Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Αξίζει, σε σχέση με τα υπόλοιπα αντίστοιχα clubs.σκεφτόμαστε να το επισκεφτούμε το συγκεκριμένο.
αξίζει να πάει κάποιος 'πρωτάρης' στον χώρο του swing ;
Αξιζει ναι .. οτι πρεπει για να μην ξαναδοκιμάσεις ποτε ... Ελεος δλδ. Ειπαμε να εχει παπαγαλακια γτ δουλεύουν εκει αλλα οχι να διώχνετε τον κόσμο.Αξίζει, σε σχέση με τα υπόλοιπα αντίστοιχα clubs.
Είναι και θέμα τύχης όμως.
είσαι ανοιχτή να κανονίσουμε να πάμε μαζί?Αξίζει, σε σχέση με τα υπόλοιπα αντίστοιχα clubs.
Είναι και θέμα τύχης όμως.
Και εγώ το σκεφτομουν αλλα σε covid περιοδο θα ειναι πολυ μουδιασμενα τα πραγματα.... αλλα η τυχη ευνοει τους τολμηρουςΟποιαδήποτε πληροφορία για μόνους τις Πέμπτες εδώ ή σε pm ευπρόσδεκτη
Και εγώ το σκεφτομουν αλλα σε covid περιοδο θα ειναι πολυ μουδιασμενα τα πραγματα.... αλλα η τυχη ευνοει τους τολμηρους
Καλησπερα... Εχει ανοιξει το μαγαζι; Μονο για εμβολιασμενους θα ειναι;Οποιαδήποτε πληροφορία για μόνους τις Πέμπτες εδώ ή σε pm ευπρόσδεκτη
Ναι και ναιΚαλησπερα... Εχει ανοιξει το μαγαζι; Μονο για εμβολιασμενους θα ειναι;
Είναι αρκετές οι γυναίκες που κινούνται στον χώρο σε σχέση με άντρες;Τελικά δοκίμασα και δεν έχασα καλή εμπειρία , ο Θέμης όντως διάχυτος στο μαγαζί αλλά αρκετά βοηθητικός εμένα με έφτιαξε με ένα ζευγάρι .
Όντως το πρόβλημα είναι με τους ματακηδες που μόνο που δεν παραγγέλνουν πίτσα για να δούνε την τσόντα , αν γουστάρει το ζευγάρι κανένα θέμα αν όχι όμως είναι ενοχλητικό.
Τα ζευγάρια λίγα αλλά πολύ καλά.Λογικα θα ξαναπάω