Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

haze21

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2025
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα περίπου 16.30 ποια είναι ο κοπέλα που κάθεται Χαλκοκονδύλη και σωκρατους στον τηλεφωνικό θάλαμο μπροστά μικρή μελαχρινή με τρύπα στο πάνω χυλός ζητάει 40

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.614
Πόντοι
3.656
Καλησπέρα περίπου 16.30 ποια είναι ο κοπέλα που κάθεται Χαλκοκονδύλη και σωκρατους στον τηλεφωνικό θάλαμο μπροστά μικρή μελαχρινή με τρύπα στο πάνω χυλός ζητάει 40
Καλησπέρα και σε σένα. Έχω μια πρόταση. Αντί να ζητάς πληροφορίες για όποια σε ενδιαφέρει, πήγαινε μίλα της, αν σου αρέσει το πακέτο εμφάνιση / πρόγραμμα / τιμή / ώρα, κουτούπωσέ την και γράψε ρεπορτάζ, ώστε να δώσεις κι εσύ πληροφορίες στα μέλη. Μην ζητάς μόνο, δώσε κι εσύ κάτι

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
20.510
Πόντοι
6.196
Τανια.Σε αυτο το σημειο Τανια και απεναντι Βανεσσα.Αν πανε εναλλαξ παλι ιδιες ειναι.Κ οι 2 με κωλους.Κ οι 2 με φατσες.Ανωτερη Τανια

fluffy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2013
Κριτικές
14
Like
2.274
Πόντοι
951
Τρίγωνο, τώρα..Έξω από το Πορτοκάλι σουλάτσο οι εξτραγκίλφ Σοβιετικές κι απέναντι μια μαυρούλα με φόρμες..
Η Τζένη από Γκάνα;
Θα εξεταστεί..

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
20.510
Πόντοι
6.196
Τρίγωνο, τώρα..Έξω από το Πορτοκάλι σουλάτσο οι εξτραγκίλφ Σοβιετικές κι απέναντι μια μαυρούλα με φόρμες..
Η Τζένη από Γκάνα;
Θα εξεταστεί..
Η Γκανεζα που ποσταριστηκε προσφατα?Εξεταστηκε?

KATASKOPOS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Κριτικές
5
Like
494
Πόντοι
306
Αλλοπρόσαλη...Κάτι δεν πάει καλά μ'αυτήν, μακριά..
Δεν υπάρχει συνεννόηση..
Είναι μέχρι να σε μάθει.....έτσι μου έκανε και εμένα τι πρώτες φορές.. ..είναι με τις ώρες της..... προβληματική...... αλλά δεν ψάχνω για μυαλό σε αυτήν. ......να χτυπήσω το πουτσοκεφαλο μου στα κωλομερια της ψάχνω....

• Like
Αντιδράσεις: fluffy

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
20.510
Πόντοι
6.196
Είναι μέχρι να σε μάθει.....έτσι μου έκανε και εμένα τι πρώτες φορές.. ..είναι με τις ώρες της..... προβληματική...... αλλά δεν ψάχνω για μυαλό σε αυτήν. ......να χτυπήσω το πουτσοκεφαλο μου στα κωλομερια της ψάχνω....
Ναι αλλα δεν εχουμε την υπομονη να τη κηνυγαμε 10 φορες να μας κατσει 1,δε ξερω τι εκανε στον φιλο,περιμενω να μας πει να καταλαβω,γιατι μπορει να μην εννοει αυτο αλλα το αργοκινητο γδυσιμο η την αειρια η την απαθεια

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
9.387
Πόντοι
7.885
Άμα βρωμάει και μια μασχαλιλα και μια ποδαριλα η γκανεζα πρέπει να δοκιμαστεί οπωσδήποτε :rockon::rockon:

fluffy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2013
Κριτικές
14
Like
2.274
Πόντοι
951
Ναι αλλα δεν εχουμε την υπομονη να τη κηνυγαμε 10 φορες να μας κατσει 1,δε ξερω τι εκανε στον φιλο,περιμενω να μας πει να καταλαβω,γιατι μπορει να μην εννοει αυτο αλλα το αργοκινητο γδυσιμο η την αειρια η την απαθεια
Πήγα να της μιλήσω, μίλαγε σιγά, μίλαγε αργά, δεν την καταλάβαινα, πήγαινε πιο κει, ερχόταν πιο δω..Με κούρασε και σηκώθηκα κι έφυγα..
Άσε που έλεγε κάτι για 50,αν κατάλαβα καλά..Αλλοπρόσαλη..Χαρά στο κουράγιο σας μύστες..Εγώ είμαι too old for this shit..

Xontrokwles

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2025
Like
8
Πόντοι
0
Ποπο μαλακες έχουμε θέλω να γαμησω βρωμερη μαυρη χαζή εδώ και καιρό η Γκανεζα πιατσαρει μόνο πρωινα;

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
20.510
Πόντοι
6.196
Πήγα να της μιλήσω, μίλαγε σιγά, μίλαγε αργά, δεν την καταλάβαινα, πήγαινε πιο κει, ερχόταν πιο δω..Με κούρασε και σηκώθηκα κι έφυγα..
Άσε που έλεγε κάτι για 50,αν κατάλαβα καλά..Αλλοπρόσαλη..Χαρά στο κουράγιο σας μύστες..Εγώ είμαι too old for this shit..
Ειναι αυτη των φωτο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom