Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 10.950
- Πόντοι
- 2.606
Έχουμε ελεύθερα κρεβάτια στην κλινική, μην ανησυχείς...ε μα ρε μλκ να με φτυσει η μαντω δεν θα το αντεξω.
Έχουμε ελεύθερα κρεβάτια στην κλινική, μην ανησυχείς...ε μα ρε μλκ να με φτυσει η μαντω δεν θα το αντεξω.
να σε παιξω ενα μπασκετακι μεχρι λιποθυμιας?Έχουμε ελεύθερα κρεβάτια στην κλινική, μην ανησυχείς...
Δεν έρχεται γιατί οι κομπλες του βαρανε σάν το κομπρεσέρ όταν σπάει τα τούβλα....του αρμόζει ξεχωριστό νήμα ο Μπάρος στο δαιδαλο του μπουΑφού δεν έρχεται δίπλα στο νήμα-όαση...
ποσο καιρο εχω να σπασω τουβλα.Δεν έρχεται γιατί οι κομπλες του βαρανε σάν το κομπρεσέρ όταν σπάει τα τούβλα....του αρμόζει ξεχωριστό νήμα ο Μπάρος στο δαιδαλο του μπου
Καμμιά βδομάδα;θα σπάσεις στο γιαπι τής Μυκόνου τώραποσο καιρο εχω να σπασω τουβλα.
Να το πούμε ...Δεν έρχεται γιατί οι κομπλες του βαρανε σάν το κομπρεσέρ όταν σπάει τα τούβλα....του αρμόζει ξεχωριστό νήμα ο Μπάρος στο δαιδαλο του μπου
Τώρα είμαι ξάπλα, γύρισα πριν λίγο.να σε παιξω ενα μπασκετακι μεχρι λιποθυμιας?
Τό β είναι πιο λαϊκό και πιασαρικοΝα το πούμε ...
Α. Ένα νήμα για τον βαρο,
Β. Βαρο-νήμα
Γ. Βάρος, αυτός ο άγνωστος user
κατι πεζοδρομεια εσκαβα τελευταια. φοραγα και φορμα με τιραντα και εσταζε ο ιδρωτας στο κορμι μου.Καμμιά βδομάδα;θα σπάσεις στο γιαπι τής Μυκόνου τώρα
εγω τωρα παωΝα το πούμε ...
Α. Ένα νήμα για τον βαρο,
Β. Βαρο-νήμα
Γ. Βάρος, αυτός ο άγνωστος user
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τώρα είμαι ξάπλα, γύρισα πριν λίγο.
Κουτάκι Άμστελ δε βλέπω και ανησυχω...κατι πεζοδρομεια εσκαβα τελευταια. φοραγα και φορμα με τιραντα και εσταζε ο ιδρωτας στο κορμι μου.
εν ωρα εργασιας ποτε αλκοολ.Κουτάκι Άμστελ δε βλέπω και ανησυχω...
Έλα στο χωριό μου, σου έχω και ένα πεύκο να κόψεις.ποσο καιρο εχω να σπασω τουβλα.
δεν σκαβω λεμε.Έλα στο χωριό μου, σου έχω και ένα πεύκο να κόψεις.
αντρες μονοι δεν μπαινουν.Μάγκες επειδή δεν έχω ξαναπάει για να μπω μόνος ποιες μέρες μπορώ και ποσό είναι το αντίτιμο;
Ούτε Πέμπτη που πήρε κάπου το μάτι μου;αντρες μονοι δεν μπαινουν.
Πριν την καραντίνα εκανε βραδιές Πέμπτη και Κυριακή, με 80 ευρώ είσοδο.Ούτε Πέμπτη που πήρε κάπου το μάτι μου;
Οκ σε ευχαριστώ πολύ αδερφέ!Πριν την καραντίνα εκανε βραδιές Πέμπτη και Κυριακή, με 80 ευρώ είσοδο.
Nατσουραλ ταλεντ ο Βαροςνα σε παιξω ενα μπασκετακι μεχρι λιποθυμιας?
Θα του ανοίξουμε ένα νήμα να παίζει μόνος του...Nατσουραλ ταλεντ ο Βαρος
Η γωνιά του Μπαρου....θα κάνει πάταγο πιστεύωΘα του ανοίξουμε ένα νήμα να παίζει μόνος του...