Ωραιος φιλε... Αλλα το πιο ωραιο ειναι αυτο που γραφεις στην πρωτη απο τις επιλογες: "Πηδαω τη γυναικα - γκομενα ΣΟΥ". Χαχαχαχαχα!
έχει προσωπική εμπειρία .. και αυτός αλλά πιο πολύ η γκόμενά του
Ωραιος φιλε... Αλλα το πιο ωραιο ειναι αυτο που γραφεις στην πρωτη απο τις επιλογες: "Πηδαω τη γυναικα - γκομενα ΣΟΥ". Χαχαχαχαχα!
Ελα ελα.. ενταξει... διορθωθηκε... κεκτημενη ταχυτης... αμεσως η γουλφακης να πιαστει -.-
Δεν πα να πνιγουν? Αμα ειναι τοσο καμμενες και ψηφιζουν σε τετοια πραγματακια... για αυτο αλλωστε αφησα και την ψηφοφορια για 1 βδομαδα.
Ρε βλακα καθε μέρα την παιζω"Δεν την παιζω σχεδον ποτε ουτε εχω γκομενα , απλα παω τακτικα στις πουτανες - 1 (3.4%)"
η ψήφος του σταμ..γκαραντι λέμε!
Ρε βλακα καθε μέρα την παιζω
Μην γελάςδιάβασα την κριτική σου ρε τρομπάκε...τι σου έκανε ρε μλκ, η τύπισσα?
τρελάθηκα στα γέλια λέμε..έλιωσα...έπρεπε να φύγεις ρε παπάρα εφόσον είδες τέτοια συμπεριφορά..και όσον αφορά το καβλί σου, ιερόδουλη είναι και πρέπει να κάνει την δουλειά της..δεν σου λέω να την ανοίξεις στα 2, αλλά να γαμήσεις κι όχι να πας στο σπίτι σου, να τραβήξεις παχιά, για να ξεχαρμανιάσεις από την φυλής..
Μην γελάς
Και δεν καθομουν σπιτη να την παίξωεις υγείαν φίλε Σταμάτη....
Και δεν καθομουν σπιτη να την παίξω
Αγαπητοι συναγωνιστες εγω ανηκω στην τελευταια κατηγορια την οποια και ψηφισα.Για τον πολυ απλο λογο οτι τι να την κανω την γκομενα?Να μου πρηζει τ'αρχιδια καθε λιγο και λιγακι επειδη γουσταρω να παω με την παρεου μου βολτα με τις μηχανες ή στο γηπεδο?
Να μου ξαναπρηζει τ'αρχιδια γιατι δεν τη βγαζω εξω για διασκεδαση και ψωνια 32 μερες το μηνα και γιατι δεν παμε για 3 μηνες στα νησια το καλοκαιρι?
Κι ολα αυτα για 1-2 πηδηματα τη βδομαδα το πολυ?Στην αρχη που τρεχουν τα μελια ολα καλα ειναι και το γαμησι παει συννεφο!
Μετα που μπαινει κι η ρουτινα στη μεση το ολο θεμα θυμιζει αντρογυνο στα 20+ χρονια γαμου!
ΡΕ ΟΥΣΤ!!!
Τα σκαω στα στουντιο,σε CG και CT.Μου ερχεται φτηνοτερα και καρφωνω καθε φορα και διαφορετικη.
Αγαπητοι συναγωνιστες εγω ανηκω στην τελευταια κατηγορια την οποια και ψηφισα.Για τον πολυ απλο λογο οτι τι να την κανω την γκομενα?Να μου πρηζει τ'αρχιδια καθε λιγο και λιγακι επειδη γουσταρω να παω με την παρεου μου βολτα με τις μηχανες ή στο γηπεδο?
Να μου ξαναπρηζει τ'αρχιδια γιατι δεν τη βγαζω εξω για διασκεδαση και ψωνια 32 μερες το μηνα και γιατι δεν παμε για 3 μηνες στα νησια το καλοκαιρι?
Κι ολα αυτα για 1-2 πηδηματα τη βδομαδα το πολυ?Στην αρχη που τρεχουν τα μελια ολα καλα ειναι και το γαμησι παει συννεφο!
Μετα που μπαινει κι η ρουτινα στη μεση το ολο θεμα θυμιζει αντρογυνο στα 20+ χρονια γαμου!
ΡΕ ΟΥΣΤ!!!
Τα σκαω στα στουντιο,σε CG και CT.Μου ερχεται φτηνοτερα και καρφωνω καθε φορα και διαφορετικη.
ελα τυπε μου... για μας ειναι η ζωη!!!! ετσι ακριβως...
Γιατη το λες αυτο?αλλαξε μυαλα οσο προλαβαινεις
Hasta la vista terminator!!!αλλαξε μυαλα οσο προλαβαινεις
Γιατη το λες αυτο?