pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Τα αλλά μου νικ έχουν σβηστεί εδώ κ καιρό κ κανένα δεν ήταν θηλυκού γένους.ΜΟΝΟ 45 ?
45 θα γραφει αυτο το νικ μονο του ..... τα υπολοιπα ποσα θα γραφουν ?
Τα αλλά μου νικ έχουν σβηστεί εδώ κ καιρό κ κανένα δεν ήταν θηλυκού γένους.ΜΟΝΟ 45 ?
45 θα γραφει αυτο το νικ μονο του ..... τα υπολοιπα ποσα θα γραφουν ?
Tον συντηρουμε εγω και ο Παπαζολης.Δεν τελειωσε ποτε ο Εμφυλιος.
Δυστυχώς σύντροφε υ/π τελειώσε...το ΚΚΕ συνθηκολόγησε με αντάλλαγμα μια θέση στην βουλή.Δεν τελειωσε ποτε ο Εμφυλιος.
Δεν τελειωσε ποτε ο Εμφυλιος.
Γι' αυτο δερνουν οι ΚΚΕδες τους αναρχικους?
Και ομως,συνεχιζεται.Δυστυχώς σύντροφε υ/π τελειώσε...
Καπού εδώ χρειάζεται νομίζω να σου υπενθυμίσω πως έχουμε το κεντροαριστερό Πασόκ κ όχι την δεξιά στην εξουσία...γιατί το έχεις ξεχάσει μου φαίνεται....Και ομως,συνεχιζεται.
Γι 'αυτο και η πρεμουρα των δεκσων να τον κερδιζουν ΣΥΝΕΧΩΣ.
Γι' αυτο δερνουν οι ΚΚΕδες τους αναρχικους?
Το μπλοκ των νυκοκοιραιωνε ειναι στην εξουσια...aka"μεσαιος χωρος".Καπού εδώ χρειάζεται νομίζω να σου υπενθυμίσω πως έχουμε το κεντροαριστερό Πασόκ κ όχι την δεξιά στην εξουσία...γιατί το έχεις ξεχάσει μου φαίνεται....
Ηταν μονταζ δηλαδη το ξυλο στο Συνταγμα?Έχεις δει κάτι τέτοιο με τα μάτια σου?
Κάτι τέτοιο μόνο στο πεζοδρόμιο μπορείς να το δεις, κάτι που αποκλείεται για τελειωμένο πουστράκι σαν εσένα.
Ρούφα το αυγουλάκι σου..
Η Ροχαλα να μην ασχολειται με πραματα που δεν μπορει να αντιληφθει.Ηταν μονταζ δηλαδη το ξυλο στο Συνταγμα?
Κατα τα αλλα, οπως λεει και η Ροχαλα, καθισε σοφε στο σκαμνακι σου και ασε να μιλησουμε τα πιθηκια...
Μου αναγνωριζεις οτι αντιλαμβανομαι τουλαχιστον. Ευχαριστο.Η Ροχαλα να μην ασχολειται με πραματα που δεν μπορει να αντιληφθει.
Δεν γραφω"δεν ξερει",αυτο ειναι αλλο πραμα.
Σε αντιπαρεβαλα με την ροχαλα και δεν το καταλαβα?Μου αναγνωριζεις οτι αντιλαμβανομαι τουλαχιστον. Ευχαριστο.
Προδήλως.Σε αντιπαρεβαλα με την ροχαλα και δεν το καταλαβα?
Ο Τσιπρας για την Παπαρηγα, ειναι ευρωμονοδρομος.Αν σκεφτώ ότι έγινε το ΕΑΜ και ο ΕΛΑΣ κι εκτελέστηκε ο Μπελογιάννης, ο Πλουμπίδης και τόσοι άλλοι, για να μην μπορει σημερα να τα βρει η Παπαρηγα με τον Τσιπρα και να ξανακυβερνησουν παλι νδ και μπαφοκ, τρελαίνομαι....
Ο Τσιπρας για την Παπαρηγα, ειναι ευρωμονοδρομος.