Νέα

Χειρογλυκανη & Ιεροδουλες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Boldemort
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 148
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Πριν πας στην Πουτανα ... (FINAL)

• Βαραω μια και βουρ για Φυλης (εντος 24ωρου)

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Εχω να την παιξω 2-3 μερες (οποιαδηποτε σεξουαλικη αποχη)

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Ωραιος φιλε... Αλλα το πιο ωραιο ειναι αυτο που γραφεις στην πρωτη απο τις επιλογες: "Πηδαω τη γυναικα - γκομενα ΣΟΥ". Χαχαχαχαχα!  :2funny:

έχει προσωπική εμπειρία .. και αυτός αλλά πιο πολύ η γκόμενά του

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ελα ελα.. ενταξει... διορθωθηκε... κεκτημενη ταχυτης... αμεσως η γουλφακης να πιαστει -.-

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Δεν πα να πνιγουν? Αμα ειναι τοσο καμμενες και ψηφιζουν σε τετοια πραγματακια... για αυτο αλλωστε αφησα και την ψηφοφορια για 1 βδομαδα.

Ε, όχι και καμμένες ...  :idiot:  Πρόσεχε πως μιλάς ...

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Επισης για να οργανωθουμε ακομη παραπανω... Ζητειται αυτοι οι οποιοι ψηφισαν την κατηγορια "Εχω να την παιξω πανω απο 5 μερες" μονο και μονο επειδη δεν υπηρχε η κατηγορια "Δεν την παιζω απλα πηγαινω στις πουτανες τακτικα ουτε εχω γκομενα..." η οποια προστεθηκε μετα... ας ξαναμπουν να διορθωσουν την ψηφοφορια τους... μιας και δεν επιλεχθηκε να μηδενιστει προς αποφυγην φυσικα της ταλαιπωριας των εκλεκτων φιλων - ψηφοφορων - συναγωνιστων - τυπων... των ατομων του διπλανου μπουρδελου βρε αδερφε (διπλανης πορτας) χεχεχεχεχε

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
"Δεν την παιζω σχεδον ποτε ουτε εχω γκομενα , απλα παω τακτικα στις πουτανες  - 1 (3.4%)"

η ψήφος του σταμ..γκαραντι λέμε!

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Ρε βλακα καθε μέρα την παιζω  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

διάβασα την κριτική σου ρε τρομπάκε...τι σου έκανε ρε μλκ, η τύπισσα?

τρελάθηκα στα γέλια λέμε..έλιωσα...έπρεπε να φύγεις ρε παπάρα εφόσον είδες τέτοια συμπεριφορά..και όσον αφορά το καβλί σου, ιερόδουλη είναι και πρέπει να κάνει την δουλειά της..δεν σου λέω να την ανοίξεις στα 2, αλλά να γαμήσεις κι όχι να πας στο σπίτι σου, να τραβήξεις παχιά, για να ξεχαρμανιάσεις από την φυλής..

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
διάβασα την κριτική σου ρε τρομπάκε...τι σου έκανε ρε μλκ, η τύπισσα?

τρελάθηκα στα γέλια λέμε..έλιωσα...έπρεπε να φύγεις ρε παπάρα εφόσον είδες τέτοια συμπεριφορά..και όσον αφορά το καβλί σου, ιερόδουλη είναι και πρέπει να κάνει την δουλειά της..δεν σου λέω να την ανοίξεις στα 2, αλλά να γαμήσεις κι όχι να πας στο σπίτι σου, να τραβήξεις παχιά, για να ξεχαρμανιάσεις από την φυλής..
Μην γελάς  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Λοιπον ως τωρα η ψηφοφορια (αν και ειναι νωρις ακομη...ειμαστε μολις στην αρχη) η ψηφοφορια λοιπον κατανεμεται περιπου ομοιομορφα μεταξυ 2 επιλογων... αυτη του να εχει καποιος να την παιξει 2-3 μερες και να παει σε ρδελο και αυτηνης που βαραει μια και εφυγε βουρ ... την επιλογη με το οτι καποιος εχει πανω απο 5 μερες να κανει κατι αν και ειναι πρωτη αν βγαλουμε 2-3 ψηφους απο τις ελλεηνιδες που μπηκαν να μου χαλασουν την ψηφοφορια επειδη ειναι βρωμιαρες και σιχαμενες οπως πολλακις εχουν αποδειξει...  και αλλες 2-3 απο τους γκευ πεφτει στα 4-6

Στο τελος της ψηφοφοριας θα διεξαχθει ΝΕΑ - ΤΕΛΙΚΗ πλεον η οποια θα εχει τις 2 επιλογες που εχουν τις περισσοτερες ψηφους.

Idas79

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Αγαπητοι συναγωνιστες εγω ανηκω στην τελευταια κατηγορια την οποια και ψηφισα.Για τον πολυ απλο λογο οτι τι να την κανω την γκομενα?Να μου πρηζει τ'αρχιδια καθε λιγο και λιγακι επειδη γουσταρω να παω με την παρεου μου βολτα με τις μηχανες ή στο γηπεδο?
Να μου ξαναπρηζει τ'αρχιδια γιατι δεν τη βγαζω εξω για διασκεδαση και ψωνια 32 μερες το μηνα και γιατι δεν παμε για 3 μηνες στα νησια το καλοκαιρι?
Κι ολα αυτα για 1-2 πηδηματα τη βδομαδα το πολυ?Στην αρχη που τρεχουν τα μελια ολα καλα ειναι και το γαμησι παει συννεφο!
Μετα που μπαινει κι η ρουτινα στη μεση το ολο θεμα θυμιζει αντρογυνο στα 20+ χρονια γαμου!
ΡΕ ΟΥΣΤ!!!
Τα σκαω στα στουντιο,σε CG και CT.Μου ερχεται φτηνοτερα και καρφωνω καθε φορα και διαφορετικη.

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αγαπητοι συναγωνιστες εγω ανηκω στην τελευταια κατηγορια την οποια και ψηφισα.Για τον πολυ απλο λογο οτι τι να την κανω την γκομενα?Να μου πρηζει τ'αρχιδια καθε λιγο και λιγακι επειδη γουσταρω να παω με την παρεου μου βολτα με τις μηχανες ή στο γηπεδο?
Να μου ξαναπρηζει τ'αρχιδια γιατι δεν τη βγαζω εξω για διασκεδαση και ψωνια 32 μερες το μηνα και γιατι δεν παμε για 3 μηνες στα νησια το καλοκαιρι?
Κι ολα αυτα για 1-2 πηδηματα τη βδομαδα το πολυ?Στην αρχη που τρεχουν τα μελια ολα καλα ειναι και το γαμησι παει συννεφο!
Μετα που μπαινει κι η ρουτινα στη μεση το ολο θεμα θυμιζει αντρογυνο στα 20+ χρονια γαμου!
ΡΕ ΟΥΣΤ!!!
Τα σκαω στα στουντιο,σε CG και CT.Μου ερχεται φτηνοτερα και καρφωνω καθε φορα και διαφορετικη.

ελα τυπε μου... για μας ειναι η ζωη!!!! ετσι ακριβως...

TERMINATOR_1983

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
151
Πόντοι
16
ΡΕ ΟΥΣΤ!!!

αλλαξε μυαλα οσο προλαβαινεις

TERMINATOR_1983

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
151
Πόντοι
16
Γιατη το λες αυτο?

γιατι ο ανθρωπος πρεπει να αγαπηση να κανει οικογενεια και παιδια αυτος ειναι ο προορισμος
οσοι το αποφευγουν θα ειναι δυστιχησμενη μια ζωη ισως οχι στα 30 αλλα στα 40 σιγουρα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom