AlexThess88
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2024
- Like
- 25
- Πόντοι
- 0
Και εμένα η δικιά μου λέει ότι πριν από εμένα είχε πάει συνολικά με 3 , αλλά έχω αρκετές αμφιβολίες, τώρα για παρτουζα δεν έχω ιδέα μάγκες, μόνο οι ίδιες ξέρουν την αλήθεια
μωρο μου πριν απο σενα εχω παει μονο με 2-3, τον πρωτο μου εναν τυχαιο και εσενα
ποτε γυναικα δεν θα πει αληθεια για το ποσους εχει παει και τι εχει κανει ακριβως
το θεμα ειναι γτ σας νοιαζει το παρελθον της? φοβαστε μην εχει εμπειρια και σας κρινει αυστηρα με το γαριδακι jumbo η τα 2 λεπτα "σεξ" μεχρι να κανει αχχχ μωρο μου εχυσα εισαι ο καλυτερος?
Aυτοί που νοιάζονται γι' αυτά είναι τύποι χωρίς εμπειρίες και η έλλειψη τους βγαίνει σε ανασφάλεια και χαλάει τη σχέση. Αν κάποιος έχει πάει με 2 γκόμενες (απλήρωτες) και η άλλη με 12 του βγαίνει κόμπλεξ. Γι' αυτό πολλές λένε 2-3 στους περίεργους και ξεμπερδεύουν. Ξέρουν ότι οι περισσότεροι ψάχνουν να ακούσουν ένα κολακευτικό ψέμα και τους το δίνουν, δεν είναι ηλίθιες.το θεμα ειναι γτ σας νοιαζει το παρελθον της? φοβαστε μην εχει εμπειρια και σας κρινει αυστηρα με το γαριδακι jumbo η τα 2 λεπτα "σεξ" μεχρι να κανει αχχχ μωρο μου εχυσα εισαι ο καλυτερος?
Οταν την ρωτησα αν εχει παει με δυο.. γελασε και μου ειπε με πολλους περισσοτερους απο δυο εχω παει.Τι πιστευετε,ειδεικα οσες μας το παιζουν θεουσες και της εκκλησιας τις εχουν σκισει στην παρτουζα?
κριμα μωρη πουστριτα που δεν ειναι εδω ο ιακωβος να σε ποσταρει πενηντα κιλα φιδια να γουσταρεις.....Πριν χρόνια στην Αγγλία, Κύπρια εξιστορούσε πως πήρε δύο αραπικες ψωλές για να εκδικηθεί τον σύζυγο που είχε κωλαδικο στη Λευκωσία. Τα έλεγε ανοιχτά σε παρέα δέκα ατόμων! Φενόταν εντωμεταξεί κυριλέ γκόμενα, ξανθιά με ωραίο μαλλί, καλό κορμάκι και με λεφτά. Η φάση είναι ότι την παντρεύτηκε μετά από αυτό, Κύπριος κομμουνι άπλυτος λίγδας, ο οποίος ήταν παρών στο σκηνικό! Κερατάς εν γνώσει, από επιλογή? Ιδεολογία? Όλα για το χρήμα τα κομμούνια μια ζωή!
Εκκλησία μπουγάτσα κυριακάτικο.Έντεκα το βράδυ Κυριακής και σκάει το κυριακάτικο....ρε σεις για λίγο σοβαρότητα....έτσι όπως πάτε θα το ανοίγετε Δευτέρα από την τεμπελιά σας ....αυτά ανοίγουν δέκα δεκαμιση μετά την κυριακάτικη λειτουργία....καπάκι να χετε τη θεία φώτιση φρέσκια....
Να έχει κλέψει από το ταμείο για να πληρώσει ώστε να την πάρουν παρτούζα.Τι σας πειράζει περισσότερο να έχει κάνει:
- Παρτούζα με πάνω απο 4 άτομα
- Να έχει υπάρξει τρόφιμος ψυχιατρείου (ή να έκανε χρήση ψυχοφαρμάκων για πολλά χρόνια)
- Να έχει κλέψει λεφτά από το ταμείο της δουλειάς της
Όπως βλέπετε υπάρχουν και πολύ χειρότερα.
Χαχαχαχα! Και την δικιά μουΤι εννοείς στο παρελθόν;;Ακόμα την παρτουζωνουν.
ΟΛΟΙ γαμανε εκτος εμειςΔεν μπορω να το καταλαβω, ρε γμτ. Αφου λετε οτι τις ... εχουν πηδιξει ολοι, πως γινεται, εδω περα μεσα, ναχει τοσους πολλους αγαμητους, που κλαιγονται, οτι δεν τους καθονται οι γκομενες?
Στοιχεία από την Κύπρια έχουμε; Τηλεφωνάκι, οτιδήποτε...Πριν χρόνια στην Αγγλία, Κύπρια εξιστορούσε πως πήρε δύο αραπικες ψωλές για να εκδικηθεί τον σύζυγο που είχε κωλαδικο στη Λευκωσία. Τα έλεγε ανοιχτά σε παρέα δέκα ατόμων! Φενόταν εντωμεταξεί κυριλέ γκόμενα, ξανθιά με ωραίο μαλλί, καλό κορμάκι και με λεφτά. Η φάση είναι ότι την παντρεύτηκε μετά από αυτό, Κύπριος κομμουνι άπλυτος λίγδας, ο οποίος ήταν παρών στο σκηνικό! Κερατάς εν γνώσει, από επιλογή? Ιδεολογία? Όλα για το χρήμα τα κομμούνια μια ζωή!
Eμας ρε,η συναναστροφη σου με μελη αγνωστου προελευσεως/καταγωγης σε επηρεασε αρνητικαΟΛΟΙ γαμανε εκτος εμεις