TERMINATOR_1983
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2010
- Like
- 151
- Πόντοι
- 16
Hasta la vista terminator!!!
Επειδη αλλαξα μυαλα εγραψα αυτα που εγραψα στο ποστ μου!
επειδη σου εκανε λαδια μια δεν ειναι ολες ιδιες.
απλως εκανες λαθος επιλογη,
Hasta la vista terminator!!!
Επειδη αλλαξα μυαλα εγραψα αυτα που εγραψα στο ποστ μου!
Δεν εχεις και αδικο ...πάντως δεν ειναι λιγοι αυτοι που είναι εργενηδες και μιλαμε για 40αρηδες κλπ οχι για 30αριδεςς...γιατι ο ανθρωπος πρεπει να αγαπηση να κανει οικογενεια και παιδια αυτος ειναι ο προορισμος
οσοι το αποφευγουν θα ειναι δυστιχησμενη μια ζωη ισως οχι στα 30 αλλα στα 40 σιγουρα
αλλαξε μυαλα οσο προλαβαινεις
Δεν εχεις και αδικο ...πάντως δεν ειναι λιγοι αυτοι που είναι εργενηδες και μιλαμε για 40αρηδες κλπ οχι για 30αριδεςς...
εσενα σε ευχαριστη να πληρωνεις αντρα να σου κανει ερωτα?αν αυτο τον ευχαριστει κ τον γεμιζει, γτ να αλλαξει?
εσενα σε ευχαριστη να πληρωνεις αντρα να σου κανει ερωτα?
εγω θα το εκανα μονο απο αναγκη οπως σε περιπτοση που δεν γινει κατι με την κοπελα.
θα εχω κλεισει ενα χρονο.
εσενα σε ευχαριστη να πληρωνεις αντρα να σου κανει ερωτα?
Α γεια σου!από που και ως που κάνεις έρωτα πληρώνοντας;
sex κάνεις, ικανοποιείς μόνο την σαρκική σου επιθυμία. ο έρωτας ικανοποιεί και συναισθηματικά εκτός από σαρκικά.
καλό θα ήταν οι αγαπούληδες να μείνουν μακρυά από το άθλημα.
Το γεγονος οτι η τυπισσα σου ξαναγυρισε.... σε κανει αλαζονα... μην μεθας απο την πρσωρινη σου νικη οπως πολλοι εχουν κανει αυτο το λαθος και στο παρελθον.... ο καιρος εχει γυρισματα.
από που και ως που κάνεις έρωτα πληρώνοντας;
sex κάνεις, ικανοποιείς μόνο την σαρκική σου επιθυμία. ο έρωτας ικανοποιεί και συναισθηματικά εκτός από σαρκικά.
από που και ως που κάνεις έρωτα πληρώνοντας;
Ειναι και ψυχικο... οχι μονο σαρκικο... Απλα αλλα αισθηματα ψυχικα εχεις με μια πουτανα... και αλλα με μια γκομενα σου... εχω λαθος?
η προσωπική μου άποψη είναι να μην έχεις συναισθήματα καθόλου.Ειναι και ψυχικο... οχι μονο σαρκικο... Απλα αλλα αισθηματα ψυχικα εχεις με μια πουτανα... και αλλα με μια γκομενα σου... εχω λαθος?
καλα οι πιο πολλες δεν εχουν και διαφορα τυπεΕιναι και ψυχικο... οχι μονο σαρκικο... Απλα αλλα αισθηματα ψυχικα εχεις με μια πουτανα... και αλλα με μια γκομενα σου... εχω λαθος?
Νιωθω χαρα που δεν ειμαι αναγκασμενος να πω ψεμματα.τι νιωθεις οταν πας με μια πουτανα? περα απο καυλα?
Κλασικη φραση....πιστευω πως να πας σε μπουρδελο ειναι μονο χρησιμο αν δεν μπορεις να βρεις γυναικα και εχεις καιρο να κανεις σεξ
τι νιωθεις οταν πας με μια πουτανα? περα απο καυλα?
Κλασικη φραση....