Νέα

Χειρογλυκανη & Ιεροδουλες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Boldemort
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 148
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πριν πας στην Πουτανα ... (FINAL)

• Βαραω μια και βουρ για Φυλης (εντος 24ωρου)

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Εχω να την παιξω 2-3 μερες (οποιαδηποτε σεξουαλικη αποχη)

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0
OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Σκληρη μαχη αναμεσα στις επιλογες 2 και 3! Παμεεεεε!!!!!!!  :rockon: :rockon: :rockon:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
βασικά εγώ δεν κάνω τιποτα απο αυτές τις επιλογές.Όσες μαλακίες και αν τραβήξω πάλι θα μου σηκωθεί.Είμαι φαινόμενο και εξαιτίας αυτού πολύ φτωχός.

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
βασικά εγώ δεν κάνω τιποτα απο αυτές τις επιλογές.Όσες μαλακίες και αν τραβήξω πάλι θα μου σηκωθεί.Είμαι φαινόμενο και εξαιτίας αυτού πολύ φτωχός.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  καλα ξηγιεσαι τυπε.

Ετσι ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΜΑΧΙΑ  :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Και οπως φαινεται και απο την ψηφοφορια... η επιλογη που προσφερει πιο ασφαλες γαμησι.... φαινεται να υπερεχει απο αυτη των τολμηρων και ακορεστων τυπων που τραβανε και εφυγαν...

Η διαφορα αγγιζει τους 5 ψηφους πλεον! Για να δουμε.  :kissass2:

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Η διαφορα εχει φυγει στους +7 στην μονομαχια των ασφαλων γαμιαδων (2 - 3 ημερων ) εναντιον των γρηγορων και ακορεστων (μαλακια και βουρ για φυλης) απομενουν λιγες ακομη ωρες μεχρι το βραδυ.... για να δουμε..... μπορει να αλλαξει το αποτελεσμα  :rockon: :rockon: :rockon:

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Και οπως φαινεται και απο την ψηφοφορια... η επιλογη που προσφερει πιο ασφαλες γαμησι.... φαινεται να υπερεχει απο αυτη των τολμηρων και ακορεστων τυπων που τραβανε και εφυγαν...

Η διαφορα αγγιζει τους 5 ψηφους πλεον! Για να δουμε.  :kissass2:
Τυπε μου εγω σαν αντιπροσωπευτικο δειγμα των Ακόρεστων  :think: :think: Έχω να σου πω οτι ποτε δεν τραβαω  :cum: πριν κατέβω .

Απλώς να...Πριν παω να γαμησω αυτην που γουσταρω εμφανισιακα, γαμαω πρωτα ενα μπαζακι που δεν με νοιαζει κι αν με κακοχαρακτηρισει αν χυσω γρηγορα λογω συσσωρευμενης καβλας  :2funny: :2funny:

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τυπε μου εγω σαν αντιπροσωπευτικο δειγμα των Ακόρεστων  :think: :think: Έχω να σου πω οτι ποτε δεν τραβαω  :cum: πριν κατέβω .

Απλώς να...Πριν παω να γαμησω αυτην που γουσταρω εμφανισιακα, γαμαω πρωτα ενα μπαζακι που δεν με νοιαζει κι αν με κακοχαρακτηρισει αν χυσω γρηγορα λογω συσσωρευμενης καβλας  :2funny: :2funny:

χαχαχαχ γιατι της αλληνης η γνωμη (αυτης που γουσταρεις εμφανισιακα) σε ενδιαφερει δηλαδη???

εμενα δεν με ενδιαφερει τιποτα.. αρκει να πηδηξω καλα και να χυσω... ειμαι πολυ παρτακιας.  :fuck2: :fuck2: :fuck2:

ειτε ειναι αυτη που μου αρεσει εμφανισιακα ειτε οχι.

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
χαχαχαχ γιατι της αλληνης η γνωμη (αυτης που γουσταρεις εμφανισιακα) σε ενδιαφερει δηλαδη???

εμενα δεν με ενδιαφερει τιποτα.. αρκει να πηδηξω καλα και να χυσω... ειμαι πολυ παρτακιας.  :fuck2: :fuck2: :fuck2:

ειτε ειναι αυτη που μου αρεσει εμφανισιακα ειτε οχι.
Εννοειται τυπε, ειμαι αισθηματίας  :s&m_3: :2funny: .

κι όσο να ναι το καλο μουνι πρεπει να το γαμησεις λιγο παραπανω  :zfuck: :zfuck:

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι