gabadoo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Αχαχαχαχααχαχαχαχαχαχα. δεν παίζεστε ρε μάγκες.
Παλιά οι τράπεζες είχαν πολύ ψηλά επιτόκια (ζήσαμε και 20%) και φωνάζατε ότι μας πίνουν το αίμα, τώρα έχουν ιστορικά χαμηλά επιτόκια (επιτόκια 1,5% και 2% με πληθωρισμό στο 4% ουσιαστικά χάνει η τράπεζα) και πάλι φωνάζετε.
Τελικά τι θέλετε;;;;
Ξέρω, μερικοί δεν θέλουν καθόλου Τράπεζες.
Εεεεε, τότε να γυρίσουμε στην ανταλλακτική οικονομία..... να αγορεύει ο Πέρσυ και να του φέρνουν ραπανάκια από το χωριό .... να ξεπατικώνει παιγνίδια Flash ο Ράφη και να του φέρνουν το ντενεκέ με λάδι.
Πωπωπωωπω, το μέλλον προμηνύεται λαμπρό.
Ετσι ειναι,μερικοι εχουνε βιτσιο να μην ξεχνανε,και αμαλαχει τα σημειωνουνε κιολας.Γιατί, είχες βάλει και ποτέ μέσα το τεφτέρι;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Οι πιστωτικες με τα οσα ακουω ειναι ληστεια μετα φονου οσον αφορα τα επιτοκιαΞερω φιλο που το στεγαστικο του απο την Χ τραπεζα το εξυπηρετει κανονικοτατα αλλα
την πιστωτικη απο αλλη τραπεζα....την εβγαλε "απεχθες χρεος" και τους εγραψε στα αρχιδια του
Ειδικα αυτο με τις πιστωτικες δεν γινεται πουθενα αλλου στον κοσμο...
Και καλα κανει ο κοσμος και δεν τις πληρωνει,ΙΜΟ
τώρα έχουν ιστορικά χαμηλά επιτόκια (επιτόκια 1,5% και 2% με πληθωρισμό στο 4% ουσιαστικά χάνει η τράπεζα)
εγω ειχα δει και το 36% δανειοΑχαχαχαχααχαχαχαχαχαχα. δεν παίζεστε ρε μάγκες.
Παλιά οι τράπεζες είχαν πολύ ψηλά επιτόκια (ζήσαμε και 20%) και φωνάζατε ότι μας πίνουν το αίμα, τώρα έχουν ιστορικά χαμηλά επιτόκια (επιτόκια 1,5% και 2% με πληθωρισμό στο 4% ουσιαστικά χάνει η τράπεζα) και πάλι φωνάζετε.
Τελικά τι θέλετε;;;;
Ξέρω, μερικοί δεν θέλουν καθόλου Τράπεζες.
Εεεεε, τότε να γυρίσουμε στην ανταλλακτική οικονομία..... να αγορεύει ο Πέρσυ και να του φέρνουν ραπανάκια από το χωριό .... να ξεπατικώνει παιγνίδια Flash ο Ράφη και να του φέρνουν το ντενεκέ με λάδι.
Πωπωπωωπω, το μέλλον προμηνύεται λαμπρό.
Εγω θελω το μαγαζι που επεσε εξω και λεγεται τραπεζα να μην το φορτωθω στην καμπουρα μου.Τελικά τι θέλετε;;;;
Γιατι μερικοι αλλοι εχουν βιτσιο να πουλανε τρελιτσα και δεν-θυμαμαι-τι-ειπα-χθες.
Εγω θελω το μαγαζι που επεσε εξω και λεγεται τραπεζα να μην το φορτωθω στην καμπουρα μου.
Με βαση την λογικη του ισιου που λεει οτι οι δανειζομενοι"ας προσεχαν".
Τι εκανες εσυ γκολντεν μποη μου(οχι εσυ Βολταιρε,γενικα μιλαω?Πως?Τζογαριζες και αποκομιζες κερδη αεριτζιδικα?Και τωρα σκουζεις για"εγγυησεις"απο το Κρατος επειδη ο αερας αποδειχθηκε κοπανιστος?
ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΑ!
εγω ειχα δει και το 36% δανειο
και 25,5% ομολογα ΕΤΒΑ τα οποια τιμουσα καθε φορα που ειχα ρευστο....
Πουτσες μπλε.Αυτό ακριβώς πρεσβευουν και οι νεοφιλελευθεροι- δηλαδή κομμένα τα bail out... Ρε πως συναντιώνται οι διαχωριστικές γραμμές...
εγω προλαβα μεχρι 28% επιτοκιο(προλαβα,τροπος του λεγειν...)
Μια χαρα τα βολευαμε και τοτε
Ο Γερος μου με πολυ δουλεια και κρατημα το χερι σε λογικα πλαισια,εφτιαξε δυο σπιτια
Δουλευε πολυ το γραμματιο τοτε,η συναλλαγματικη,ουτε δανεια ουτε τιποτα
Ο Γερος εχει μια ντιβανοκασελα απο δαυτα,για τον σοβατζη,για τον καλουπατζη για οτιδηποτε..
Μια χαρα ειμασταν
Αλλα βλεπεις ηθελαν οι τραπεζες να χειριζονται ΑΥΤΕΣ το χρημα και καναν παιχνιδακι αυτες
Ποιος ηξερε πως πρεπει να συμπεριφερεται ενας καταναλωτης πριν αυτη τη λαιλαπα;
Οπως και με την πρωτη αποσυρση γαι οποιους θυμουνται...
πουστάκι μη χαίρεσαι... έτσι έγινε στην Αργεντινή για ένα διάστημα......
γκουγκλ μάστερ είσαι ψάχτο ....
α και που σαι....
κάποτε κατέθετα 30 μύρια δραχμές και σε δύο χρόνια τα έκανα 35......
επόμενος γκολντεν πέημπόυ.
Γραψε σε παρακαλω στην λιστα για την γκιλοτινα που λεγαμε το πρωι με τον Τραμουντανα ,το Ισιο
και τον Βολταιρο...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εγω προλαβα μεχρι 28% επιτοκιο(προλαβα,τροπος του λεγειν...)
Μια χαρα τα βολευαμε και τοτε
Ο Γερος μου με πολυ δουλεια και κρατημα το χερι σε λογικα πλαισια,εφτιαξε δυο σπιτια
Δουλευε πολυ το γραμματιο τοτε,η συναλλαγματικη,ουτε δανεια ουτε τιποτα
Ο Γερος εχει μια ντιβανοκασελα απο δαυτα,για τον σοβατζη,για τον καλουπατζη για οτιδηποτε..
Μια χαρα ειμασταν
Αλλα βλεπεις ηθελαν οι τραπεζες να χειριζονται ΑΥΤΕΣ το χρημα και καναν παιχνιδακι αυτες
Ποιος ηξερε πως πρεπει να συμπεριφερεται ενας καταναλωτης πριν αυτη τη λαιλαπα;
Οπως και με την πρωτη αποσυρση γαι οποιους θυμουνται...
Μην γενικευεις φιλε....1 βλακας και μισος,αυτοκτονησε γιασ χρεη καλος ηλιθιος ηταν,οτι προβλημα και να εχουμε παντα υπαρχει λυση αρκει να εχεις μυαλο.αυτος δεν ειχε.
Πουτσες μπλε.
Οι νεοφιλελευθεροι πρεσβευουν ανερυθριαστα το too big to fail.
Κοινως"τον λογαριασμο στους μαλακες".