Νέα

Χειρογλυκανη & Ιεροδουλες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Boldemort
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 148
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πριν πας στην Πουτανα ... (FINAL)

• Βαραω μια και βουρ για Φυλης (εντος 24ωρου)

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Εχω να την παιξω 2-3 μερες (οποιαδηποτε σεξουαλικη αποχη)

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ποτε νιωθεις πιο προετοιμασμενος για μια θρυλικη πουτανοτσαρκα???? Οταν ριξεις η οταν εχεις καιρο να ριξεις μια χειρογλυκανη???

Ψηφιστε ΤΩΡΑ!!!

P.S Μονο αυτοι που εχουν σχεση με τον αγοραιο ερωτα να  ψηφισουν

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Ποτε νιωθεις πιο προετοιμασμενος για μια θρυλικη πουτανοτσαρκα???? Οταν ριξεις η οταν εχεις καιρο να ριξεις μια χειρογλυκανη???

Ψηφιστε ΤΩΡΑ!!!

ψήφισα ρε κάβλα :-*

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
400
Πόντοι
6.135
μια χαρα

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366

Ψηφιστε ΤΩΡΑ!!!

να ρωτησω κατι;αν θες μονο αυτους που εχουν σχεση με τον πληρωμενο ερωτα ,την πρωτη επιλογη γτ την εβαλες; :think:

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
να ρωτησω κατι;αν θες μονο αυτους που εχουν σχεση με τον πληρωμενο ερωτα ,την πρωτη επιλογη γτ την εβαλες; :think:

Ακου τωρα ερωτηση...  :grin: :grin: :grin:

Γιατι οι παντρεμενοι δεν πανε σε πουτανες? Επισης οσοι εχουν γκομενα  ΔΕΝ Π Α Ν Ε σε πουτανες? ετσι ν ο μ ι ζ ε ι ς? φτωχη μου ε λ λ ε η ν ι δ ο υ λα???? ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ?????  :2funny: :2funny: :2funny:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Ακου τωρα ερωτηση...  :grin: :grin: :grin:

Γιατι οι παντρεμενοι δεν πανε σε πουτανες? Επισης οσοι εχουν γκομενα  ΔΕΝ Π Α Ν Ε σε πουτανες? ετσι ν ο μ ι ζ ε ι ς? φτωχη μου ε λ λ ε η ν ι δ ο υ λα???? ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ?????  :2funny: :2funny: :2funny:
παμε στο τσατ αν θες να το συνεχισουμε...εχω κανα τεταρτο ελευθερο.

Επισκέπτης
Συγνωμη φιλε αλλα υπαρχουν και αυτοι που ουτε εχουν γκομενα ουτε ομως την παιζουν γιατι πολυ απλα πανε τακτικα στις πουτανες και δεν το κανουν μονοι τους σχεδον ποτε. Πρεπει να βαλεις και μια επιλογη που καλυπτει αυτη την κατηγορια...

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Συγνωμη φιλε αλλα υπαρχουν και αυτοι που ουτε εχουν γκομενα ουτε ομως την παιζουν γιατι πολυ απλα πανε τακτικα στις πουτανες και δεν το κανουν μονοι τους σχεδον ποτε. Πρεπει να βαλεις και μια επιλογη που καλυπτει αυτη την κατηγορια...

ΧΜΜΜΜ σαν να εχεις δικιο... οποτε τι να κανω? να το μηδενισω και παλι απο την αρχη???

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Ποιο τσατ κοπελα μου? ονειρα βλεπεις?
Φιλε ,καποιοι αναφερουν οτι ο Σερστεφεν και οι Λουκρητια και μια αλλη ,ειναι οι τρεις υποστασεις του ιδιου τρισυποστατου μελους.
Παντως εχουν 3 ψηφους.
Να εχεις καλες σχεσεις με τους... ψηφοφορους !

Makis89

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
3
Πόντοι
6
ΧΜΜΜΜ σαν να εχεις δικιο... οποτε τι να κανω? να το μηδενισω και παλι απο την αρχη??? Συγγνωμη παιδια.
Ρε ειναι απλο ο καθενας εχει την αποψη του εδω περα,εγω θα σου λεγα να τα δοκιμασεις ολα και οτι σαρεσει κανε απο 'δω και στο εξης...απλα πραγματα  :cheesy:

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Φιλε ,καποιοι αναφερουν οτι ο Σερστεφεν και οι Λουκρητια και μια αλλη ,ειναι οι τρεις υποστασεις του ιδιου τρισυποστατου μελους.
Παντως εχουν 3 ψηφους.
Να εχεις καλες σχεσεις με τους... ψηφοφορους !

Δεν πα να πνιγουν? Αμα ειναι τοσο καμμενες και ψηφιζουν σε τετοια πραγματακια... για αυτο αλλωστε αφησα και την ψηφοφορια για 1 βδομαδα.

Επισκέπτης
Ωραιος φιλε... Αλλα το πιο ωραιο ειναι αυτο που γραφεις στην πρωτη απο τις επιλογες: "Πηδαω τη γυναικα - γκομενα ΣΟΥ". Χαχαχαχαχα!  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom