Δεν αξίζει τώρα. Οι περισσότερες θα λείπουν λόγω γιορτών. Μετά τις 15 Γενάρη, για να μην πω Φλεβάρη!
Βρε και που ειναι παλι απουσες πιανονται για διαφορους σοβαρους και μη λογους.Αποτελεσμα να χει τοσο βαρετο το μερος που πραγματικα θες ωρες για ξοδεμα αν δεν εισαι κωλοφαρδος.Νωρις δεν πηγαινω,αν ισχυει το ιδιο πρωινα-μεσημερια τοτε μιλαμε ισως για την χειροτερη στιγμη απο οσο ξερω τη πιατσα.Κ δεν το λεω μονο λογω απουσιας τους (μην ψαρωνετε μας δουλευουν σχεδον ολες ενω βρισκονται εντος περιοχες η καπου τελος παντων) αλλα και και με την παρουσια τους και τα λεγομενα τους απωθουν.Μιλησα παρα πολυ,ξοδευτηκα παρα πολυ,ειμαι σιγουρος πλεον.Το τζοκερ εχει τη καυλα αλλα βαλτε μετρο μην ξοδευεστε οπως εγω.Εγω το κανα για να ξερω γιατι ειμαι μαλακας και περιεργος και ηθελα να ξερω τα παντα ωστε να δω πως θα κινουμαι.Τωρα πλεον ξερω γι αυτο δεν κινουμαι παντα και παντου διοτι δεν τους αξιζει ο κοπος.Δεν εχει καμια σημασια η εποχη,βλεπω συχνες βλεπω και σπανιοτατες εως υπερσπανιες.Οσα λενε δεν ισχυουν,μονο οι ιδιες οι συχνες εννοουν αυτα που λενε οι οποιες ειναι για αλλα γουστα.Τοσο που εχω μιλησει ειμαι σχεδον σιγουρος για την γνωστη παροιμια προς τις εργατριες διοτι βγαινει αληθινη.Εμεις δεν παμε για τις ιδιες,παμε για το κατι διαφορετικο το οποιο ειτε δεν υπαρχει ειτε δεν το πετυχαινω στην βαρδια της ειτε μας δουλευει οπως το 99.5 των εργατριων.Αλλα εγω δε θελω να παω με ιδια δευτερη φορα ειναι κι αυτο,αλλος στη θεση μου θα ταν κομπλε,εγω εχω κολλημα που θελω δοκιμες κτλ αλλα οχι κ σε ολες,μονο σε οσες θελησω.Ειναι και τα λεφτα,αν ηταν συνολικα φθηνοτερες ναι θα δοκιμαζα και εκτος στοχων,τωρα για την καθεμια να δωσω 30 να το ρισκαρω δε λεει.Αν παω κ βαση γουστων εκει αστο θα παω με ουτε 5 συνολικα.Ειμαι στα προθυρα να γινω μπουρδελακιας χαχαχα!Και το χειροτερο?Σχεδον ολες ερχονται εδω στα μερη που ζω και εγω παω και ξοδευω χρονο για αυτες ενω ερχονται εκεινες.Αυτο το εχω θεσει σε γειτονακια ωστε να δημιουργησουμε τα κονες μας να μην ξενιτευομαστε ψαχνωντας τες γιατι σε ολες μα ολες τις περιοχες που πανε ειναι τζοκερ εξαιτιας τους οσο κι αν κλαψουριζουν.Επισης εχω κι αλλη ξενερα,το οτι δεν βρισκω ελληνιδες,γι αυτο θελω να παρω την Αννα την πρασινοματα επειδη τα εχει ολα και εχει κανονικο σωμα χωρις διαλυση αλλα μετα απο αυτη αναρωτιεμαι αν θα βρισκω πλεον ενδιαφερουσα.Ινδια-Μπαγκλαντες-Πακισταν-Αλβανια-Βουλγαρια κατεστρεψαν την περιοχη που αλλοτε εσφιζε απο Ελληνιδες.Και οκ καποιες Βουλγαρες ειναι ωραιες αλλα τι να το κανω που ειναι ολες ρισκα?Αλβανιδες το ιδιο απλως με καλυτερες πιθανοτητες επιτυχιες η κρυφες που δεν λενε οτι ειναι Αλβανες.Δεν ανεφερα τις Ρωσιδες διοτι ναι μεν Ρωσιδες αλλα μεγαλες εως μεγαλυτερες.Αν ας πουμε αυτο το κομματι της χαλκοκονδυλη ειχε νεοτερες Ρωσιδες καταλαβαινεις οτι δεν θα συζητουσαμε κατι διαφορετικο.Κ το τελειωτικο χτυπημα,η αυξηση των τραβελιων.Ακομα ομως κ οι καλες κ οι ευχαριστες αν πουν η κανουν κατι στραβο πανε εκτος λιστας αυτοματα.Καλοκαρι ηταν καλυτερα αν και οχι τοσο απο ομορφια αλλα απο συνολικες παρουσιες σε αριθμο που αναμεσα τους πετυχαινα και καυλες.Και το σημαντιοτερο,παρουσες,οχι εξαφανισμενες στον τωρινο βαθμο.Εχω βαρεθει να ''λειπουν΄΄ ενω βρισκονται σε παρακατω δρομους και πινουν η οτιδηποτε αλλο πχ τρωνε η σε στηνουν η φευγουν κ χανονται η μαλακιζονται γενικα επι ωρα ενω ειναι μπροστα σου.Ε κουραστηκα να περιμενω αν και ποτε θα αποφασισουν να δουλεωουν γιατι οντως κοβουν και οντως σταματανε αυτο ισως ειναι η μοναδικη αληθεια σε οσο διαστημα το κανουν περιορισμενο η γενικο,προσδιορισμενο η απροσδιοριστο.Τα λεω να σωσω κοσμο απο βενζινες.Δημιουργω αλλες γνωριμιες καβατζας να χω κατι εξτρα αν οχι ολοκληρωμενα για να τη παλευω οταν στραβωνει.Απλως να ξερουν ολοι τοι βραδια και νυχτες δεν αξιζει ο κοπος τους.Γιατι κ να βρουν πιθανον θα πανε χαμενοι οι κοποι τους.Καλυτερα μερα κι αυτο σε συγκεκριμενες ωρες πρωι προς μεσημερι η κατι μεταξυ 10-3 να χετε ποικιλια και νωρις και αργα.Αλλες μου λενε για μπουρδελα και στουντιο που δουλευαν αρα μη σας κανει εντυπωση αν επεστρεψαν η αν σας πουν κατι τετοιο στις γνωριμιες σας.Τωρα ενα κομματι -τι τυχαιο οι ωραιες- τα κανουν μεσω τηλεφωνου και εννοειται ειναι αφαντες δε μπορειτε να τις πετυχετε χωρις τηλεφωνο.Ξερετε τι κανουν?Βγαινουν μονο για να φανε η για να ψωνισουν και ξαναεπιστρεφουν αναμενοντας τους αγαπουληδες τους αφου δεν μας εχουν αναγκη η οποια ειναι ο μονος λογος που τις κανει να εμφανιστουν αν ειστε κωλοφαρδοι.Αν ειναι ομως να θελω 50αρικα για να γουσταρω τοτε καλυτερα παω στο studio12 στη Demy η στην Αντριαννα της Χωματιανου για περισσοτερο χρονο.Σιγα μη τα χαραμισω στο τριγωνο στην καθε μια που δεν θα με σεβαστει.Δεν ειμαι και Κινεζολατρης διοτι αυτες ειναι μαλλον οι σταθεροτερες.Τωρα εχουμε κι αλλες μοδες,ειμαι σιγουρος οτι και τανες και εσκορτς και οποιαδηπτοε της δουλειας παει τριγωνο γιατι συμφερει οικονομικα εμας οποτε μεις βλεπουμε χαιρομαστε κ μετα δεν την ξαναβρισκουμε καθως δεν ανηκε εκει.Η βλεπω το αλλο,κανονικα ζευγαρια πανε τριγωνο για τον ιδιο λογο,την συμφερουσα τιμη με αποτελεσα την τζαμπα χαρα.Για μενα στο πρωταθλημα ψευτιας προηγουνται οι Βουλγαρες και σε αποσταση αναπνοης οι Ελληνιδες με κυπελλουχες τις Αλβανες και εχω ακουσματα για Ινδες που δικαιουνται και αυτες μια θεση στην καταταξη.Καταντησε το τριγωνο κοροιδια τυπου μπουρδελων και στουντιο και εσκορτς.Δεν πιστευω να βγαλω ουτε 10αδα αν μετρησω ποιες αξιζαν πραγματικα ακομη κ αν αφαιρεσω την εμφανιση (για να μην πεσει δραματικα ο αριθμος).Δεν ελπιζω,ηταν η Ηλιαννα στο Μενιδι,υπεργκομενα και διπλα.Τετοια στο τριγωνο δεν υπαρχει και οσες ειναι ξαναπαιζεις τζοκερ εκτος αν παρεις τηλεφωνο αλλιως παει.Ε μετα ειναι το αν θελουμε εμφανιση vs υπηρεσιες οταν δεν υπαρχουν και τα δυο και αναγκαστικα διαλεγουμε.Σορυ για το σεντονι αλλα πιστευω αρκετοι ταυτιζονται με αυτα που λεω διοτι παρατηρω οτι δεν μενετε ευχαριστημενοι ουτε εσεις ειτε δοκιμαζετε ειτε δεν δοκιμασατε.Ειναι τοσο μαλακια η περιοχη που ουτε οι σεξεργατριες δεν ενδιαφερονται να συνεζισουν να δουλεουν εκει οταν πρωτοεμφανιζονται.Εχω δει τα παντα,μερες που δεν ηξερα ποια να παρω και μερες που δεν αντεχα να βρισκομαι εκει για χ ψ λογους.Απλα πρεπει να κοψουμε τον αερα τους με τα 30αρια και τα 25αρια,καλα για 40-50 δεν το συζητω καν οτι επιβαλλεται κοψιμο οπως κ στα 80-100.Ειπαμε αν θελαμε τετοιες τιμες θα πηγαιναμε αλλου οχι στις παρακμες.Που δεν ειναι ολες αλλα και παλι οπως ειναι ενωμενες ετσι να μαστε κι εμεις ενωμενοι να σπασει το κατεστημενο τους ωστε αν θελουν να χρεωνουν πολλα να αποδιδουν κιολας αλλιως θα ξερουν οτι τελειωσαν.