Νέα

40 ετών... παροπλισμός;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Provios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 331
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Provios

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
Θα παρακαλέσω να μην συμετάσχουν οι κάτω των 40 ετών....
Ποιες είναι οι σκέψεις σας για τα επαγγελματικά σας? το sex? την ζωή σας γενικότερα ? Αισθάνεστε μεγάλοι?

igand2

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2006
Κριτικές
7
Like
121
Πόντοι
1
κομματακι .... αλλα στο σεξ μια χαρα

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Τάλεεεε...Σε ζητάνε  :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
P

Provios

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
κομματακι .... αλλα στο σεξ μια χαρα
ΚΟΜΑΤΑΚΙ αισθάνεσαι μεγαλούτσικος....αλλά κατ΄αλλα παραμένεις γαμιάς ως 20αρης...Αυτό θες να πεις, αν κατάλαβα καλώς ...?
Αν όχι.... εξηγήσου καλύτερα .....με παραπάνω λέξεις !

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.193
Πόντοι
506
Θα παρακαλέσω να μην συμετάσχουν οι κάτω των 40 ετών....
Ποιες είναι οι σκέψεις σας για τα επαγγελματικά σας? το sex? την ζωή σας γενικότερα ? Αισθάνεστε μεγάλοι?
΄

Εμ, δεν είμαστε και μικροί...σε καμιά δεκαετία θα αρχίσουν οιπροληπτικές εξετάσεις για προστάτη...χα,χα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
αντε ρε μπαρμπαδες που μου θελετε να μου ειστε και μουρνταριδες

Δωστε τα λεφτα σε εμας τους νεους που δεν εχουμε..... να τα αξιοποιησουμε τα μαλα!!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
P

Provios

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
θα συγγράψω πόνημα αύριο...τώρα νυστάζω.........
Με τα 6420 μυνηματά σου οφείλουμε να αναμείνουμε την σπονδή σου ....Έστω και μετά την επίσκεψη του Ορφέα σου ....Ειλικρινά !

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Είναι πολύ απλό...Κοιτάζεις γύρω σου και βλέπεις άλλους στα 70 να μην κρατιούνται σε ησυχία και να κάνουν συνεχώς νέα πράγματα, κι άλλοι να είναι παραιτημένοι σε ένα ψιλοβόλεμα από τα 25-30...
Εξαρτάται από τη διάθεση για ζωή που έχει ο καθένας... :boobies:

OP
OP
P

Provios

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
αντε ρε μπαρμπαδες που μου θελετε να μου ειστε και μουρνταριδες

Δωστε τα λεφτα σε εμας τους νεους που δεν εχουμε..... να τα αξιοποιησουμε τα μαλα!!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Με την τρέλα που με δέρνει....Θα γαμάω και το μόνο που θα μπορέσεις να κάνεις θα είναι να κρατάς σημειώσεις  :rockon: :rockon: :rockon:

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Με την τρέλα που με δέρνει....Θα γαμάω και το μόνο που θα μπορέσεις να κάνεις θα είναι να κρατάς σημειώσεις  :rockon: :rockon: :rockon:
αντι να περνω ματι για τις σημειωσεις δεν μου δεινεις κανα χαρτζιλικι να παωσε κανα στριπ που μου αρεσει......να μηνσου ζαλιζω και τα παπαρια με ερωτισεις αμα ειμαι εκει γυρω.....

να βρεις την ησυχια σου

OP
OP
P

Provios

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
αντι να περνω ματι για τις σημειωσεις δεν μου δεινεις κανα χαρτζιλικι να παωσε κανα στριπ που μου αρεσει......να μηνσου ζαλιζω και τα παπαρια με ερωτισεις αμα ειμαι εκει γυρω.....

να βρεις την ησυχια σου
Ωραία πλακα έχεις αλλά 40 δεν είσαι ...ετσι δεν είναι ?

Επισκέπτης
Εγώ θα έλεγα ότι παίζει ρόλο ποιος είναι παντρεμένος και ποιος όχι! Για πάρτε έναν εργένη 40άρη κι έναν παντρεμένο 40άρη με κανα-δυο κουτσούβελα και πείτε μου ποιος μοιάζει πιο νέος!!! :cheesy:

OP
OP
P

Provios

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
Εγώ θα έλεγα ότι παίζει ρόλο ποιος είναι παντρεμένος και ποιος όχι! Για πάρτε έναν εργένη 40άρη κι έναν παντρεμένο 40άρη με κανα-δυο κουτσούβελα και πείτε μου ποιος μοιάζει πιο νέος!!! :cheesy:
Ποιός ?

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16

Η γυναικα του παντρεμενου

οι αλλοι 2 ειναι καμενοι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Δεν παίζει ρόλο μόνο αυτό! Παίζει ρόλο ΤΙ εργασία κάνει (αν τραβάει άγχος ή όχι), ΠΟΣΑ χρήματα βγάζει (αν είναι να ζει με δανεικα, γαμα τα!), ΠΩΣ ζει (κοινωνική ζωή, ταξείδια, μικρές χαρές της ζωής και χόμπυ) κλπ. Και φυσικά οι γεννετικές καταβολές (θέμα DNA δηλαδή). Εκεί ναι, θα δεις διαφορές!

Επισκέπτης
Η γυναικα του παντρεμενου

οι αλλοι 2 ειναι καμενοι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αυτό το είχε πει ο Πλάτωνας, έτσι? ΑΝ θυμάμαι καλά δηλαδή:

"Ο γάμος είναι η αρχή του τέλους του άντρα και η αρχή ενός νέου ξεκινήματος της γυναίκας"!!!

(ή κάπως έτσι τέλος πάντων!)

OP
OP
P

Provios

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
Δεν παίζει ρόλο μόνο αυτό! Παίζει ρόλο ΤΙ εργασία κάνει (αν τραβάει άγχος ή όχι), ΠΟΣΑ χρήματα βγάζει (αν είναι να ζει με δανεικα, γαμα τα!), ΠΩΣ ζει (κοινωνική ζωή, ταξείδια, μικρές χαρές της ζωής και χόμπυ) κλπ. Και φυσικά οι γεννετικές καταβολές (θέμα DNA δηλαδή). Εκεί ναι, θα δεις διαφορές!
,
Η πρώτη σοβαρή προσέγγιση !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom