Νέα

30 Μαρτιου 1952 - Τοτε και ΣΗΜΕΡΑ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pz89
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 504
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Συμφωνω τα μαλα

Εδω δεν εχουμε δουλειες και ψωμι ......
Καθομαστε και κουρευομαστε, αναλυωντας τι εγινε το 1952, που δεν ειχαμε γεννηθει κιολας !!!!!!!!
Καλό είναι να βλέπουμε το τι έκανε ο υπαρκτος κουμμουνισμός όταν ήρθε στην εξουσία. Και δεν ήρθε σε χώρες που είχαν δουλείες και ψωμί αλλά σε χώρες που υπήρχε φτώχια και δυστυχία!!! Όπως και ο φασισμός. Άρα κατά κάποιο τρόπο συνδέονται με το σήμερα!!!

Επισκέπτης
Καλό είναι να βλέπουμε το τι έκανε ο υπαρκτος κουμμουνισμός όταν ήρθε στην εξουσία. Και δεν ήρθε σε χώρες που είχαν δουλείες και ψωμί αλλά σε χώρες που υπήρχε φτώχια και δυστυχία!!! Όπως και ο φασισμός. Άρα κατά κάποιο τρόπο συνδέονται με το σήμερα!!!
Για να εξεταστει κατι τετοιο πρεπει να τεθουν και κριτηρια για το ΤΙ ΕΞΕΤΑΖΟΥΜΕ.

Γιατι εαν μεινει φλου τοτε εσυ θα μου λες"ο Σταλιν εκβιομηχανισε την Σοβιετια"και εγω θα σου απανταω"ο Σταλιν εξορισε κατι μυρια":Και τα δυο ειναι αληθη μεν,ΑΣΧΕΤΑ δε.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Για να εξεταστει κατι τετοιο πρεπει να τεθουν και κριτηρια για το ΤΙ ΕΞΕΤΑΖΟΥΜΕ.

Γιατι εαν μεινει φλου τοτε εσυ θα μου λες"ο Σταλιν εκβιομηχανισε την Σοβιετια"και εγω θα σου απανταω"ο Σταλιν εξορισε κατι μυρια":Και τα δυο ειναι αληθη μεν,ΑΣΧΕΤΑ δε.
Σωστή παρατήρηση.

OP
OP
pz89

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Όταν ανέλαβε ο Στάλιν είχαν ήδη περάσει 10 χρόνια από τότε που ο κουμμουνισμός είχε ανέβει στην εξουσία στη Ρωσσία!!! Αν κάποιος πρέπει ν ήταν ανελέητος αυτός θα έπρεπε να είναι ο Λένιν και όχι ο Στάλιν!!!! 10 χρόνια μετά δε μιλάμε για εγκατάσταση του καθεστώτος!! Δε γίνεται να μιλάμε!!! Δηλαδή πόσα χρόνια θέλει για να εγκατασταθεί ένα καθεστώς;;; καμιά 30αριά;;;
Πλάκα κάνεις έτσι;;;; :rolleyes:

Τί είναι 10 χρόνια ρε;;;; :rolleyes:

Έχω διαβάσει πως φημολογείται ότι κ τον Στάλιν τον φάγανε.
Να σου θυμίσω σε αυτό το σημείο πως την Αμερική την παίζει μπάλα η Κίνα,υπήρξε ίσος αντίπαλος η Ε.Σ.Σ.Δ. κ πως ο Χίτλερ βρέθηκε ένα κλικ από την κατάκτηση όλης της ευρώπης.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Πλάκα κάνεις έτσι;;;; :rolleyes:

Τί είναι 10 χρόνια ρε;;;; :rolleyes:

Έχω διαβάσει πως φημολογείται ότι κ τον Στάλιν τον φάγανε.Να σου θυμίσω σε αυτό το σημείο πως την Αμερική την παίζει μπάλα η Κίνα,υπήρξε ίσος αντίπαλος η Ε.Σ.Σ.Δ. κ πως ο Χίτλερ βρέθηκε ένα κλικ από την κατάκτηση όλης της ευρώπης.
Καλά. Επανάσταση έγινε το 17 ο Στάλιν ανέλαβε το 24 ή 25. Δε περάσανε 10 χρόνια περάσανε 7 με 8!!! Τρελλή διαφορά. Έχεις δίκιο.

Όταν λες πως την παίζει μπάλα η Κίνα τι ακριβώς εννοείς;; Επίσης καλό είναι να μη ξεχνάμε πως η Κίνα έφτασε να γίνει αυτό που έχει γίνει με κεφάλαια που έρχονται ΚΥΡΙΩΣ από Αμερική, Ιαπωνία και Κορέα (νότιος). Αλλά το κεφάλαιο ποτέ δεν είχε εθνικότητα (παρόλες τις παπαρίες που λένε οι μαλάκες της Χ.Α περί "πατριωτικού κεφαλαίου" ). Σήμερα είναι η Κίνα, αύριο είναι οι Ινδίες (έχουν ήδη ξεκινήσει) μεθαύριο μπορεί να είναι καμία Σομαλία, ,μετά η εξαθλιωμένη Ελλάδα κτλπ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom