Νέα

6αρι δυτικό η 8αρι ανατολικό?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pitas00
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Με τη Γερμανίδα θα κάνετε σεξ όποτε το γράφει στην ατζέντα της.Θα σου λέει την Δευτέρα στις 9,μετά Τετάρτη στις 12 κτλ.Εαν χάσεις κανα ραντεβού,θα σε βάλει μετά από βδομάδα

Ενώ οι ανατολικιές σύμφωνα με Κμαν,ξυπνάνε το πρωί και σου κάνουν πίπα κατευθείαν

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Με τη Γερμανίδα θα κάνετε σεξ όποτε το γράφει στην ατζέντα της.Θα σου λέει την Δευτέρα στις 9,μετά Τετάρτη στις 12 κτλ.Εαν χάσεις κανα ραντεβού,θα σε βάλει μετά από βδομάδα

Ενώ οι ανατολικιές σύμφωνα με Κμαν,ξυπνάνε το πρωί και σου κάνουν πίπα κατευθείαν
Εμενα αν πηγαινε γυναικα να μου παρει πιπα ενω ειμαι ακομη με την τσιμπλα στο ματι και χωρις να εχω πιει καφε θα της εριχνα κουτουλια

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
εξαρταται ποσο χρονον εισαι, εαν εισαι 20ρης τοτε σλαβα, εαν εισαι 30ρης τη γερμανιδα, εαν εισαι 40ρης και ειναι ρωσιδα παρτην θα εχεις κανα φραγκο να σου φαει, εαν εισαι 50ρης αστο, παρε μια ελληνιδα.........κανει κατι μνημοσινα αξεχαστα
έγραψε....

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
για σοβαρή εννοείται. .Για Χοσέ προφανώς 8αρι προτιμάμε όλοι

τοτε ρε φιλε τι σχεση εχει η εμφανιση και η καταγωγη..
δες το χαρακτηρα τους με ποιες επικοινωνεις περνας καλα κ σε καταλαβαινουν..
και θα σ πω 2 κοινοτυπα πραγματα, αν θες ακουσε τα αν θες πετα τα ..
1) γαμος δεν ειναι να κοιτας τον αλλον στα ματια αλλα  να κοιτατε κ οι δυο ενα κοινο στοχο πχ οικογενεια
2) μη κοιτας με ποια μπορεις να ζησεις, κοιτα με ποια δε μπορεις να ζησεις χωρις.

Τα δεοντα!

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346

εγω δεν ειμαι ανατολικη και ομως το κανω αυτο! Παιρνω καποιο μπονους για αυτο συντροφε?!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom