Filippos3739
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2019
- Κριτικές
- 4
- Like
- 278
- Πόντοι
- 21
οι κλασικοί μαλάκες του μπου παντού βλέπουν στημένα σκηνικά και φθηνό προμοσιον
Aν έχεις στο μυαλό σου "μάτια ερμητικά κλειστά" και Κιούμπρικ θα απογοητευτείς. Είναι απλά μπαρ που εξυπηρετούν το σκοπό για τον οποίο δημιουργήθηκαν. Αυτό που βλέπεις στις φωτό, στα site των μαγαζιών, είναι και αυτό που παίρνεις. Υποτίθεται ότι ζητούμενό σας ως ζευγάρι είναι το σεξ. Οπότε το πασαρέλα κρέατος δεν ισχύει. Η αισθητική είναι προσωπική υπόθεση, η νοοτροπία του κάθε μαγαζιού θέμα του ιδιοκτήτη και των θαμώνων ανάλογη του που συχνάζουν, πρόβλημα με όχι δε θα υπάρξει, αφού όλοι το σέβονται. Τα υπόλοιπα, θέμα προσωπικών σας επιλογών σαν ζευγάρι. Επειδή ο καθένας μας έχει διαφορετική οπτική και βιώματα μπορεί εμένα να μου φαίνεται αριστούργημα εσένα αίσχος. Συνεπώς παίρνεις την κοπέλα σου, πηγαίνετε για ένα ποτό, βλέπετε τι και πως και αν σας αρέσει συνεχίζετε αν όχι ρίχνετε μαύρη πέτρα πίσω σας. Το μόνο σίγουρο ότι κανείς δε θα σας φέρει σε άβολη θέση. Ότι και να πει ο καθένας από μας μόνον η δική σας πραγματική εμπειρία θα έχει αξία.Σκεφτόμαστε με την κοπέλα μου να κάνουμε καμιά περατζάδα από swingers club αλλά έχουμε ενδοιασμούς κυρίως σε ό,τι αφορά το χώρο και τη γενικότερη αισθητική του πράγματος. Δεν ψήνομαι να είναι σαν στριπτιτζάδικο ως χώρος, ως νοοτροπία, ως αισθητική, βρώμικα, μέσα στο κιτς, τη λιγουριά και πασαρέλα κρέατος. Θέλουμε να έχει λίγο class η φάση, δεν θέλω να νιώθω σαν να πηγαίνω να πάρω χορό σε κωλόμπαρο, με την κοπέλα μου πάω και θέλω να νιώσει άνετα.
Να εξηγηθώ, δεν το παίζω υπεράνω και ψωνισμένος. Κι εγώ αν πήγαινα σόλο δεν θα με ένοιαζε τίποτα από τα παραπάνω, θα ψαχνόμουν απλά να πηδήξω, όσο και όπως μπορούσα. Επειδή όμως θα πάω ως ζευγάρι και ψάχνω κάτι "ωραίο" να με ψήσει και να γουστάρω τη φάση και για μένα και κυρίως για την κοπέλα μου, το σκέφτομαι διπλά.
Οπότε αν κάποιος μπορεί να δώσει λίγο τα φώτα του από την πλευρά ενός ζευγαριού, θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα.
Σκεφτόμαστε με την κοπέλα μου να κάνουμε καμιά περατζάδα από swingers club αλλά έχουμε ενδοιασμούς κυρίως σε ό,τι αφορά το χώρο και τη γενικότερη αισθητική του πράγματος. Δεν ψήνομαι να είναι σαν στριπτιτζάδικο ως χώρος, ως νοοτροπία, ως αισθητική, βρώμικα, μέσα στο κιτς, τη λιγουριά και πασαρέλα κρέατος. Θέλουμε να έχει λίγο class η φάση, δεν θέλω να νιώθω σαν να πηγαίνω να πάρω χορό σε κωλόμπαρο, με την κοπέλα μου πάω και θέλω να νιώσει άνετα.
Να εξηγηθώ, δεν το παίζω υπεράνω και ψωνισμένος. Κι εγώ αν πήγαινα σόλο δεν θα με ένοιαζε τίποτα από τα παραπάνω, θα ψαχνόμουν απλά να πηδήξω, όσο και όπως μπορούσα. Επειδή όμως θα πάω ως ζευγάρι και ψάχνω κάτι "ωραίο" να με ψήσει και να γουστάρω τη φάση και για μένα και κυρίως για την κοπέλα μου, το σκέφτομαι διπλά.
Οπότε αν κάποιος μπορεί να δώσει λίγο τα φώτα του από την πλευρά ενός ζευγαριού, θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα.
Nubic καλησπέρα, αυτό είναι στην Αθήνα που λες?Έχω πάει μία φορά στο 2+2 - ο χώρος είναι καθαρός, ωραία διακόσμηση, καθαρίζουν τα δωμάτια μετά από κάθε χρήση και η μουσική (Κυριακή βράδυ) ελληνική ποπ. Γενικότερα ισχύει αυτό που σου είπε και ο stok θα σας πλησιάσουν ζευγάρια και singles αλλά (τουλάχιστον αυτό που είδα εγώ) με κόσμιο τρόπο. Δεν είδα κάποιον να είναι αγενής. Στον πάνω όροφο υπήρχαν και κάτι δωμάτια με μαύρες βαριές κουρτίνες που νομίζω είναι για αυτούς που δε γουστάρουν να τους παίρνουν μάτι.
Για τα μπαλαντέρια: Αν εξαιρέσουμε κάποιους που μπορεί να πηγαίνουν για πρώτη φορά και θέλουν κυρίως να ικανοποιήσουν την περιέργειά τους, οι υπόλοιποι ξέρουν σε τι μαγαζί μπαίνουν. Σε καμία περίπτωση αυτό δε σημαίνει ότι επειδή πλήρωσες ένα κατοστάρικο (τόσα δίνεις) θα γαμήσεις. Επίσης δε σημαίνει ότι ένα ζευγάρι θα βρει κάτι να του αρέσει. Παίρνεις τα ρίσκα σου. Για τα ζευγάρια είναι υποθέτω περισσότερες οι πιθανότητες από ότι για τους singles, μπαίνεις μέσα και κοιτάζεις να βρεις την άκρη μόνος σου.
Nubic καλησπέρα, αυτό είναι στην Αθήνα που λες?
Το 2+2 είναι στον Πειραιά στην περιοχή του λιμανιού. Θα βρεις διεύθυνση έυκολα στο σχετικό thread και στη σελίδα του μαγαζιού.
Πήγα προχθές κι ανέβασα και κριτική. Λίγος κόσμος. Έγιναν καλές φάσεις, κάποιες στημένες ίσως, από γνωστούς του μαγαζιού, ψευτολεσβιακά μπροστά στο dj για πλάκα ή προμόσιον. Η εικόνα του μαγαζιού σαν στριπτιζάδικο (στο μπαρ).Πάει τώρα κόσμος μετά το άνοιγμα γενικά ή πας και είναι άδεια (και τα δυο γνωστά μαγαζιά εννοώ)?
Aυτός που περιγράφεις στο τέλος ότι ήλεγχε τα πάντα είχε κοτσίδα το μαλλί;Πήγα προχθές κι ανέβασα και κριτική. Λίγος κόσμος. Έγιναν καλές φάσεις, κάποιες στημένες ίσως, από γνωστούς του μαγαζιού, ψευτολεσβιακά μπροστά στο dj για πλάκα ή προμόσιον. Η εικόνα του μαγαζιού σαν στριπτιζάδικο (στο μπαρ).Πάει τώρα κόσμος μετά το άνοιγμα γενικά ή πας και είναι άδεια (και τα δυο γνωστά μαγαζιά εννοώ)?
Νομίζω όχι. Δεν είμαι σίγουρος. Πενήντα φεύγα με μεγάλη και γαμψή μύτη.Aυτός που περιγράφεις στο τέλος ότι ήλεγχε τα πάντα είχε κοτσίδα το μαλλί;Πήγα προχθές κι ανέβασα και κριτική. Λίγος κόσμος. Έγιναν καλές φάσεις, κάποιες στημένες ίσως, από γνωστούς του μαγαζιού, ψευτολεσβιακά μπροστά στο dj για πλάκα ή προμόσιον. Η εικόνα του μαγαζιού σαν στριπτιζάδικο (στο μπαρ).Πάει τώρα κόσμος μετά το άνοιγμα γενικά ή πας και είναι άδεια (και τα δυο γνωστά μαγαζιά εννοώ)?
Aν ήταν και μετρίου αναστήματος μιλάς για το μαγαζάτορα.Νομίζω όχι. Δεν είμαι σίγουρος. Πενήντα φεύγα με μεγάλη και γαμψή μύτη.