stathisathens1
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 780
- Πόντοι
- 80
Ναι θα έχει είσοδε.δυο ποτά μαζί.Με είσοδο;
Αν και δεν είμαι σίγουρος νομίζω γύρω στα 60-80 ευρώ.
Δείτε στην ιστοσελίδα του μαγαζιού
Ναι θα έχει είσοδε.δυο ποτά μαζί.Με είσοδο;
Ναι έχει είσοδο γύρω στα 80 ευρώ αλλά καλύτερα δες την ιστοσελίδα του μαγαζιούΜε είσοδο;
Ποια ειναι αυτη τυπε??
Unicorn ε.. θα το παρω ως φιλοφρόνηση.Υπάρχει το 2+2 που είναι Πειραιά. Αθήνα γενικότερα υπάρχει το Nirvana. Νομίζω υπάρχει/υπήρχε και ένα τρίτο.
Πολιτική υπάρχει μόνο για τους ελεύθερους άντρες (επιτρέπονται μόνο Πέμπτη κ Κυριακή πχ). Για unicorns σαν και εσένα πχ δεν γνωρίζω αν υπάρχει κάποια πολιτική χαχα
Τυπισσα εσυ τι δηλωνεις, γυναικα, τρανς, τραβεστι, cd, κατι αλλο?? Σε ρωταω για να σε κατατοπισω καλυτερα που να πας.Unicorn ε.. θα το παρω ως φιλοφρόνηση.
Μπηκα στο site του 2+2 που φαίνεται κάπως classy & εχει τους κανόνες..
Βλέπω υποστηρίζουν αυστηρά την ιδιωτικοτητα.
Πολύ χαίρομαι γι' αυτό.
Tο Νιρβάνα είναι πιο χαρντκορ μαγαζί.Υπάρχει το 2+2 που είναι Πειραιά. Αθήνα γενικότερα υπάρχει το Nirvana. Νομίζω υπάρχει/υπήρχε και ένα τρίτο.
Πολιτική υπάρχει μόνο για τους ελεύθερους άντρες (επιτρέπονται μόνο Πέμπτη κ Κυριακή πχ). Για unicorns σαν και εσένα πχ δεν γνωρίζω αν υπάρχει κάποια πολιτική χαχα
Οπως προείπα, είμαι newbie..Ε ναι, ας πούμε υπάρχει μια τυπική ονομασία στο χώρο για τον κάθε ρόλο.
Σωστα.. δεν το ξεκαθάρισα.Τυπισσα εσυ τι δηλωνεις, γυναικα, τρανς, τραβεστι, cd, κατι αλλο?? Σε ρωταω για να σε κατατοπισω καλυτερα που να πας.
Σ' ευχαριστώ πολύ.Tο Νιρβάνα είναι πιο χαρντκορ μαγαζί.
Το 2+2 έχει τις βραδιές single ανδρων Πέμπτη-Κυριακή οπότε καλύτερα να τις αποφύγει.
Το C4C έχει μόνον βραδιές ζευγαριών. Μόνες κοπελες γίνονται δεκτές παντού.
Τα 2 τελευταία μαγαζιά είναι Πειραιά και πολύ κοντά μάλιστα.
Τυπισσα ελεαννα εγω σου προτεινω 2+2, μιας και ο ιδιοκτητης θεμης θα σε ξεναγησει ιδανικα σαν πρωταρα στον χωρο του swinging. Ξεκινα με μια Πεμπτη η Κυριακη που δεν εχει πολυ κοσμο αλλα γινονται δυνατα σκηνικα.Οπως προείπα, είμαι newbie..
Μην κοιτας απο σενα, που εχεις παρει PhD..
Εγώ, τώρα μαθαίνω.
Προσεχώς καλύτερα!
Σωστα.. δεν το ξεκαθάρισα.
Γυναίκα είμαι.
Σ' ευχαριστώ πολύ.Τυπισσα ελεαννα εγω σου προτεινω 2+2, μιας και ο ιδιοκτητης θεμης θα σε ξεναγησει ιδανικα σαν πρωταρα στον χωρο του swinging. Ξεκινα με μια Πεμπτη η Κυριακη που δεν εχει πολυ κοσμο αλλα γινονται δυνατα σκηνικα.
Κανενα θεμα. Μπορεις απλα να πιεις το ποτο σου και να φυγεις αν δεν σ ενδιαφερει ο χωρος και τα ατομα που θα δεις.Σ' ευχαριστώ πολύ.
Να υποθέσω αν θελω απλα να πιω ενα ποτο & να μην κανω "κάτι" αλλο δεν θα υπάρχει θεμα.Σωστα?
Ελπιζω να μην ειναι της κοσμοθεωρίας "αφου μπηκες, θα τον φας"! ?
Στη τελική άμα δεν γουστάρεις ντύνεσαι και φεύγειςΣ' ευχαριστώ πολύ.
Να υποθέσω αν θελω απλα να πιω ενα ποτο & να μην κανω "κάτι" αλλο δεν θα υπάρχει θεμα.Σωστα?
Ελπιζω να μην ειναι της κοσμοθεωρίας "αφου μπηκες, θα τον φας"! ?
Στο χιούμορ του 2001 εχεις μεινει.. εκσυγχρονίσου!Στη τελική άμα δεν γουστάρεις ντύνεσαι και φεύγεις
Σ' ευχαριστώ για τις πληροφορίες.Κανενα θεμα. Μπορεις απλα να πιεις το ποτο σου και να φυγεις αν δεν σ ενδιαφερει ο χωρος και τα ατομα που θα δεις.
Παλιό αλλά κλασικό για την περίπτωση σού!!Στο χιούμορ του 2001 εχεις μεινει.. εκσυγχρονίσου!
Αυτό δεν υπάρχει σε κανένα μαγαζί. Μια καλή επιλογή είναι και Τετάρτη ή Πέμπτη στο C4C. Λιγότερος κόσμος και πολλά ζευγάρια πρωτάρηδες. Που πάνε κυρίως να δουν κλίμα και τους βολεύει γιατί είναι πιο ήσυχες μέρες.Ελπιζω να μην ειναι της κοσμοθεωρίας "αφου μπηκες, θα τον φας"! ?