Νέα

83χρονος γειτονας παρενοχλει σεξουαλικα την κοπελα μου τι να κανω?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα loafer
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 364
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
loafer

loafer

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2017
Κριτικές
6
Like
99
Πόντοι
1
τύπε ο γέρος έχει βγει στην επίθεση και σε γλεντάει νταχτιρντί  :ak:
θέλει ανταρτοπόλεμο η περίπτωση όχι ξύλο. σκουπίδια στην εξώπορτα του και ξεφούσκωμα ελαστικών στο κάρο του. να χτυπάς το κουδούνι του τα ξημερώματα και οπισθοχώρηση    :headbaning1:
λασπολογία Γκεμπελς στην δικιά σου ότι πέρασες από δίπλα του και μύριζε και άλλα τέτοια  :headbaning2:
να τον χτυπάς από πάντού  :uzi:
θα το πάρει το μηνυμα  :tooth: :tooth:
σωστος! :hi: εχω σκεφτει τωρα που θα πιασει χειμωνας να κολλησω γριππη και να τον περιμενω ποτε θα βγει να μπουμε μαζι στο ασανσερ μπας και τον κολλησω και τα τιναξει!  :headbaning2:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
αυτα τα κυριλικια θα μας φανε

λες και οι νομοι ειναι θεοσταλτοι
Οι νομοι σιγουρα δεν ειναι θεοσταλτοι, μολαταυτα νομιζω οτι ειναι κοινως αποδεκτό οτι οι κανονες κοινωνικης συμβιωσης ειναι απαραιτητοι για να μην γινομαστε ζουγκλα. Τοτε να τα λυνουμε ολα με το ξυλο.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
αφου αυτή κολακευεται ειπε, ΔΕΝ είναι παρενοχληση, ουτε σεξουαλικη ουτε τιποτα.
είναι σκετο ενοχληση προς εσενα και όχι προς αυτην ετσι πως μας τα περιέγραψες.
εσυ που ενοχλήθηκες πως δεν του ειπες καμμια κουβεντα?

όταν σου ειπε βρες καμμια δουλεια, γιατι δεν του ειπες "δεν σου πεφτει λογος, εσυ βρες καμμια της ηλικιας σου λειψανο"

OP
OP
loafer

loafer

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2017
Κριτικές
6
Like
99
Πόντοι
1
Εγω δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να λυσεις εσυ το θεμα, κανονικα επρεπε να το εχει λυσει ηδη μονη της η γκομενα σου. Αυτο ελειπε τωρα, καθε φορα που καποιος κολλαει στη δικια μας, μεγαλος ή μικρος, να τρεχουμε εμεις να ασχολουμαστε. Αυτη τι ειναι, ανηλικη ή κατοικίδιο? Ας του εριχνε ενα χαστουκι, ας τον εβριζε, και εληγε το θεμα.
εχεις απολυτο δικιο, ομως δεν ειναι δυναμικος χαρακτηρας..πολυ χαμηλων τονων και φοβιτσιαρα..την εχει παρει γραμμη ο γερος και βρισκει και τα κανει..

OP
OP
loafer

loafer

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2017
Κριτικές
6
Like
99
Πόντοι
1
αφου αυτή κολακευεται ειπε, ΔΕΝ είναι παρενοχληση, ουτε σεξουαλικη ουτε τιποτα.
είναι σκετο ενοχληση προς εσενα και όχι προς αυτην ετσι πως μας τα περιέγραψες.
εσυ που ενοχλήθηκες πως δεν του ειπες καμμια κουβεντα?

όταν σου ειπε βρες καμμια δουλεια, γιατι δεν του ειπες "δεν σου πεφτει λογος, εσυ βρες καμμια της ηλικιας σου λειψανο"
του ειπα να κοιταει την δουλεια του αλλα οταν πετυχαινει την κοπελα μου μονη της της κολλαει..δεν ξερω κιολας αν εχουν κανει και τπτ..πολλα περναε απο το μυαλο μου τυπε..

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Οι νομοι σιγουρα δεν ειναι θεοσταλτοι, μολαταυτα νομιζω οτι ειναι κοινως αποδεκτό οτι οι κανονες κοινωνικης συμβιωσης ειναι απαραιτητοι για να μην γινομαστε ζουγκλα. Τοτε να τα λυνουμε ολα με το ξυλο.

μα ειμαστε ζουγκλα παροτι εχουμε χιλιαδες νομους

αν και στην πραγματικη ζουγκλα τα πραγματα ειναι πιο δικαια

Επισκέπτης
εχεις απολυτο δικιο, ομως δεν ειναι δυναμικος χαρακτηρας..πολυ χαμηλων τονων και φοβιτσιαρα..την εχει παρει γραμμη ο γερος και βρισκει και τα κανει..

