alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.275
- Πόντοι
- 8.006
Ευχαριστω να εισαι καλα.αλεξ να χαιρεσαι την γιορτη σου
Ευχαριστω να εισαι καλα.αλεξ να χαιρεσαι την γιορτη σου
Γενικώς το να παιρνεις το νομο στα χερια σου, δεν σε κανει συμπαθη στα ματια των δικαστων.
σωστος! εχω σκεφτει τωρα που θα πιασει χειμωνας να κολλησω γριππη και να τον περιμενω ποτε θα βγει να μπουμε μαζι στο ασανσερ μπας και τον κολλησω και τα τιναξει!τύπε ο γέρος έχει βγει στην επίθεση και σε γλεντάει νταχτιρντί
θέλει ανταρτοπόλεμο η περίπτωση όχι ξύλο. σκουπίδια στην εξώπορτα του και ξεφούσκωμα ελαστικών στο κάρο του. να χτυπάς το κουδούνι του τα ξημερώματα και οπισθοχώρηση
λασπολογία Γκεμπελς στην δικιά σου ότι πέρασες από δίπλα του και μύριζε και άλλα τέτοια
να τον χτυπάς από πάντού
θα το πάρει το μηνυμα
Οι νομοι σιγουρα δεν ειναι θεοσταλτοι, μολαταυτα νομιζω οτι ειναι κοινως αποδεκτό οτι οι κανονες κοινωνικης συμβιωσης ειναι απαραιτητοι για να μην γινομαστε ζουγκλα. Τοτε να τα λυνουμε ολα με το ξυλο.αυτα τα κυριλικια θα μας φανε
λες και οι νομοι ειναι θεοσταλτοι
εχεις απολυτο δικιο, ομως δεν ειναι δυναμικος χαρακτηρας..πολυ χαμηλων τονων και φοβιτσιαρα..την εχει παρει γραμμη ο γερος και βρισκει και τα κανει..Εγω δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να λυσεις εσυ το θεμα, κανονικα επρεπε να το εχει λυσει ηδη μονη της η γκομενα σου. Αυτο ελειπε τωρα, καθε φορα που καποιος κολλαει στη δικια μας, μεγαλος ή μικρος, να τρεχουμε εμεις να ασχολουμαστε. Αυτη τι ειναι, ανηλικη ή κατοικίδιο? Ας του εριχνε ενα χαστουκι, ας τον εβριζε, και εληγε το θεμα.
του ειπα να κοιταει την δουλεια του αλλα οταν πετυχαινει την κοπελα μου μονη της της κολλαει..δεν ξερω κιολας αν εχουν κανει και τπτ..πολλα περναε απο το μυαλο μου τυπε..αφου αυτή κολακευεται ειπε, ΔΕΝ είναι παρενοχληση, ουτε σεξουαλικη ουτε τιποτα.
είναι σκετο ενοχληση προς εσενα και όχι προς αυτην ετσι πως μας τα περιέγραψες.
εσυ που ενοχλήθηκες πως δεν του ειπες καμμια κουβεντα?
όταν σου ειπε βρες καμμια δουλεια, γιατι δεν του ειπες "δεν σου πεφτει λογος, εσυ βρες καμμια της ηλικιας σου λειψανο"
Οι νομοι σιγουρα δεν ειναι θεοσταλτοι, μολαταυτα νομιζω οτι ειναι κοινως αποδεκτό οτι οι κανονες κοινωνικης συμβιωσης ειναι απαραιτητοι για να μην γινομαστε ζουγκλα. Τοτε να τα λυνουμε ολα με το ξυλο.
εχεις απολυτο δικιο, ομως δεν ειναι δυναμικος χαρακτηρας..πολυ χαμηλων τονων και φοβιτσιαρα..την εχει παρει γραμμη ο γερος και βρισκει και τα κανει..
Βρηκες και συ μαν μου ανθρωπο με ονομα loafer να τον παροτρυνεις να πιασει δουλεια....ΒρεΣ δουλειά..
σπιτι ειμαι..κοιμαται η κοπελα..εχει δουλεια το πρωι..ναι τυπε την κοντοχοντρη εχει παρει χαμπαρι οχι εσενα τον χαλβα της...τωρα τυπε που καθεσαι εδω κ ψολαρμενιζεις το μωρο το παθητικο που τοχεις?τραβα κανε μια βολτα στο σπιτι κ αμα δεν ειναι ευγα μια στις σκαλες μπας κιακουσεις κανα βογκητο
για κοίτα μήπως υπάρχει καμία φουσκωτή κάτω από το σεντόνι και η κοπέλα σου λείπει.σπιτι ειμαι..κοιμαται η κοπελα..εχει δουλεια το πρωι..
νοικοκυροκόριτσο....κοντοχοντρη τυπε αλλα με ταιζει..λιγο τοχεις αυτο? πληρωνει ολους τους λογαριασμους και το φαγητο..μου δινει και λιγο χαρτζηλικι...
Ο γερος την στηνει κατω οταν γυρναει απο την δουλεια η την πεμπτη οταν ξερει οτι θα κατεβει για ψωνια στην λαικη...αμα τυος πετυχω σε τιποτα φαση δεν ξερω πως θα αντιδρασω..ειλικρινα παιδες ειμαι στα ορια..
ε ναι καποιος απο τους 2 σας πρεπει να παει :Sσπιτι ειμαι..κοιμαται η κοπελα..εχει δουλεια το πρωι..
ρε φιλε μια και δυο της τοχω πει? ελα μου λεει ενας γερακος ειναι πλακα εχει!πάντως το πιο σωστό είναι να μιλήσεις στη χοντρή.
Είναι σωστή απέναντί σου, σε πληρώνει, ΠΡΕΠΕΙ να ξέρει η χοντρή τι σε ενοχλεί.