Νέα

2+2 Swingers Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kouneli1974
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

gamawmetiskaltses

Μέγας
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.930
Πόντοι
3.506
Γιατί συμβαίνει αυτό κατά τη γνώμη σου ρε μαν; Τι έφταιξε και δεν παίζεται πλέον μπαλίτσα;
Μήπως λίγο πολύ τα ίδια πρόσωπα;;; Μήπως οι νέοι στο χώρο δεν είναι ακόμα έτοιμοι και οι παλιοί βαριούνται τα ίδια και τα ίδια;;;
Πείτε γνώμες ρε παιδιά!!

punisher1988

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
255
Πόντοι
21
Γιατί συμβαίνει αυτό κατά τη γνώμη σου ρε μαν; Τι έφταιξε και δεν παίζεται πλέον μπαλίτσα;
δεν ξερω φιλος..πιο διστακτικα..πιο συγκρατημενα..δεν μιλανε κατω..το χω δει..και το εχω ακουσει και απο αλλου..μπορει να κανω και λαθος

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
16.033
Πόντοι
3.846
Δε νομίζω πάντως ότι ήταν μια μόδα και πάει. Ίσως οι πραγματικοί swingers δε γουστάρουν τα λιγούρια πια και κάνουν τη φάση με τα δικά τους άτομα και τα ζευγάρια που πάνε θέλουν κυρίως να δίνουν μάτι.
Ή ίσως οι νέοι που πάνε να είχαν πολύ υψηλές προσδοκίες. Πρέπει να μπούνε μέσα οι έμπειροι παίκτες για να γυρίσει το ματσάκι

MrRobot15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
1.029
Πόντοι
366
Ισχύει ακόμα ότι αν το ζευγάρι κλείσει την πόρτα έρχεται η καθαρίστρια και την ανοίγει;;;
Το εχω γραψει και εγω στο παρελθον εχει αλλαξει η πολιτικη του μαγαζιου και η πορτα πρεπει να ειναι παντα ανοιχτη οταν υπαρχει ενα ζευγαρι μεσα μονο αν υπαρχει μπαλαντερ κλεινει και η καθαριστρια την ανοιγει. σωστα

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
16.033
Πόντοι
3.846
Και αυτό όμως ρε φίλε δεν είναι κάπως ψυχαναγκαστικο; Και τι θα κάνει το ζευγάρι θα γαμήσει ή θα κάνει audition μέχρι να βρει τον κατάλληλο;
Το πρόβλημα ειναι ότι υπάρχουν λίγα δωμάτια που κλείνει η πόρτα και δεν υπάρχει ούτε τζάμι ,άρα πολύ πάνε στα δωμάτια του ορόφου επειδή δε βολεύονται αλλού.

Και αν θες τη γνώμη μου ,το πραγματικο πρόβλημα είναι ότι πολλά ζευγάρια πάνε για να γαμηθούν μεταξύ τους και δε μιλάνε σε κανέναν. Αν τα ζευγάρια ήταν πιο πολύ στη φάση θα μπορούσαν να πάνε πρώτοι να πλησιάσουν ένα μπαλαντέρ που τους αρέσει ή αντίστοιχα ένα ζευγάρι. Ή βλέπεις το άλλο φαινόμενο ότι παίρνει ο μαγαζάτορας τον άντρα από το χέρι και τον πάει να γνωρίσει την κοπέλα/ζευγάρι λες και είμαστε σε πάρτι του δημοτικού.
Δηλαδή καταντήσαμε ακόμα και στα σουιγκεράδικα να μη θέλει η γυναίκα να κάνει πρώτη την κίνηση.

MrRobot15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
1.029
Πόντοι
366
Και αυτό όμως ρε φίλε δεν είναι κάπως ψυχαναγκαστικο; Και τι θα κάνει το ζευγάρι θα γαμήσει ή θα κάνει audition μέχρι να βρει τον κατάλληλο;
Το πρόβλημα ειναι ότι υπάρχουν λίγα δωμάτια που κλείνει η πόρτα και δεν υπάρχει ούτε τζάμι ,άρα πολύ πάνε στα δωμάτια του ορόφου επειδή δε βολεύονται αλλού.

Και αν θες τη γνώμη μου ,το πραγματικο πρόβλημα είναι ότι πολλά ζευγάρια πάνε για να γαμηθούν μεταξύ τους και δε μιλάνε σε κανέναν. Αν τα ζευγάρια ήταν πιο πολύ στη φάση θα μπορούσαν να πάνε πρώτοι να πλησιάσουν ένα μπαλαντέρ που τους αρέσει ή αντίστοιχα ένα ζευγάρι. Ή βλέπεις το άλλο φαινόμενο ότι παίρνει ο μαγαζάτορας τον άντρα από το χέρι και τον πάει να γνωρίσει την κοπέλα/ζευγάρι λες και είμαστε σε πάρτι του δημοτικού.
Δηλαδή καταντήσαμε ακόμα και στα σουιγκεράδικα να μη θέλει η γυναίκα να κάνει πρώτη την κίνηση.
Μια διευκρινιση που δεν ανεφερα η πορτα μενει ανοιχτη αλλα το ζευγαρι δεν ειναι υποχρεωμενο να παιξει με μπαλαντερ αν θελει τους διωχνει ολους απλα η πορτα μενει ανοιχτη. Και εγω δεν συμφωνω με αυτο εχω γραψει και στο παρελθον την δυσαρεσκεια μου πανω σε αυτο απλως ενημερωνω

Twonakedstars

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2024
Like
78
Πόντοι
0
1000018027.jpg

Ρε μάγκες γνωρίζει κανείς τι παίζει εδώ;; 5αστερο διαβάζω, Κρήτη διαβάζω, για γερά πορτοφόλια λέτε;;

MrRobot15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
1.029
Πόντοι
366
1000018027.jpg

Ρε μάγκες γνωρίζει κανείς τι παίζει εδώ;; 5αστερο διαβάζω, Κρήτη διαβάζω, για γερά πορτοφόλια λέτε;;
ωραια φαση ακουγεται μπραβο στο θεμη για την πρωτοβουλια αυτη μακαρα να μπορουσα να παω και εγω αλλα ναι θα ειναι για γερα πορτοφολια

poutaniaris_anhr

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
14
Like
877
Πόντοι
1.525
Επίσκεψη το Σάββατο με τη ντάμα μου που λυσσάει για σουινγκιγκ. Γεμάτο το μαγαζί από τη 01.30 και μετά. Πολλά ζευγάρια όλων των ηλικιών, κυρίως 35-50, λιγότερα κάτω απο 30 και 1-2 από 55+. Μετά τις 2 στα πάνω δωμάτια γινόταν χαμός - δεν έβρισκες να κάτσεις. Στο μεγάλο κρεβάτι γινόταν όργιο με 4-5 ζευγάρια και δύο κοπέλες που έκαναν λεσβιακό τα πάντα - καλύτερο από τσόντα, γλωσσόφλα, ψαλίδια, γλυφομούνια, ότι θες, και όποιος ήθελε ερχόταν και βάραγε και αυτός. Πιο μέσα πολύ καλό παιχνίδι, κυρίως ανά δύο ζευγάρια, με μερικές κοέλες να είναι μουνάρες κανονικές και να μην κωλώνουν σε τίποτα. Είναι στιγμές που θες να έχεις δέκα πούτσες να τις πηδήξεις όλες. Ή να πάρεις κανένα χαπάκι ενισχυτικό να μην σού πέφτει ποτέ. Γιατί στην κανονική ζωή δεν βρίσκεις τόσες πολλές, ωραίες, διαθέσιμες και έτοιμες για σεξ γυναίκες - ΤΕΛΟΣ.

Το μόνο μείον κατά τη γνώμη μου είναι ότι το σκληρό παιχνίδι αρχίζει περίπου στις 2 και τελειώνει 4, όπου το μαγαζί αδειάζει, οπότε σε 2 ώρες τι να προλάβεις να κάνεις και πόσες φορές να πηδήξεις...
Απογείωση της βραδιάς ανταλλαγή με σούπερ ζευγάρι (Γιάννη Δώρα, κατά δήλωσή τους) όπου κλειστήκαμε στο δωμάτιο μόνοι μας και περάσαμε άψογα - η κοπέλα που πήρα τρομερά σέξυ, καλλίγραμμη, ευγενική μοσχοβόλαγε και τα δέχτηκε όλα. Έπαιξε και πολύ γλωσσοφιλο ανάμεσα στα κορίτσια - το καταφχαριστήθηκα. Μόνο που δεν κράτησα πολύ από την καύλα και σε 5-10 λεπτάκια τελείωσα με πάταγο.
Τεράστιο πρόβλημα η επιστροφή στο σπίτι: παντού αλκοτέστ και έλεγχοι, οπότε ή πάς με ταξί και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, ή λειτουργείς χωρίς την χαλάρωση που σού προσφέρει το ποτό. Αλλιώς κινδυνεύεις να βγάλεις το βράδυ σου σε κανένα κρατητήριο.

Γιάννη - Δώρα αν καταλάβατε ποιος είμαι κλπ, pm για να ξαναβρεθούμε, αν γουστάρατε το ίδιο με εμάς.

Εννοείται θα ξαναπάω - αυτή τη φορά μόνο Σάββατο, γιατί είχα πάει κάτι Παρασκευές και δεν γινόταν τίποτα. Κυρίως νεαροί και νεαρές που πήγαν για να δουν τι παίζει και να φύγουν - ωραίος κόσμος αλλά παιχνίδι μηδέν. Πέμπτες και Κυριακές δεν πάω.
Και μία παρατήρηση: όλες οι γυναίκες του κλαμπ ντυμένες άψογα, σέξυ, με ωραία εσώρουχα και πολλές είχαν και ζαρτιέρες - οι άντρες όχι και τόσο καλοντυμένοι, πολλοί με ξεχειλωμένα τζιν, κοντομάνικα της συμφοράς, κανας δύο με φόρμες. Εντάξει λογικό να θες να ντύνεσαι και να γδύνεσαι μπαμ μπαμ, αλλά αν θέλουμε να πηδήξουμε ωραίες γκόμενες, κάτι πρέπει να προσφέρουμε και εμείς. Είμαστε που ειμαστε οι περισσότεροι μέτριας εμφάνισης, μην το γαμάμε τελείως, ας βάλουμε ένα πουκαμισάκι ένα αρωματάκι, να γουστάρουν και όσες μάς πλησιάζουν για να θέλουν να το ξανακάνουν και να περάσουν και αυτές καλά πέραν του ξερού πηδήματος - μην κοιτάμε μόνο την πάρτη μας.

Αυτά.

gamawmetiskaltses

Μέγας
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.930
Πόντοι
3.506
οπότε σε 2 ώρες τι να προλάβεις να κάνεις και πόσες φορές να πηδήξεις...
Να επενδύσεις στην ποιότητα και όχι στην ποσότητα :wink:
Τεράστιο πρόβλημα η επιστροφή στο σπίτι: παντού αλκοτέστ και έλεγχοι, οπότε ή πάς με ταξί και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο,
Δίκιο έχεις αλλά έχει σκοτωθεί πολύς αθώος κόσμος.
Γιάννη - Δώρα αν καταλάβατε ποιος είμαι κλπ, pm για να ξαναβρεθούμε, αν γουστάρατε το ίδιο με εμάς.
Γιατί δεν ανταλλάξατε στοιχεία ρε μαν;;;
Είμαστε που ειμαστε οι περισσότεροι μέτριας εμφάνισης,
Να μιλάς για τον εαυτό σου μαν, εμείς είμαστε ωραίοι ναούμε :cheesy::cheesy::cheesy:
ας βάλουμε ένα πουκαμισάκι ένα αρωματάκι,
Σωστός!!!

Γενικά Ωραία περιγραφή!!!

punisher1988

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
255
Πόντοι
21
μεγαλο θεμα αυτο με τη καυλα..πως να κρατηθεις..και ποσο να μη πιεις!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom