Νέα

27χρονος αυτοκτόνησε λόγω χρεών (σημερα)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Comando_1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 236
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Στην Μπανγκογκ μαλλον δεν του ζητησαν φορολογικη ενημεροτητα και εκατον πενηντα πιστοποιητικα ε?

μα στην αγγλια και γενικα οπου αλλου θες για να ανηξεις ενα μαγαζακι θα το ανηξεις σε 2-3 μηνες, οταν συγκεντρωσεις τα απαραιτητα...

εδω.........  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
μα στην αγγλια και γενικα οπου αλλου θες για να ανηξεις ενα μαγαζακι θα το ανηξεις σε 2-3 μηνες, οταν συγκεντρωσεις τα απαραιτητα...

2-3 μήνες; 2-3 μέρες, για να μην πούμε 2-3 ώρες.
Εδώ ναι, 2-3 μήνες έως και 2-3 δεκαετίες...

Επισκέπτης

Πολυ λες.
Συνήθως λιγότερο από 5 μέρες.
Σε κάποιες περιπτώσεις και 24ωρο.

Επισκέπτης
Αυτοκτονία - μυστήριο πρώην διευθυντή εφορίας

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει προς το παρόν την αυτοκτονία πρώην διευθυντή εφορίας και ιδιοκτήτη φοροτεχνικού γραφείου. Η βουτιά του εφοριακού στο κενό έχει προκαλέσει πολλά αναπάντητα ερωτήματα στις Αρχές, καθώς μέχρι στιγμής τίποτα...
δεν φανερώνει το κίνητρο που τον οδήγησε να προβεί σε αυτή την πράξη.

Εξίσου προβληματισμένοι είναι και οι συγγενείς και οι φίλοι του άντρα, καθώς, όπως λένε, δεν είχε αναφέρει σε κανέναν ότι αντιμετώπιζε κάποιο σοβαρό πρόβλημα.

Ο πρώην εφοριακός και ιδιοκτήτης του φοροτεχνικού γραφείου έμενε τα τελευταία χρόνια με τη σύζυγό του και το πέντε ετών παιδί τους στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας, όπου βρισκόταν και η επαγγελματική του στέγη. Πριν από τις 9.00 το πρωί βγήκε στο μπαλκόνι, γυμνός από τη μέση και πάνω, υπερπήδησε τα κάγκελα και για λίγα δευτερόλεπτα στάθηκε στο εξωτερικό μέρος της βεράντας.

Παρά το γεγονός ότι εκείνη ώρα μόλις λίγα μέτρα από την πολυκατοικία λειτουργούσε υπαίθρια λαϊκή αγορά, με εκατοντάδες πολίτες να κυκλοφορούν στα στενά δρομάκια της περιοχής, κανείς δεν αντιλήφθηκε τις κινήσεις του, ώστε να αποτρέψει τον 63χρονο φοροτεχνικό από το να κάνει το βήμα στο κενό.

Η πτώση του άντρα σταμάτησε σε σταθμευμένο όχημα που βρισκόταν κάτω από το μπαλκόνι και σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, ο θάνατός του ήταν ακαριαίος. Εντρομοι οι κάτοικοι της περιοχής συγκεντρώθηκαν στο σημείο, ενώ κάποιοι ειδοποίησαν την αστυνομία.

«Το μόνο που άκουσα ήταν ένας δυνατός θόρυβος. Τρόμαξα! Ηταν σαν να έγινε τρακάρισμα. Βγήκα έξω και είδα τον Κώστα να είναι ξαπλωμένος πάνω στο αυτοκίνητο» μας λέει η Μαρία Φράγκου, ένοικος της πολυκατοικίας.

«Ηταν ένας ήσυχος άνθρωπος, οικογενειάρχης και επαγγελματίας. Τον έβλεπα κάθε μέρα... Δεν μπορώ να καταλάβω τι του συνέβη. Ολοι μας έχουμε προβλήματα και προοσπαθούμε να τα αντιμετωπίζουμε».

Ο Σωτήρης Δημητρίου, κάτοικος της περιοχής, εκείνη τη στιγμή περνούσε από το σημείο και είδε τη σορό του πρώην εφοριακού πάνω στο αυτοκίνητο. «Δεν μπορώ να σας περιγράψω τα συναισθήματά μου. Ηταν ένας άνθρωπος της γειτονιάς μας... Κάθε μέρα τον έβλεπα και μιλούσαμε. Δεν ξέρω και δεν μπορώ να καταλάβω τι ήταν αυτό που τον έκανε να πέσει στο κενό».

Read more:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
 Για πες μου τους ορους και τα κριτηρια που εβγαζαν μεχρι και σε φοιτητες με ανυπαρκτο
 εισοδημα,και ειδικα σε φοιτητες των οποιων οι γονει ειχαν ΗΔΗ πιστωτικες και δανεια;;;;;;;;

και τωρα καποιοι ανθρωποι που ειχαν ονειρο (οχι την μαιρουλα του Ισιου..) αλλα να σπουδασουν
 τα παιδια τους,τι κανουν τωρα Μητσάρα μου;;;

αυτοκτονανε ομαδικως;

εγώ πάντως ξέρω κάτι.. δεν απλώνω τα ποδάρια μου έξω από την κουβέρτα μου γιατί είναι σίγουρο ότι θα πουντιάσω..

και μην με πείς ότι θέλει δείκτη νοημοσύνης Einstein για να το καταλάβει κάποιος αυτό....

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
εγώ πάντως ξέρω κάτι.. δεν απλώνω τα ποδάρια μου έξω από την κουβέρτα μου γιατί είναι σίγουρο ότι θα πουντιάσω..

και μην με πείς ότι θέλει δείκτη νοημοσύνης Einstein για να το καταλάβει κάποιος αυτό....

ελα? σοβαρα?

και τοτε πως εξηγεις το γεγονος πως απο το μαγαζακι της γειτονιας μεχρι τις ιδιες τις "αγιες" τραπεζες χρωστανε 100 φορες τα κερδη τους σε δανεια?

οχι φιλε, ο λαος ειναι ο τελευταιος που φερει ευθυνη για τη λειτουργια του συστηματος που δημιουργησαν μια χουφτα κουστουμακηδες!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Πρώην λέει τύπε...
Βέβαια, δεν είναι λίγοι αυτοί που αφού κάνουν τα κανέ, παίρνουν μια σύνταξη στη μικρότερη δυνατή ηλικία και μετά χρησιμοποιούν τα κονέ προς εξυπηρέτηση των πελατών τους...
Πχ φαντάσου να έχεις ένα πρόβλημα με την εφορία και ο λογιστής σου να ήταν 20 χρόνια στο διπλανό γραφείο με τον νυν προϊστάμενο της ΔΟΥ...
Ή να έχεις δικηγόρο κάποιον που μέχρι χθες ήταν στην αυτή σύνθεση με το δικαστή που σε δικάζει τώρα.
Το φαινόμενο των συνταξιούχων αυτού του τύπου είναι γνωστσό σε όποιον θέλει λύση για κάποιο του πρόβλημα.

γνωστόν το πρόβλημα το οποίο δεν υπήρχε παλαιότερα.. και δεν υπήρχε διότι στον Υπαλληλικό Κώδικα υπήρχε διάταξις με την οποία απαγορευόταν σε Δημόσιο Υπάλληλο να ασκήσει οποιοδήποτε ελεύθερο επάγγελμα για πέντε χρόνια από την ημερομηνία συνταξιοδότησης του εντός του νομού στον οποίον υπηρετούσε...

δηλαδή ενας εφοριακός της Αθηνας δεν θα μπορούσε να ανοίξει λογιστικο γραφείο στην Αττική για πέντε χρόνια από την ημέρα συνταξιοδότησης του..

η διάταξις αυτή καταργήθηκε... (σας αφήνω να βρείτε το πότε)...

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
γνωστόν το πρόβλημα το οποίο δεν υπήρχε παλαιότερα.. και δεν υπήρχε διότι στον Υπαλληλικό Κώδικα υπήρχε διάταξις με την οποία απαγορευόταν σε Δημόσιο Υπάλληλο να ασκήσει οποιοδήποτε ελεύθερο επάγγελμα για πέντε χρόνια από την ημερομηνία συνταξιοδότησης του εντός του νομού στον οποίον υπηρετούσε...

δηλαδή ενας εφοριακός της Αθηνας δεν θα μπορούσε να ανοίξει λογιστικο γραφείο στην Αττική για πέντε χρόνια από την ημέρα συνταξιοδότησης του..

η διάταξις αυτή καταργήθηκε... (σας αφήνω να βρείτε το πότε)...
ας καταργουσαν καλυτερα τον ΚΒΣ !

ταχουμε ξαναπει αυτα, ειναι τουλαχιστο γελοιο να χρειαζεται υπηρεσιες λογιστη ακομη και ενας συνταξιουχος με μονο εισοδημα μια συνταξη!

αυτη (ο ΚΒΣ) ειναι η διαπλοκη και η εξυπηρετηση συντεχνιων, προσωποποιημενη!

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.652
Πόντοι
3.575
ελα? σοβαρα?

και τοτε πως εξηγεις το γεγονος πως απο το μαγαζακι της γειτονιας μεχρι τις ιδιες τις "αγιες" τραπεζες χρωστανε 100 φορες τα κερδη τους σε δανεια?

οχι φιλε, ο λαος ειναι ο τελευταιος που φερει ευθυνη για τη λειτουργια του συστηματος που δημιουργησαν μια χουφτα κουστουμακηδες!
Εγω γιατι δεν χρωσταω ?
Πλουσιος δεν ειμαι .... λεφτα πολλα δεν εχω... μεροκαματο ειμαι και τρεχω...
Την βγαζω ομως με οτι εχω και συμβιβαζομαι με τα οσα εχω η οσα μπορω να βγαλω προσαρμοζοντας τις απαιτησεις μου πανω εκει...

Εγω δηλαδη δεν ονειρευτικα πραγματα και θαυματα στην ζωη μου ?

Πιστευω οτι ειναι και θεμα αντιλληψης ....

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
ελα? σοβαρα?

δουλειά της τράπεζας είναι να χρωστάει και να της χρωστάνε...

σε ότι αφορά το μαγαζάκι της γειτονιάς υπάρχουν δύο πράγματα

(1) ή χρωστα 100 φορές τα κέρδη του και έχει μεταβληθεί σε μαγαζάρα, οπότε πρόκειται για έναν επιχειρηματία που έκανε άνοιγμα
(2) ή χρωστά 100 φορές τα κέρδη του και παραμένι μαγαζάκι, οπότε προκειται για εναν μαλάκα μαγαζάτορα που έφαγε τα δανεικά που πήρε  στο μουνί, στα χαρτια στο πιώμα στην καλοπέραση...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
ας καταργουσαν καλυτερα τον ΚΒΣ !

ταχουμε ξαναπει αυτα, ειναι τουλαχιστο γελοιο να χρειαζεται υπηρεσιες λογιστη ακομη και ενας συνταξιουχος με μονο εισοδημα μια συνταξη!

αυτη (ο ΚΒΣ) ειναι η διαπλοκη και η εξυπηρετηση συντεχνιων, προσωποποιημενη!

σιγά ρε μην και χρειάζεται τις υπηρεσίες οικονομικού συμβούλου...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.652
Πόντοι
3.575

(1) ή χρωστα 100 φορές τα κέρδη του και έχει μεταβληθεί σε μαγαζάρα, οπότε πρόκειται για έναν επιχειρηματία που έκανε άνοιγμα
(2) ή χρωστά 100 φορές τα κέρδη του και παραμένι μαγαζάκι, οπότε προκειται για εναν μαλάκα μαγαζάτορα που έφαγε τα δανεικά που πήρε  στο μουνί, στα χαρτια στο πιώμα στην καλοπέραση...
ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΩΣΤΟΣ !!!!!!

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366

(2) ή χρωστά 100 φορές τα κέρδη του και παραμένι μαγαζάκι, οπότε προκειται για εναν μαλάκα μαγαζάτορα που έφαγε τα δανεικά που πήρε  στο μουνί, στα χαρτια στο πιώμα στην καλοπέραση...
πολυ απολυτο σε βρισκω μεγαλε (για τους μικρους) και εκτος πραγματικοτητας!

kiriakosssss

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
0
27χρονος αυτοκτόνησε λόγω χρεών (σημερινο)
τα σχολια παρακαλω!
Ευσυνειδητος? βιαστηκε? θα δουμε κι αλλα τετοια? κι ομως το εκανε!!!
οι αποψεις σας...
Έγκυρες φήμες που κυκλοφορούν στα δημοσιογραφικά γραφεία αναφέρουν πως για την κηδεία του, βγήκαν στη βίζιτα η γυναίκα και η αδελφή του , καθώς λόγω της γνωστής οικονομικής κρίσης κανένα γραφείο κηδειών δεν τους δίνει πίστωση για να τον φυτέψουν.
Οι ενδιαφερόμενοι για τις κυρίες να ανοίξουν τον ''Πρωταθλητή'' στις αγγελίες γνωριμιών κάτω-κάτω δεξιά η προ-τελευταία καταχώρηση.
Τα σχόλια παρακαλώ !
Πουτάνες ; Ανώμαλες ; Μερακλούδες ; Θα δούμε κι άλλες χήρες να βγαίνουν στο κλαρί ; Κι όμως το έκαναν !!!

Οι απόψεις σας...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom