You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Δημοτικές εκλογές 2023
- Μέλος που άνοιξε το νήμα κωλο-γερος
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 51K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
τον Ανδρουλάκη μάλλον κάπου τον "κρατάνε" , τότε με τις υποκλοπέςΟ Δουκας δείχνει να έχει σχέδιο. Ο Ανδρουλάκης πάλι όχι. Αν νιώσει ο κόσμος ότι ο Δούκας παράγει έργο, είναι λίγα τα ψωμιά του Ανδρουλάκη. Ειδικά αν δεν τα καταφέρει το ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές. Ο ενας καθηγητής ΑΕΙ, ο άλλος επαγγελματίας της πολιτικής.
όχι βέβαια πως δεν είναι χαμηλών ικανοτήτων
Ο Δούκας είναι
δεν είναι επαγγελματίας
γιατί ? δεν δίνει κασέρι στους καλούς εργολάβους ?ηδη ξεκίνησε η βρωμα για τον Πατρινο δήμαρχο
Ε άντε κάνε τον αυτόν αρχηγό στη ΝΔ μόνο μου θες Μπακογιάννητον Ανδρουλάκη μάλλον κάπου τον "κρατάνε" , τότε με τις υποκλοπές
Ο Δούκας είναισκαλιάορόφους πάνω από ανδρουλάκη κούλη και το σημαντικότερο είναι πως έχει επάγγελμα,
δεν είναι επαγγελματίαςτενεκέςπολιτικός
Υποτίθεται τον έψαχναν για συναλλαγές κάτω από το τραπέζι με άτομα κινεζικών συμφερόντων. Τι βρήκαν, άγνωστο. Αλλά και με την Καϊλή που βρήκαν τίποτα δεν έγινε.τον Ανδρουλάκη μάλλον κάπου τον "κρατάνε" , τότε με τις υποκλοπές
Ο Δούκας είναισκαλιάορόφους πάνω από ανδρουλάκη κούλη και το σημαντικότερο είναι πως έχει επάγγελμα,
δεν είναι επαγγελματίαςτενεκέςπολιτικός
Ο τύπος είναι πολύ λίγος για να ηγηθεί κόμματος ή της αντιπολίτευσης.
Άλλο παράδειγμα ο Φλώρος. ΓΕΕΘΑ που τον έψαχναν για αδικαιολόγητο πλουτισμό.
Εδώ κάτι βρήκαν σίγουρα. Ο Μητσοτάκης παρέτεινε τη θητεία του αν και δεν προβλέπεται εκ του νόμου, τα πάσης φύσεως αμερικανικά σαπακια επανήλθαν στον αφρό, έγιναν εγκληματικά λάθη επί θητείας του, όμως αυτός ακλόνητος. Έβαλαν και τη γυναίκα του υποψήφια με το Χαρδαλιά.
Και παρά το φιάσκο της Λιβύης και του Στεφανοβικείου αυτός στη θέση του.
Προφανώς ο εν λόγω έχει γερές πλάτες. Και εξίσου προφανώς κρατάει και κάποιους.
θέλω Μπακογιάννη Δημαρχάρα αρχηγό στη ΝΔ ,Πρωθυπουργό ,υπάρχει σοβαρός λόγος...Ε άντε κάνε τον αυτόν αρχηγό στη ΝΔ μόνο μου θες Μπακογιάννη
θέλω να βλέπω χαμογελαστή τη Σία και ας πάμε κατά διαόλου
Αλλά συμβιβάζομαι με Δούκα ,αυτοδημιούργητος άνθρωπος,επιστήμονας
και στα παραπολιτικά
όπως τα λεςΥποτίθεται τον έψαχναν για συναλλαγές κάτω από το τραπέζι με άτομα κινεζικών συμφερόντων. Τι βρήκαν, άγνωστο. Αλλά και με την Καϊλή που βρήκαν τίποτα δεν έγινε.
Άλλο παράδειγμα ο Φλώρος. ΓΕΕΘΑ που τον έψαχναν για αδικαιολόγητο πλουτισμό.
Εδώ κάτι βρήκαν σίγουρα. Ο Μητσοτάκης παρέτεινε τη θητεία του αν και δεν προβλέπεται εκ του νόμου, τα πάσης φύσεως αμερικανικά σαπακια επανήλθαν στον αφρό, έγιναν εγκληματικά λάθη επί θητείας του, όμως αυτός ακλόνητος. Έβαλαν και τη γυναίκα του υποψήφια με το Χαρδαλιά.
Και παρά το φιάσκο της Λιβύης και του Στεφανοβικείου αυτός στη θέση του.
Προφανώς ο εν λόγω έχει γερές πλάτες. Και εξίσου προφανώς κρατάει και κάποιους.
ό,τι αχρηστίλα υπήρχε, ό,τι διεφθαρμένο κυκλοφορούσε στο δημόσιο, επέπλευσε και προήχθηκε από το καθεστώς
όπως οι ανίκανοι ανευθυνο-υπεύθυνοι γαλονάδες που κάψανε τον κόσμο στο Μάτι , σαπίλα
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.941
- Πόντοι
- 6.946
Ο… Μεγάλος περίπατος του Γιώργου Αυτιά!
Τον γύρο του διαδικτύου κάνει εδώ και λίγες ώρες ένα βίντεο με «πρωταγωνιστή» τον Γιώργο Αυτιά ο οποίος θεωρούσε δεδομένη την νίκη του Κώστα Μπακογιάννη στις
www.newsbreak.gr
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 13.451
- Πόντοι
- 3.786
Μέχρι και ο Βορίδης είπε "Θα δούμε",πριν πει το "ναι".Κράτησε και μια πισινή.Το κομματόσκυλο ο Αυτιάς ούτε τα προσχήματα δεν κρατάει,αλαζόναςΟ… Μεγάλος περίπατος του Γιώργου Αυτιά!
Τον γύρο του διαδικτύου κάνει εδώ και λίγες ώρες ένα βίντεο με «πρωταγωνιστή» τον Γιώργο Αυτιά ο οποίος θεωρούσε δεδομένη την νίκη του Κώστα Μπακογιάννη στιςwww.newsbreak.gr
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.941
- Πόντοι
- 6.946
Ο Βοριδης συνήθως πάντα είναι προσεκτικός στις εκφράσεις του, είτε τον συμπαθείς είτε όχι.Μέχρι και ο Βορίδης είπε "Θα δούμε",πριν πει το "ναι".Κράτησε και μια πισινή.Το κομματόσκυλο ο Αυτιάς ούτε τα προσχήματα δεν κρατάει,αλαζόνας
Ίσως βοηθά που είναι και δικηγόρος.
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 13.451
- Πόντοι
- 3.786
Ισχύει.Πέρα από την ιδεολογία του που δε συμφωνώ,δε θα αλλάξω κανάλι όταν μιλάει.Έχει ενδιαφέρον,δεν είναι σαχλαμάρας.Σε αντίθεση με τον Άδωνι που δεν αντέχω να τον ακούσω πάνω από ένα λεπτόΟ Βοριδης συνήθως πάντα είναι προσεκτικός στις εκφράσεις του, είτε τον συμπαθείς είτε όχι.
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.408
- Πόντοι
- 12.756
Ο Βοριδης συνήθως πάντα είναι προσεκτικός στις εκφράσεις του, είτε τον συμπαθείς είτε όχι.
Καμία σχέση..
Εχουμε και εδω εναν δικηγόρο που πετάει την μία μαλακία μετά την άλλη ,
βαρυγδουπες κοτσάνες που μετα απο 2 μέρες διαψεύδονται πανηγυρικά
Rand0m1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.189
- Πόντοι
- 2.356
Λογικά η Αμερικάνικη πρεσβεία έστειλε το αίτημα στην ΕΥΠ.Υποτίθεται τον έψαχναν για συναλλαγές κάτω από το τραπέζι με άτομα κινεζικών συμφερόντων. Τι βρήκαν, άγνωστο. Αλλά και με την Καϊλή που βρήκαν τίποτα δεν έγινε.
Αν βρήκαν στοιχεία, απλά τα έχωσαν βαθιά σε κάποιο συρτάρι.
Δε συμφέρει κανέναν αυτή την στιγμή η πολιτική αναταραχή στη χώρα.
Αναφυλαξίας3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2023
- Like
- 1.847
- Πόντοι
- 216
Πού είχε γραφτεί αυτό;Υποτίθεται τον έψαχναν για συναλλαγές κάτω από το τραπέζι με άτομα κινεζικών συμφερόντων. Τι βρήκαν, άγνωστο. Αλλά και με την Καϊλή που βρήκαν τίποτα δεν έγινε.
Εγώ έχω καταλάβει ότι η επισύνδεσή του είχε γίνει λόγω της αντίστοιχης της Καϊλή.
Rand0m1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.189
- Πόντοι
- 2.356
Είχε γραφτεί ότι ήταν σε κάποια επιτροπή ευρω-κινεζικής συνεργασίας ή κάτι τέτοιο.Εγώ έχω καταλάβει ότι η επισύνδεσή του είχε γίνει λόγω της αντίστοιχης της Καϊλή.
Αναφυλαξίας3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2023
- Like
- 1.847
- Πόντοι
- 216
Α οκ, δεν το είχα διαβάσει ποτέ.Είχε γραφτεί ότι ήταν σε κάποια επιτροπή ευρω-κινεζικής συνεργασίας ή κάτι τέτοιο.
Δηλαδή ερευνήθηκε για την περίπτωση που τα παίρνει είτε από την Κίνα είτε από το Κατάρ.
Δε σχετιζεται με Καϊλη. Αυτο είναι σίγουρο. Υποτιθεται ότι προωθουσε κινέζικα συμφέροντα. Και λόγω της τεράστιας μάχης γύρω από το 5G υπαρχει μια ευαισθησία από συγκεκριμένες χωρες για οτι κινεζικο. Άλλωστε από ξένες υπηρεσίες έχει γραφεί ότι ζητήθηκε η παρακολούθηση.Πού είχε γραφτεί αυτό;
Εγώ έχω καταλάβει ότι η επισύνδεσή του είχε γίνει λόγω της αντίστοιχης της Καϊλή.
Το πιο πιθανό. Ο δεύτερος που ζήτησε την παρακολούθηση είναι το μυστήριο. Γερμανοί; Γάλλοι; Ισραηλινοί; Κάποιος άλλος δε φαίνεται να έχει το ειδικό βάρος να ζητήσει κάτι τέτοιο από την ΕΥΠ.Λογικά η Αμερικάνικη πρεσβεία έστειλε το αίτημα στην ΕΥΠ.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 489
- Εμφανίσεις
- 17K
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις
- 762
- Απαντήσεις
- 170
- Εμφανίσεις