νυχτα.. :grin:

Του χρόνου να θυμηθώ να σε ψηφίσω για "μίστερ μαλάκα" του σάιτ!

Από αυτά που έγραψα αυτό βρήκες να απαντήσεις;

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
Του χρόνου να θυμηθώ να σε ψηφίσω για "μίστερ μαλάκα" του σάιτ!

Από αυτά που έγραψα αυτό βρήκες να απαντήσεις;

Μην ασχολείσαι. Το κείμενο που έγραψες ήταν υποδειγματικό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom