baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.269
- Πόντοι
- 5.097
θες να σε παω συνοδεια?Είναι αρκετές οι γυναίκες που κινούνται στον χώρο σε σχέση με άντρες;
θες να σε παω συνοδεια?Είναι αρκετές οι γυναίκες που κινούνται στον χώρο σε σχέση με άντρες;
Σου φαίνεται λογικό να μπορεί;Ξερουμε αν μπορει να παιξει golden shower σκηνικο μεσα στον χωρο;
Με τέτοιες γκριμάτσες Όχιθες να σε παω συνοδεια?
Moi ?Με τέτοιες γκριμάτσες Όχι
Χαχαχα ηρεμήστε δεν είναι έγκυρο το πιστοποιητικό για το εμβόλιο ακόμα
Μπαρε νιώσε ρε, ΝΙΏΣΕ ...τι φατσακια είναι αυτά;πιο καλή είναι η μούρη σου φαντάσου τι γράφω τώραθες να σε παω συνοδεια?
Αν εννοείς ποσοτικά, όχι αφού μπαίνουν ζευγάρια και άντρες μόνοι τους πάντα είναι λιγοτερες, φαντάζομαι είναι σπάνιο να μπει παρέα κοριτσιών.Είναι αρκετές οι γυναίκες που κινούνται στον χώρο σε σχέση με άντρες;
Είναι αρκετές οι γυναίκες που κινούνται στον χώρο σε σχέση με άντρες;
μλκ εχω προσωπο ΠΡΟΣΩΠΟ.Μπαρε νιώσε ρε, ΝΙΏΣΕ ...τι φατσακια είναι αυτά;πιο καλή είναι η μούρη σου φαντάσου τι γράφω τώρα
τωρα καλυτερα.Με τέτοιες γκριμάτσες Όχι
Η γυναίκα σου το ξέρει ότι είσαι εδώ?μλκ εχω προσωπο ΠΡΟΣΩΠΟ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
τωρα καλυτερα.
ειναι το μυστικο μας.Η γυναίκα σου το ξέρει ότι είσαι εδώ?
Εγώ δεν κρατάω μυστικά...ειναι το μυστικο μας.
Ο τυπος αναφέρεται σε βραδιές cuckolding. Σε βραδιές swinging δεν επιτρέπονται μονοι άνδρες. Γυναίκες μόνες εχουν ελεύθερη είσοδο.Είναι αρκετές οι γυναίκες που κινούνται στον χώρο σε σχέση με άντρες;
μλκ μου και εγω αν εβλεπα με τι συναναστρεφομαι θα με χωριζα.Εγώ δεν κρατάω μυστικά...
μην τα λες αυτα και την ειχα πεισει να την παω συνοδεια.Ο τυπος αναφέρεται σε βραδιές cuckolding. Σε βραδιές swinging δεν επιτρέπονται μονοι άνδρες. Γυναίκες μόνες εχουν ελεύθερη είσοδο.
Μισό μη το χρεωθώ. Όλες οι μόνες που εχω δει έρχονται με παρέα φιλικό τους ζευγάρι.μην τα λες αυτα και την ειχα πεισει να την παω συνοδεια.
Ψεύδεσαι...μην τα λες αυτα και την ειχα πεισει να την παω συνοδεια.
ε μα ρε μλκ να με φτυσει η μαντω δεν θα το αντεξω.Ψεύδεσαι...
Αφού δεν έρχεται δίπλα στο νήμα-όαση...Ωχ πάει το Μπαρο σαλταρε τελείως....τον κατέστρεψε η κακούργα που έχει....σε λίγο θα πάει στα ξυλόγλυπτα και στο ημερήσιο χέσιμο ο τριμαλακας
Ψεύδεσαι...Ωχ πάει το Μπαρο σαλταρε τελείως....τον κατέστρεψε η κακούργα που έχει....σε λίγο θα πάει στα ξυλόγλυπτα και στο ημερήσιο χέσιμο ο τριμαλακας