Επισκέπτης
Και συ ποιος εισαι,ο δικεορος των τραβελοκυνηγων της ΧΑ?αυτό που εννοάς και σύ με το αντίστοιχο πόστ σου με τα στατιστικά κάποιου άλλου μέλους
Ρε ουστ...
Και συ ποιος εισαι,ο δικεορος των τραβελοκυνηγων της ΧΑ?αυτό που εννοάς και σύ με το αντίστοιχο πόστ σου με τα στατιστικά κάποιου άλλου μέλους
Και συ ποιος εισαι,ο δικεορος των τραβελοκυνηγων της ΧΑ?
Ρε ουστ...
αυτό που εννοάς και σύ με το αντίστοιχο πόστ σου με τα στατιστικά κάποιου άλλου μέλους
το "άλλο μέλος" πουστρόγερε και συγκεκριμένα ο ομοίδεάτης σου ΣΤΟΚΟΣ (χαλκον) στα μισά του ποστ γαμαει θεούς και δαίμονες και το παίζει άντρακλας και νομίζει ότι όλοι οι άλλοι τον παίρνουν ...
του θύμισα λοιπόν ότι αυτός κωλοτρίβεται στα τραβελια και στις σχετικές στήλες...
σε ότι με αφορά τα ποστ μου και οι επισκέψεις μου δεν είναι στις καθόλα αγαπητές κατα τα λοιπά τρανς και τραβεστί
αλλά στις στήλες των g/l όπου αντιπάλευα την ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ των πατριδολάγνων σαν και του λόγου σου και τον ΠΟΥΡΙΤΑΝΙΣΜΟ τους...
στο περίφημο νημα για τα δικαιώματα των gay...
κατάλαβες τράνυ γιατί μπορεί να μην είσαι ομοφυλόφιλος, αλλά σίγουρα είσαι "παλιόπουστας"?
Πατριωτικό κεφάλαιο αυτό του Σίνα,του [size=20pt]Αβέρωφ [/size]& του Ωνάση
Άντε βρε, σύντομα και του Μπόμπολα..
Καλος μαλακας εισαι και συ,καθεσαι και ασχολεισαι με τα τραμουντανοπροβοκαρισματα ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ...Λες και δεν ξερουμε ΟΛΟΙ σε ποια νηματα ηταν τα σχετικα ποσταρισματα σου και για ποιον λογο...το "άλλο μέλος" πουστρόγερε και συγκεκριμένα ο ομοίδεάτης σου ΣΤΟΚΟΣ (χαλκον) στα μισά του ποστ γαμαει θεούς και δαίμονες και το παίζει άντρακλας και νομίζει ότι όλοι οι άλλοι τον παίρνουν ...
του θύμισα λοιπόν ότι αυτός κωλοτρίβεται στα τραβελια και στις σχετικές στήλες...
σε ότι με αφορά τα ποστ μου και οι επισκέψεις μου δεν είναι στις καθόλα αγαπητές κατα τα λοιπά τρανς και τραβεστί
αλλά στις στήλες των g/l όπου αντιπάλευα την ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ των πατριδολάγνων σαν και του λόγου σου και τον ΠΟΥΡΙΤΑΝΙΣΜΟ τους...
στο περίφημο νημα για τα δικαιώματα των gay...
κατάλαβες τράνυ γιατί μπορεί να μην είσαι ομοφυλόφιλος, αλλά σίγουρα είσαι "παλιόπουστας"?
Πατριωτικό κεφάλαιο αυτό του Σίνα,του Αβέρωφ & του Ωνάση
Άντε βρε, σύντομα και του Μπόμπολα..
Με τίποτα όμως....κάτι παραπάνω έχουν κάνει αυτοί για τον τόπο από κάτι πατριώτες του τύπυ Ζαχαριάδη, Βελουχιώτη, Μπελογιάννη[ κλπ κλπ
κάτι παραπάνω έχουν κάνει αυτοί για τον τόπο από κάτι πατριώτες του τύπυ Ζαχαριάδη, Βελουχιώτη, Μπελογιάννη κλπ κλπ
Έχουν πάρει πολύ περισσότερα απ'όσα έχουν δώσει όμως χαζούλη.
Μα πολύ περισσότερα όμως.
κάτι παραπάνω έχουν κάνει αυτοί για τον τόπο από κάτι πατριώτες του τύπυ Ζαχαριάδη, Βελουχιώτη, Μπελογιάννη κλπ κλπ
Καλά ρε μαλάκα..
Είναι δυνατόν ν'απολογείσαι στο στραπονιάρη??
Έλεος..
και αυτοί που αναφέρω έχουν πάρει πολλά χωρίς να δώσουν όμως τίποτε...
ο όρος είναι κάργα ρατσιστικός, μπορεί να έχει διττή σημασία η προέλευσή του όμως αφορά την ομοφυλοφιλία, συνέχισε το ρατσιστικό σου παραλήρημα και πήγαινε μετά στα αντίστοιχα θρεντ να τους υπερασπιστείς ;)ο ΠΠ δεν απολογείται ποτέ, αλλά και δεν αφήνει τίποτε αναπάντητο...
ούτε τα ποστς του παλιόπουστα...
ο ΠΠ δεν απολογείται ποτέ, αλλά και δεν αφήνει τίποτε αναπάντητο...
ούτε τα ποστς του παλιόπουστα...
ο όρος είναι κάργα ρατσιστικός, μπορεί να έχει διττή σημασία η προέλευσή του όμως αφορά την ομοφυλοφιλία, συνέχισε το ρατσιστικό σου παραλήρημα και πήγαινε μετά στα αντίστοιχα θρεντ να τους υπερασπιστείς ;)
Έχουν πάρει πολλά?
Όπως? Σφαίρα από τα 6 μέτρα??
Κλαψε...μερικές χιλιάδες ψυχές ελλήνων ....
Ελλήνων δοσίλογων....μερικές χιλιάδες ψυχές ελλήνων .... αυτό μου φτάνει.. η σφαίρα από τα 6 μέτρα ήταν επιεικεια...