Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

Teo84

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Like
428
Πόντοι
21
Ξανθια εννοουσα, οχι ηταν λιγο παχια με μπουκλωτο μαλλι και γυαλια............... Παντως η μικη για μενα οσο ωραια μου μιλησε εξω, τοσο ξενερα ηταν δωματιο. Εχει κανεις αναλογη εμπειρια με μικη?
Ναι εγώ τα ίδια , το είχα γράψει. Εμένα έκανε και αερατη πίπα,

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.716
Πόντοι
216
Που στεκοταν?Μην μπαινεις αν δε διαπραγματευεσαι στο δρομο τα παντα οπως μπανιο κτλ.Και παζαρευε.Τα κονδυλωματα δε θα φανουν αμεσα,δε ξερω αν μπορεις να εξεταστεις τωρα,εννοω αν φανουν αποτελεσματα αμεσα
Έξω από τον Ορφέα. Λογικά με έσωσε το σκουφάκι. Τώρα για τη διαπραγμάτευση, τι να κάνεις εκεί; Δεν έχει σχέση το μπάνιο. Είδα τα σταφύλια στο τέλος δίπλα από την τρύπα.

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.662
Πόντοι
456
Γτ δε καταλαβαινω το φοβο ολων να πουν,σιγα τα αυγα,αντι να σωζομαστε κραταμε μην κ γαμησει κι αλλος ακα η μη μαθευτει κ χαλασεο η σχεση με την εργατρια η μη μας πουν μαλακες,αλλο η ατομικη επιλογη κ αλλο η αποκρυψη κ η υποστηριξη λες κ ειμαι γκομενες μας,γραμμενους μας εχουν,γαμιουνται με ολους και ακαποτα.Εδω γαμιουνται με λαθρο μαυρους κ λευκους διοτι κ λευκους αλλοδαπους ειμαι φισκα κατω,τι νομιζετε δε θα γαμηθουν ακα επειδη θα σκεφτουν τον Sperm που τις παει?Η δε θα γαμηθουν ακα γτ θα το κανουν μονο με μενα?Γι αυτο παω περισσοτερο οσους παραδεχονται διοτι οι σεξεργατριες ποτε δε τα λενε,τα κανουν
Φιλε ξεχασετο εγω δεν ανεφερα τιποτα για ακαποτο γαμηση , ευχαριστω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom