You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
40 ετών... παροπλισμός;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Provios
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 331
- Εμφανίσεις 16K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
ΚΟΜΑΤΑΚΙ αισθάνεσαι μεγαλούτσικος....αλλά κατ΄αλλα παραμένεις γαμιάς ως 20αρης...Αυτό θες να πεις, αν κατάλαβα καλώς ...?κομματακι .... αλλα στο σεξ μια χαρα
Αν όχι.... εξηγήσου καλύτερα .....με παραπάνω λέξεις !
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
θα συγγράψω πόνημα αύριο...τώρα νυστάζω.........Τάλεεεε...Σε ζητάνε
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.193
- Πόντοι
- 506
΄Θα παρακαλέσω να μην συμετάσχουν οι κάτω των 40 ετών....
Ποιες είναι οι σκέψεις σας για τα επαγγελματικά σας? το sex? την ζωή σας γενικότερα ? Αισθάνεστε μεγάλοι?
Εμ, δεν είμαστε και μικροί...σε καμιά δεκαετία θα αρχίσουν οιπροληπτικές εξετάσεις για προστάτη...χα,χα
paixnidinaginete
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
αντε ρε μπαρμπαδες που μου θελετε να μου ειστε και μουρνταριδες
Δωστε τα λεφτα σε εμας τους νεους που δεν εχουμε..... να τα αξιοποιησουμε τα μαλα!!!!
Δωστε τα λεφτα σε εμας τους νεους που δεν εχουμε..... να τα αξιοποιησουμε τα μαλα!!!!
Με τα 6420 μυνηματά σου οφείλουμε να αναμείνουμε την σπονδή σου ....Έστω και μετά την επίσκεψη του Ορφέα σου ....Ειλικρινά !θα συγγράψω πόνημα αύριο...τώρα νυστάζω.........
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
Είναι πολύ απλό...Κοιτάζεις γύρω σου και βλέπεις άλλους στα 70 να μην κρατιούνται σε ησυχία και να κάνουν συνεχώς νέα πράγματα, κι άλλοι να είναι παραιτημένοι σε ένα ψιλοβόλεμα από τα 25-30...
Εξαρτάται από τη διάθεση για ζωή που έχει ο καθένας...
Εξαρτάται από τη διάθεση για ζωή που έχει ο καθένας...
Με την τρέλα που με δέρνει....Θα γαμάω και το μόνο που θα μπορέσεις να κάνεις θα είναι να κρατάς σημειώσειςαντε ρε μπαρμπαδες που μου θελετε να μου ειστε και μουρνταριδες
paixnidinaginete
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
αντι να περνω ματι για τις σημειωσεις δεν μου δεινεις κανα χαρτζιλικι να παωσε κανα στριπ που μου αρεσει......να μηνσου ζαλιζω και τα παπαρια με ερωτισεις αμα ειμαι εκει γυρω.....Με την τρέλα που με δέρνει....Θα γαμάω και το μόνο που θα μπορέσεις να κάνεις θα είναι να κρατάς σημειώσεις
να βρεις την ησυχια σου
Ωραία πλακα έχεις αλλά 40 δεν είσαι ...ετσι δεν είναι ?αντι να περνω ματι για τις σημειωσεις δεν μου δεινεις κανα χαρτζιλικι να παωσε κανα στριπ που μου αρεσει......να μηνσου ζαλιζω και τα παπαρια με ερωτισεις αμα ειμαι εκει γυρω.....
να βρεις την ησυχια σου
paixnidinaginete
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Ωραία πλακα έχεις αλλά 40 δεν είσαι ...ετσι δεν είναι ?
οχι μωρε ετσι τα λεω
Επισκέπτης
Εγώ θα έλεγα ότι παίζει ρόλο ποιος είναι παντρεμένος και ποιος όχι! Για πάρτε έναν εργένη 40άρη κι έναν παντρεμένο 40άρη με κανα-δυο κουτσούβελα και πείτε μου ποιος μοιάζει πιο νέος!!!
Ποιός ?Εγώ θα έλεγα ότι παίζει ρόλο ποιος είναι παντρεμένος και ποιος όχι! Για πάρτε έναν εργένη 40άρη κι έναν παντρεμένο 40άρη με κανα-δυο κουτσούβελα και πείτε μου ποιος μοιάζει πιο νέος!!!
paixnidinaginete
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Εγώ θα έλεγα ότι παίζει ρόλο ποιος είναι παντρεμένος και ποιος όχι! Για πάρτε έναν εργένη 40άρη κι έναν παντρεμένο 40άρη με κανα-δυο κουτσούβελα και πείτε μου ποιος μοιάζει πιο νέος!!!
Η γυναικα του παντρεμενου
οι αλλοι 2 ειναι καμενοι
Σωστός !Η γυναικα του παντρεμενου
οι αλλοι 2 ειναι καμενοι
PATHFINDER
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
Δεν παίζει ρόλο μόνο αυτό! Παίζει ρόλο ΤΙ εργασία κάνει (αν τραβάει άγχος ή όχι), ΠΟΣΑ χρήματα βγάζει (αν είναι να ζει με δανεικα, γαμα τα!), ΠΩΣ ζει (κοινωνική ζωή, ταξείδια, μικρές χαρές της ζωής και χόμπυ) κλπ. Και φυσικά οι γεννετικές καταβολές (θέμα DNA δηλαδή). Εκεί ναι, θα δεις διαφορές!Εγώ θα έλεγα ότι παίζει ρόλο ποιος είναι παντρεμένος και ποιος όχι! Για πάρτε έναν εργένη 40άρη κι έναν παντρεμένο 40άρη με κανα-δυο κουτσούβελα και πείτε μου ποιος μοιάζει πιο νέος!!!
Επισκέπτης
Η γυναικα του παντρεμενου
οι αλλοι 2 ειναι καμενοι
Αυτό το είχε πει ο Πλάτωνας, έτσι? ΑΝ θυμάμαι καλά δηλαδή:
"Ο γάμος είναι η αρχή του τέλους του άντρα και η αρχή ενός νέου ξεκινήματος της γυναίκας"!!!
(ή κάπως έτσι τέλος πάντων!)
,Δεν παίζει ρόλο μόνο αυτό! Παίζει ρόλο ΤΙ εργασία κάνει (αν τραβάει άγχος ή όχι), ΠΟΣΑ χρήματα βγάζει (αν είναι να ζει με δανεικα, γαμα τα!), ΠΩΣ ζει (κοινωνική ζωή, ταξείδια, μικρές χαρές της ζωής και χόμπυ) κλπ. Και φυσικά οι γεννετικές καταβολές (θέμα DNA δηλαδή). Εκεί ναι, θα δεις διαφορές!
Η πρώτη σοβαρή προσέγγιση !
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 181
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 424