ναι τυπε την κοντοχοντρη εχει παρει χαμπαρι οχι εσενα τον χαλβα της...τωρα τυπε που καθεσαι εδω κ ψολαρμενιζεις το μωρο το παθητικο που τοχεις?τραβα κανε μια βολτα στο σπιτι κ αμα δεν ειναι ευγα μια στις σκαλες μπας κιακουσεις κανα βογκητο

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.564
Πόντοι
1.706
Με το ξυλο μονο χαμενος θα βγεις.
Πατησε στα μειονεκτηματα του δλδ κοιταζε τον με λυπηση οταν ειναι η χοντρ εεεε η κοπελα σου μαζι,προσφερσου να τον συνοδεψεις στο σπιτι, ρωτα τον αν πηρε τα φαρμακα του, ρωτα τον τι βαθμο ειχε στον πολεμο του 40, αν εκλεισε με το λεωφορειο για τα ιαματικα λουτρα....ολα αυτα μπροστα στην μπουχε εεεε στην κοπελα σου

Μην αναφερεσε ποτε στα πλεονεκτηματα του δλδ χρημα αποκατασταση ακινητα

Αν κ το ολο σκηνικο ειναι γελοιο
Θου κυριε....καποτε θα γερασουμε κ εμεις κ οτι καναμε τοτε θα τα λουστουμε

OP
OP
loafer

loafer

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2017
Κριτικές
6
Like
99
Πόντοι
1
ναι τυπε την κοντοχοντρη εχει παρει χαμπαρι οχι εσενα τον χαλβα της...τωρα τυπε που καθεσαι εδω κ ψολαρμενιζεις το μωρο το παθητικο που τοχεις?τραβα κανε μια βολτα στο σπιτι κ αμα δεν ειναι ευγα μια στις σκαλες μπας κιακουσεις κανα βογκητο
σπιτι ειμαι..κοιμαται η κοπελα..εχει δουλεια το πρωι..

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ετσι ακριβως, μην τον κτυπησεις και βρεις και τον μπελα σου, πατα τον εκει που ποναει, ριχνε ατακες όταν είναι η χοντρη μπροστα.
"ποσο καιρο ζωη σου δινουν οι γιατροι? τον βγαζεις τον χειμωνα? σου σηκώνεται σε τετοια ηλικια? τα δοντια είναι φυσικα?

OP
OP
loafer

loafer

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2017
Κριτικές
6
Like
99
Πόντοι
1
Ο γερος την στηνει κατω οταν γυρναει απο την δουλεια η την πεμπτη οταν ξερει οτι θα κατεβει για ψωνια στην λαικη...αμα τυος πετυχω σε τιποτα φαση δεν ξερω πως θα αντιδρασω..ειλικρινα παιδες ειμαι στα ορια.. :s&m_1: :s&m_1:

v@rv@tarxidos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2017
Κριτικές
1
Like
33
Πόντοι
1
Ο γερος την στηνει κατω οταν γυρναει απο την δουλεια η την πεμπτη οταν ξερει οτι θα κατεβει για ψωνια στην λαικη...αμα τυος πετυχω σε τιποτα φαση δεν ξερω πως θα αντιδρασω..ειλικρινα παιδες ειμαι στα ορια.. :s&m_1: :s&m_1:

πάντως το πιο σωστό είναι να μιλήσεις στη χοντρή.
Είναι σωστή απέναντί σου, σε πληρώνει, ΠΡΕΠΕΙ να ξέρει η χοντρή τι σε ενοχλεί.

johny cunt

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Σεπ 2014
Κριτικές
15
Like
1.033
Πόντοι
1.016
σπιτι ειμαι..κοιμαται η κοπελα..εχει δουλεια το πρωι..
ε ναι καποιος απο τους 2 σας πρεπει να παει  :S
ο τυπος στο αβαταρ που ειναι ξαπλα να φανταστουμε εισαι εσυ?  :think:

OP
OP
loafer

loafer

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2017
Κριτικές
6
Like
99
Πόντοι
1
πάντως το πιο σωστό είναι να μιλήσεις στη χοντρή.
Είναι σωστή απέναντί σου, σε πληρώνει, ΠΡΕΠΕΙ να ξέρει η χοντρή τι σε ενοχλεί.
ρε φιλε μια και δυο της τοχω πει? ελα μου λεει ενας γερακος ειναι πλακα εχει!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom