loafer
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 99
- Πόντοι
- 1
κοντοχοντρη τυπε αλλα με ταιζει..λιγο τοχεις αυτο? πληρωνει ολους τους λογαριασμους και το φαγητο..μου δινει και λιγο χαρτζηλικι...Ειναι μπαζο η γκομενα σου?
κοντοχοντρη τυπε αλλα με ταιζει..λιγο τοχεις αυτο? πληρωνει ολους τους λογαριασμους και το φαγητο..μου δινει και λιγο χαρτζηλικι...Ειναι μπαζο η γκομενα σου?
οτι το χαρτζηληκι σου ειναι απο την συνταξη του γερου σε πειραζει αραγε τυπε :S :S :Sκοντοχοντρη τυπε αλλα με ταιζει..λιγο τοχεις αυτο? πληρωνει ολους τους λογαριασμους και το φαγητο..μου δινει και λιγο χαρτζηλικι...
σωστος ρε τυπε..Δειρ'τον αλλα σε απομονωμενο μερος χωρις μαρτυρες καθοτι ο οχλος και μπατσοι δικαστηρια τεινουν να παιρνουν μερος των γερων ελαφρα χτυπα τον στομαχια νεφρα οι κωλογεροι πονανε διπλα και για καιρο αν μπορεσεις να βαλεις αλλους να τον πλακωσουν ακομα καλυτερα μη μασας για ηλικια απλα ελαφρα μη μεινει και πατε μεσα...απο εμπειρια μου μετανιωσα που δεν βαρεσα ενα κωλογερο δολοφονο που με χτυπησε απο πισω και πηγε να με πνιξει για αστειο λογο(εκοψα ενα δεντρακι)κολωσα για λιγο και μετα πλακωσαν υπερασπιστες του καημενου του γερακου.Η ΗΛΙΚΙΑ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΡΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ ΝΑ ΞΗΓΗΘΕΙΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ 40ΑΡΗΣ και την επεφτε στην ετσι σου...Ρωσοποντιος γνωστος τον τρακαρε γερος πηγε να τον σκοτωσει σηκωθηκε ο Ρωσοποντιος μεσα στα αιματα και τον πλακωσε γερο 70 και μεσα στο δρομο...υπαρχει και νομιμος τροπος να πας ΑΤ να παρετε ασφαλιστικα μετρα να μην πλησιαζει αλλα θελει δικηγορο αγωγες και αξιωματικος υπηρεσιας λογικα θα κοιταξει να αποτρεψει αρα...ΞΥΛΟ δεν υπαρχει αστυνομια και κρατος σε αυτα παντα μετα το κακο ερχονται...
κοντοχοντρη τυπε αλλα με ταιζει..λιγο τοχεις αυτο? πληρωνει ολους τους λογαριασμους και το φαγητο..μου δινει και λιγο χαρτζηλικι...
οτι το χαρτζηληκι σου ειναι απο την συνταξη του γερου σε πειραζει αραγε τυπε :S :S :S
αμα εσπρωχνε κανα φραγκο της αφηνε και κανα διαμερισμα που ειναι η μιση πολυκατοικια δικη του και πηγαινε και ερχοτανε..παντως η γκομενα ειναι κελεπουρι δεν θελω να την χασω..τετοια εποχη γκομενα να βαζει το χερι στην τσεπη δεν βρικσεις ευκολα!οτι το χαρτζηληκι σου ειναι απο την συνταξη του γερου σε πειραζει αραγε τυπε :S :S :S
Καλά εσύ δεν εμπιστεύεσαι τον άνθρωπο σου Τι σχέση έχετε ? Με γερόντια 80+ ούτε οι πουτάνες από τα μπουρδέλα γαμιούνται λες να πάει η δικιά σου
tzampa λεφτα πεταξα να παω αμαζονιο φετος βραζιλια και να δω ανακοντα οταν τα εχω εδω διπλα μου!!!!!!!
οι γιοι του ειναι οικογενειαρχες και καλα παιδια, ησυχα. αυτος ειναι μεγαλο Μ@@νιΓια κανά μπούλη γιο του τη θέλει.Δε θα τολμάει να μιλήσει ο μπούλης και πήγε ο μπαμπάς;Μπας κι έσκασε με καμιά στολή γεμάτη παράσημα (από αυτά που παίρνουν από σχολεία και ασκήσεις,φυσικά!)!!!
Καλά εσύ γαμάς κοντη χοντρη και ασχημη για φραγκοδιφραγκα.κοντοχοντρη τυπε αλλα με ταιζει..λιγο τοχεις αυτο? πληρωνει ολους τους λογαριασμους και το φαγητο..μου δινει και λιγο χαρτζηλικι...
εχεις να προτεινεις κατι καλυτερο? οταν εισαι ανεργος και σε ταιζει δεν το λες και φραγοδιφραγκα..ξες ποσο εχει παει η ΔΕΗ/Καλά εσύ γαμάς κοντη χοντρη και ασχημη για φραγκοδιφραγκα.
το θεμα ειναι να βαλετε και οι 2 σας το χερι σας στην τσεπη του γερουαμα εσπρωχνε κανα φραγκο της αφηνε και κανα διαμερισμα που ειναι η μιση πολυκατοικια δικη του και πηγαινε και ερχοτανε..παντως η γκομενα ειναι κελεπουρι δεν θελω να την χασω..τετοια εποχη γκομενα να βαζει το χερι στην τσεπη δεν βρικσεις ευκολα!
το θεμα ειναι να βαλετε και οι 2 σας το χερι σας στην τσεπη του γερου
μην επαναπαυεσαι με το χαρτζηλικι της χορντης εχει ψωμι η υποθεση :S
Ενταξει μην φανταστεςι οτι εχει πολλα λεφτα..συνταξιουχος στρατιωτικος ειναι με κανα 1000 ευρω συνταξη..εχει ομως πολλα διαμερισματα..το θεμα ειναι να βαλετε και οι 2 σας το χερι σας στην τσεπη του γερου
μην επαναπαυεσαι με το χαρτζηλικι της χορντης εχει ψωμι η υποθεση :S
γιατί δεν του δίνεις να την γ@μήσει για να φύγουν τα χοντρά του, να μαζέψετε και χαρτζιλίκι? Δεν πρόκειται να τον πιάσει γκόμενο, είναι μεγάλος.Ενταξει μην φανταστεςι οτι εχει πολλα λεφτα..συνταξιουχος στρατιωτικος ειναι με κανα 1000 ευρω συνταξη..εχει ομως πολλα διαμερισματα..
Ενταξει μην φανταστεςι οτι εχει πολλα λεφτα..συνταξιουχος στρατιωτικος ειναι με κανα 1000 ευρω συνταξη..εχει ομως πολλα διαμερισματα..
ρε σεςι ο κωλογερος παει να την δει γκομενος..δεν θελει να πληρωσει, κατακτηση θελει να νομισει οτι μετραει ακομα!γιατί δεν του δίνεις να την γ@μήσει για να φύγουν τα χοντρά του, να μαζέψετε και χαρτζιλίκι? Δεν πρόκειται να τον πιάσει γκόμενο, είναι μεγάλος.