Λοιπόν!
1. Σας πείραξε που κατατάχτηκε στις "διάσημες Ελληνίδες" η Αντέλ Εξαρχόπουλος, αλλά δεν είχε πειράξει όταν είχε συμπεριληφθεί η Ρένια Δούκα ή η Λίλια Βουτρίνα (και τόσες άλλες). Τουλάχιστον αυτή και διάσημη έγινε και Ελληνικό όνομα έχει επί τέλους.
Κι ο Νίκος Γκάλης αν δεν ερχόταν στον Άρη ούτε που θα το θυμώταν πως είναι Έλληνας! ;)
2. Έχω πει σε ανύποπτο χρόνο πως όσες ταινίες παίρνουν Χρυσό Φοίνικα στις Κάννες είναι "κατ' αρχήν ύποπτες" για μπαρούφες! Τελευταία μια μόνο της προκοπής θυμάμαι, μια Δενέζικια "Το κυνήγι". Κατά τα άλλα επειδή είμαι μαζοχιστής "σινεφίλ" έχω φάει στη μάπα απίστευτες μπούρδες με Χρυσό Φοίνικα, ως δήθεν τέχνη. Υπ' όψιν δεν πως αν αναφερθούμε στη Μόστρα της Βενετίας ή την Χρυσή Άρκτο του Βερολίνου μιλάμε για ακόμα πιο "βαρειά κι ασήκωτη κουλτούρα".
Αν θέλετε "σιγουράκια" θα βλέπετε Αμερικάνικες με Χρυσές σφαίρες και Όσκαρς! Άντε και καμία Αγγλική...
3. Την ταινία δεν την έχω δει φυσικά αλλά θα την δώ, έστω και με κίνδυνο να "φάω πατάτα". Κι όχι για το πλακομούνι βέβαια, βλέπω καθημερινά όσα πλακομούνα θέλω στην συνδρομητική τηλεόραση. Έχω δε δει τόσα που δεν μου κάνει αίσθηση πλέον.
4. Θεωρώ ακραία υποκρισία το "Δεν έχει πατέρα να την μαζέψει" που διάβασα, όταν οι περισσότεροι από εμάς θα παίρναμε κάποια της ηλικίας της βίζιτα πολύ ευχάριστα ή θα παρακολουθούσαμε άλλες επίσης της ηλικίας της (και μικρότερες) να τις παίρνουν gangbank 10 αράπηδες και να τις χύνουν στη μούρη! Αυτές δεν έχουν πατέρα;
Εγώ πάντως επειδή έχω κόρη ακριβώς στην ηλικία της δεν θα ενοχλούμουν καθόλου να κέρδιζε το Χρυσό Φοίνικα έστω και παίζοντας λεσβιακές σκηνές, ενώ θα με ενοχλούσε βέβαια να γίνει πουτάνα ή "πορν σταρ" της σειράς (και της συμφοράς)...