loafer
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 99
- Πόντοι
- 1
βουλωμενο γραμμα διαβαζεις τυπε!ε ναι καποιος απο τους 2 σας πρεπει να παει :S
ο τυπος στο αβαταρ που ειναι ξαπλα να φανταστουμε εισαι εσυ?
βουλωμενο γραμμα διαβαζεις τυπε!ε ναι καποιος απο τους 2 σας πρεπει να παει :S
ο τυπος στο αβαταρ που ειναι ξαπλα να φανταστουμε εισαι εσυ?
Εσυ ρε φιλε εισαι loafer και στην πραγματικη σου ζωη ως φαινεται ( αφου λες οτι καθεσαι κοπροσκυλιαζεις και σε συντηρει το μουνι που γαμας και δεν κανεις κατι αλλο ο ιδιος)...Ο γερος την στηνει κατω οταν γυρναει απο την δουλεια η την πεμπτη οταν ξερει οτι θα κατεβει για ψωνια στην λαικη...αμα τυος πετυχω σε τιποτα φαση δεν ξερω πως θα αντιδρασω..ειλικρινα παιδες ειμαι στα ορια..
παντως της προσφερω και γω κατι!μενει σπιτι μου..δεν εχει δικο της..αρα δεν θα πληρωνε καπου νοικι? συνεπως σχεδον πατσι ειμαστε..
αφού νοικιάζει. Δεν είναι δικό του το διαμέρισμα.Τον ΕΝΦΙΑ ποιος θα τον πληρωσει?
το σπιτι ειναι ιδιοκτητο δωρο των γονιων μου..το ενφια το πληρωνει ο πατερας μου..αφού νοικιάζει. Δεν είναι δικό του το διαμέρισμα.
Απλά δίνει 200 ευρώ το μήνα για το νοίκι και αυτό. Τα άλλα τα πληρώνει η χοντρή.
έχεις σπουδάσει κάτι γενικά?να ρωτησω κατι ειδικα εσας που κανετε λιγο τυος εξυνπους! δεν εχετε ξεμεινει ποτε απο δουλεια? τουλαχιστον εμενα με ταιζει η γκομενα και οχι ο μπαμπας και η μαμα..και μη λετε μεγαλα λογια γιατι το ποτε θα ξεμεινει καποιος απο δουλεια στην εποχη που ζουμε ειναι απροβλεπτο.. :S
29 ειμαι το εγραψα στο αρχικο ποστ..Εχω κλασει στο γελιο
Να σαι καλα τυπε ,ειχα κ δυσκολη μερα
Πολυ θα ηθελα να ειμαι καπου κοντα οταν συμβαινουν αυτα
Σουρεαλιστικο σκηνικο
Εσυ ποσο χρονων εισαι?
εχω τελειωσει Λυκειο..θελω να βρω κατι να μου ταιριαζει..θα ηθελα δουλεια γραφειου με 5νθημεροέχεις σπουδάσει κάτι γενικά?
Πηγαίνεις να αφήσεις σε εταιρίες (ή τι δουλειά κάνεις) το cv σου για να βρεις δουλειά?
..θελω να βρω κατι να μου ταιριαζει..θα ηθελα δουλεια γραφειου με 5νθημερο
εχω τελειωσει Λυκειο..θελω να βρω κατι να μου ταιριαζει..θα ηθελα δουλεια γραφειου με 5νθημερο
τρολαρεις έτσι?εχω τελειωσει Λυκειο..θελω να βρω κατι να μου ταιριαζει..θα ηθελα δουλεια γραφειου με 5νθημερο
εχω δουλεψει σε σουπερ μαρκετ 1 χρονο και τα ειδα ολα! μου εβγαινε το λαδι! επισης εχω εργαστει ως πωλητης σε ειδη τεχνολογιας..λιγα λεφτα πολυ κουραση..Εχωντας τελειωσει λυκειο για δουλεια γραφειου χρειαζεσαι γοβες και φουστα!
Tυπε ψαχνει γενικο διευθυντη η General Motors :Sεχω τελειωσει Λυκειο..θελω να βρω κατι να μου ταιριαζει..θα ηθελα δουλεια γραφειου με 5νθημερο
εχω δουλεψει σε σουπερ μαρκετ 1 χρονο και τα ειδα ολα! μου εβγαινε το λαδι! επισης εχω εργαστει ως πωλητης σε ειδη τεχνολογιας..λιγα λεφτα πολυ κουραση..
φιλος εχει βρει δουλεια ρεσεψιονιστ σε ξενοδοχειο τετοιες δουλεις εννοω να μην ειναι εργατικες με πολυ ορθοστασια....Tυπε ψαχνει γενικο διευθυντη η General Motors :S