Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 10.924
- Πόντοι
- 2.606
μην μου πεις βαριέμαι
Γιατί? Κάτσε ν' ακούσεις λίγο με την συμφωνία να πουλήσεις σε διπλή τιμή...
μην μου πεις βαριέμαι
πόσα θα μου δώσει?Γιατί? Κάτσε ν' ακούσεις λίγο με την συμφωνία να πουλήσεις σε διπλή τιμή...
πόσα θα μου δώσει?
Γουστάρω Μαριάννα,μήπως είμαι ανώμαλος?Εσύ θα δώσεις.
Δε φτάνει που θ' ακούσει τα ψυχολογικά σου, θα το κάνει και τζάμπα?
Και θα πάρεις δωράκι 3 στυλό.
Γουστάρω Μαριάννα,μήπως είμαι ανώμαλος?
Τελικά πόσα κιλά λιγότερα είναι η νίμο απο την μαριάνναρα μας και ποσά περισότερα απο την καλή παλια μαριάννα μας?Αν και γούστα είναι αυτά, να το κοιτάξεις λίγο...
Τελικά πόσα κιλά λιγότερα είναι η νίμο απο την μαριάνναρα μας και ποσά περισότερα απο την καλή παλια μαριάννα μας?
Γουστάρω Μαριάννα,μήπως είμαι ανώμαλος?
Όχι μη το λες...Γουστάρω Μαριάννα,μήπως είμαι ανώμαλος?
Καλέ πάρτε ενα στιλό να ταίσω τα παιδάκια μου,στιλό πουλάω στιλό.Ναι, αλλά δεν έχει στιλό
Καλέ πάρτε ενα στιλό να ταίσω τα παιδάκια μου,στιλό πουλάω στιλό.
Ευκαιρία να σου κάνω ένα.δεν έχω παιδάκια :/
Ε να μην το αναλυσουμε λιγο ρε Νιμ? Πώς θα γινει αλισβερισι και πλακα? Απλως μια τιμη να πουμε?Ρε παιδιά πρέπει να μου τα αγοράσει κάποιος γκόμενος;
Εγώ τους πήρα πιο ακριβά δεν τους χρειάζομαι και τους πουλάω.
Σα σωστή ελλειηνίδα μόνο κοσμήματα έχω δει ως δώρο από γκομενέτα και δεν χρειάστηκε
να τα πουλήσω.
Πάντως έχει πλάκα που το αναλύετε τόσο πολύ, όπως και με τη γούνα τότε πως
ήταν από "βούτα" γιατί είναι δύσκολο να πάρω γούνα από την Πλάκα με τόσα μαγαζιά.
Ε να μην το αναλυσουμε λιγο ρε Νιμ? Πώς θα γινει αλισβερισι και πλακα? Απλως μια τιμη να πουμε?
Παίζει ρόλο αν θα πάρεις τα στυλό η άσχετο??Τυπε εσυ που εισαι και παλαιος, ειναι καλο νιμου αυτη ή μακρυα;
Ρώτησες τον μοντελοπνίχτη τωρα.Τυπε εσυ που εισαι και παλαιος, ειναι καλο νιμου αυτη ή μακρυα;
Τυπε εσυ που εισαι και παλαιος, ειναι καλο νιμου αυτη ή μακρυα;