Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 10.924
- Πόντοι
- 2.606
Σωστό, μου αρέσει.Η γωνιά του Μπαρου....θα κάνει πάταγο πιστεύω
Σωστό, μου αρέσει.Η γωνιά του Μπαρου....θα κάνει πάταγο πιστεύω
Ρε κωλομπαρε εδώ μέσα κρύβεσαι γαμώ την αγαμία σου και σε ψάχνω;αντρες μονοι δεν μπαινουν.
Kαι τωρα μονος του παιζειΘα του ανοίξουμε ένα νήμα να παίζει μόνος του...
ουτε εσυ ρε προδοτη?Θα του ανοίξουμε ένα νήμα να παίζει μόνος του...
και συ τεκνο βρουτε?Kαι τωρα μονος του παιζει
οταν με εχεις αναγκη με βρισκεις λειτουργω 24/7 εκτος Δ/Τ/Τ/Π/Π/Σ/Κ.Ρε κωλομπαρε εδώ μέσα κρύβεσαι γαμώ την αγαμία σου και σε ψάχνω;
Έφαγα μια καζανα φασολάδα και γέμισε ο βόθρος...Έλα να καθαρίσεις.
Δεν ειναι να τους εχεις εμπιστοσυνη Βαρο.Αλητες ολοι τους,τι να πωουτε εσυ ρε προδοτη?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
και συ τεκνο βρουτε?
Τι ειμαι ρε μλκ σουβλατζιδικο?Η γωνιά του Μπαρου....θα κάνει πάταγο πιστεύω
μιλησε η οχια που μεχρι γκιλφακι μου εβαλε.Δεν ειναι να τους εχεις εμπιστοσυνη Βαρο.Αλητες ολοι τους,τι να πω
Δεν ειχα προχειρο μιλφακι να στειλωμιλησε η οχια που μεχρι γκιλφακι μου εβαλε.
μαλακιαΔεν ειχα προχειρο μιλφακι να στειλω
Τώρα που το είπες για φόρμα με τιράντες...η περιγραφή του άντρα της φαντασίωσής μου είσαικατι πεζοδρομεια εσκαβα τελευταια. φοραγα και φορμα με τιραντα και εσταζε ο ιδρωτας στο κορμι μου.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
εγω τωρα παω
το τελειο νημα
ΒΑΡΟνος.
Να κόψεις λέει ο χριστιανός. Οχι να ξεριζωσεις. Με ενα Stihl εγινε η δουλειά.δεν σκαβω λεμε.
Καλημέρα μάγκες! Είναι κάποιος που να επισκέφτηκε προσφατα το μαγαζί και να θέλει να μοιραστεί πληροφοριες σε pm?
Εχω την εντυπωση πως λειτουργεί. Γιατί ποια καταστήματα δεν λειτουργούν? Τα στριπτιτζαδικα πάντως λειτουργουν κανονικά... Οπότε γιατί όχι και αυτό? ?Λειτουργεί το μαγαζί παρά τον κορωνοιο;
Καλησπέρα εγώ είχα πάει με την σύντροφό μου στις 23/7 περάσαμε πανέμορφα. Είχε κόσμο και φυσικά είσοδο μόνο με χαρτί εμβολιασμούΚαλημέρα μάγκες! Είναι κάποιος που να επισκέφτηκε προσφατα το μαγαζί και να θέλει να μοιραστεί πληροφοριες σε pm?
Ακριβώς έτσι.Λειτουργεί κανονικά το μαγαζί, πάνω κάτω στους ίδιους ρυθμούς με την προ Lockdown εποχή.
Μάλιστα στο Bikini Party το προηγούμενο Σαββατο πρώτη φορά υπήρχαν ζευγάρια πο τήρησαν το dresscode.
Αλλά η τέκνο μετά τις 2-2:30 ήταν λίγο υπερβολική.
Με τα 7 ζευγαρια που ήταν !!!!Λειτουργεί κανονικά το μαγαζί, πάνω κάτω στους ίδιους ρυθμούς με την προ Lockdown εποχή.
Μάλιστα στο Bikini Party το προηγούμενο Σαββατο πρώτη φορά υπήρχαν ζευγάρια πο τήρησαν το dresscode.
Αλλά η τέκνο μετά τις 2-2:30 ήταν λίγο υπερβολική.