- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 164
- Πόντοι
- 166
Διάβασα κ εγώ τις κακές κριτικές(αλήθεια ποιοι ειναι αυτοί οι έγκριτοι κριτικοί;)
ʼσχετο:αλήθεια tomito,με τις μοντέρνες κινηματογραφικές τεχνικές,φαντάζεσαι να κάνουν ταινία την ''Ναυμαχία της Σαλαμίνας'',βασισμένοι λ.χ. στο έργο της Λαμπαδαρίδου-Πόθου: ''ΤΑ ΞΥΛΙΝΑ ΤΕΙΧΗ'';Φαντάζεσαι τι εργάρα θα γινόταν;
Πάντως προκειμένου να δω τα Σπαρτιάτικα Λ των ασπιδων παρατεταγμένα το ένα δίπλα στο άλλο,θα συγχωρούσα οποιαδήποτε υπερβολή κ αν έβλεπα στο σινεμά.
ʼσχετο:αλήθεια tomito,με τις μοντέρνες κινηματογραφικές τεχνικές,φαντάζεσαι να κάνουν ταινία την ''Ναυμαχία της Σαλαμίνας'',βασισμένοι λ.χ. στο έργο της Λαμπαδαρίδου-Πόθου: ''ΤΑ ΞΥΛΙΝΑ ΤΕΙΧΗ'';Φαντάζεσαι τι εργάρα θα γινόταν;[/color]
Διάβασα κ εγώ τις κακές κριτικές(αλήθεια ποιοι ειναι αυτοί οι έγκριτοι κριτικοί;) κ έχω να γράψω κ εγώ αυτά που είπαν οι προλαλήσαντες:ότι πρόκειται για την μεταφορά σε κόμικ οπότε ο συγγραφέας του έχει την ''ποιητική αδεία'' να κάνει κ κάποιες παρασπονδίες.Προσωπικά επειδή έχω διαβάσειτο κόμικ κ επειδή θεωρώ κ τον εαυτό μου ιστορικά καταρτισμένο άτομο,ειδικά σε θέματα της Αρχαίας Ελλάδας,δεν εντόπισα πουθενά κάποιο σοβαρό ιστορικό ατόπημα παρά μόνο κάποιες σκιτσογραφικές υπερβολές ,που νομίζω ότι έχουν να κάνουν με την εμμονή του ʼρθουρ Μίλλερ να τονίσει κάποια πράγματα.
ʼσχετο:αλήθεια tomito,με τις μοντέρνες κινηματογραφικές τεχνικές,φαντάζεσαι να κάνουν ταινία την ''Ναυμαχία της Σαλαμίνας'',βασισμένοι λ.χ. στο έργο της Λαμπαδαρίδου-Πόθου: ''ΤΑ ΞΥΛΙΝΑ ΤΕΙΧΗ'';Φαντάζεσαι τι εργάρα θα γινόταν;
Πάντως προκειμένου να δω τα Σπαρτιάτικα Λ των ασπιδων παρατεταγμένα το ένα δίπλα στο άλλο,θα συγχωρούσα οποιαδήποτε υπερβολή κ αν έβλεπα στο σινεμά.
''Ω ξειν αγγέλοιν Λακεδαιμονίοις ,ότι τήδε κείμεθα,τοις κοίνων ρήμασι πειθόμενοι''
Φαντάζεσαι την πολιορκία της Πόλης; Η Λαμπαδαρίδου-Πόθου έχει γράψει και κάτι αντίστοιχο για την πολιορκία της Πόλης...
"300, one of the highlights of the Berlin Film Festival, had its world premiere last night and received a standing ovation in the sold out Berlinale Palast. The screening was interrupted again and again by spontaneous applause and cheers from the 1700 strong audience"
''Πήραν την Πόλιν,πήρα την....''