Νέα

Χειρογλυκανη & Ιεροδουλες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Boldemort
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 148
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Πριν πας στην Πουτανα ... (FINAL)

• Βαραω μια και βουρ για Φυλης (εντος 24ωρου)

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Εχω να την παιξω 2-3 μερες (οποιαδηποτε σεξουαλικη αποχη)

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Αν ομως τυχαινε... και ο κυριλε γκομενος ηταν ο ερωτας της ζωης σου... θα το επαιζες το παιχνιδι... Ποιο παιχνιδι? Αυτο της υποκρισιας... στην αρχη... η υποκρισια ειναι τεχνη δεν ειναι καταπιεση... καταπιεση ειναι μονο για τουςς αδυναμους που δεν μπορουν να ελιχθουν και λιγο... ας το παιζες στην αρχη λιγο κυριλετζου... λιγο... και μετα που θα του γινοσουν απαραιτητη και τον αληθινο χαρακτηρα να βγαζες σιγα μην ξενερωνε.

Ας μην ξεχναμε πως η τελειως ελευθερη εκφραση ειναι κοινωνικα αδυνατη.

προσπαθεις απλα να συμβιβασεις καπως τα πραματα. να γινεις καπως αλλιως για να του αρεσεις περισσοτερο, να νιωσεις οτι τον καυλωνεις, οτι σε βλεπει και θελει μονο εσενα. αλλα στην ουσια σου δεν αλλαζεις. δε γινεται να αλλαξεις ομως επειδη τυγχανει να γουσταρεις κατα βαθος κι αυτο που εισαι. και δεν αντεχεις να ερωτευτει ο αλλος κατι που δεν εισαι εσυ. γτ το ξενερωμα τοτε ειναι μεγαλυτερο. οποτε γτ να μπεις σε αυτη τη διαδικασια της υποκρισιας? αλλο να συμβιβαστεις λιγο κι αλλο να υποκριθεις κατι ξενο.

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
προσπαθεις απλα να συμβιβασεις καπως τα πραματα. να γινεις καπως αλλιως για να του αρεσεις περισσοτερο, να νιωσεις οτι τον καυλωνεις, οτι σε βλεπει και θελει μονο εσενα. αλλα στην ουσια σου δεν αλλαζεις. δε γινεται να αλλαξεις ομως επειδη τυγχανει να γουσταρεις κατα βαθος κι αυτο που εισαι. και δεν αντεχεις να ερωτευτει ο αλλος κατι που δεν εισαι εσυ. γτ το ξενερωμα τοτε ειναι μεγαλυτερο. οποτε γτ να μπεις σε αυτη τη διαδικασια της υποκρισιας? αλλο να συμβιβαστεις λιγο κι αλλο να υποκριθεις κατι ξενο.

χαχαχα συμφωνω εν μερη... αλλα να σου πω κατι??? Ακομη και αν μπορουσα να υποκριθω κατι ξενο... η κατι τελειως αλλο... και τελικα την εκανα να κολλησει με αυτο... και παλι δεν θα με πειραζε... διοτι ηταν δικη μου ικανοτητα... το να υποκριθω κατι αλλο... εφοσον το εκανα με επιτυχια... ισως μια πτυχη του εαυτου μου να ειναι και αυτη... Αλλωστε το μονο που κερδιζει καποιος με το να εχει ενα συνεχες στυλ... ειναι μονο η ασφαλεια και η σταθεροτητα που μπορει να δειξει σε καποια κατα τα αλλα

α) και κοινοτυπος γινεσαι

β) και σε βαριουνται...

γ) και αρχιζεις να γινεσαι προβλεψιμος λογω του οτι πλεον σε ξερουν και δεν εμπνεεις φοβο η σεβασμο

δ) γινονται γνωστα τα κολπα σου... και οι αδυναμιες σου εμφανεις!!!

Οι περισσοτερες σχεσεις απο αυτο πεθαναν... παγιδευτηκε ενας εκ των 2 σε καποιο μοτιβο κινησεων και συμπεριφορας και αργα η γρηγορα τον βαρεθηκανε και ψαξανε για κατι αλλο πιο νεο..πιο καινουργιο... καμια φορα πλανασαι οικτρα αν νομιζεις πως με ενα συνεχες και σταθερο μοτιβο και με το να εισαι ανοιχτο βιβλιο θα κερδισεις την καρδια της αλλης..

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
χαχαχα συμφωνω εν μερη... αλλα να σου πω κατι??? Ακομη και αν μπορουσα να υποκριθω κατι ξενο... η κατι τελειως αλλο... και τελικα την εκανα να κολλησει με αυτο... και παλι δεν θα με πειραζε... διοτι ηταν δικη μου ικανοτητα... το να υποκριθω κατι αλλο... εφοσον το εκανα με επιτυχια... ισως μια πτυχη του εαυτου μου να ειναι και αυτη... Αλλωστε το μονο που κερδιζει καποιος με το να εχει ενα συνεχες στυλ... ειναι μονο η ασφαλεια και η σταθεροτητα που μπορει να δειξει σε καποια κατα τα αλλα

α) και κοινοτυπος γινεσαι

β) και σε βαριουνται...

γ) και αρχιζεις να γινεσαι προβλεψιμος λογω του οτι πλεον σε ξερουν και δεν εμπνεεις φοβο η σεβασμο

δ) γινονται γνωστα τα κολπα σου... και οι αδυναμιες σου εμφανεις!!!

Οι περισσοτερες σχεσεις απο αυτο πεθαναν... παγιδευτηκε ενας εκ των 2 σε καποιο μοτιβο κινησεων και συμπεριφορας και αργα η γρηγορα τον βαρεθηκανε και ψαξανε για κατι αλλο πιο νεο..πιο καινουργιο... καμια φορα πλανασαι οικτρα αν νομιζεις πως με ενα συνεχες και σταθερο μοτιβο και με το να εισαι ανοιχτο βιβλιο θα κερδισεις την καρδια της αλλης..

να διευκρινισω οτι δεν μιλαω καν για εμφανιση, αλλα για προσωπικοτητα.
δεν ξερω τι να απαντησω σε αυτα. εμενα μ'αρεσει να με θεωρουν δεδομενη, οτι θα μαι εκει οτι και να γινει, να υπαρχει αυτη η ασφαλεια και μ αρεσει να νιωθω ετσι κ για τον αλλον. ουτε παιχνιδια τακτικης και διαφορες τετοιες μαλακιτσες. δε με νοιαζει να δει τις αδυναμιες μου γτ θα ξερω οτι δε θα με κρινει γι αυτες. θα ναι η οικογενεια μου..

ισως με τον καιρο, βαρεθεις τον αλλον ή σε βαρεθει αυτος.ολα στο προγραμμα ειναι. μεχρι τοτε ομως θελω να εχω ζησει ωραια μαζι του. ωραια, οπως το θεωρω εγω.

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τεσπα... Βελβυ σε τελικη αναλυση αν μιλας για ερωτα τον οποιο θα κερδισεις ΜΟΝΗ ΣΟΥ... και χωρις την ευνοια της τυχης η της μοιρας... τοτε θα βαλεις στην ακρη και τον εγωισμο σου... και την ειλικρινια σου.... και ολα αυτα και θα παιξεις καλο παιχνιδι και με υποκρισια... και με μυστηριο και με τα παντα.

Οπως και σε αλλα θεματα ετσι και εδω υπαρχουν κατηγοριες πιστευω.

Η μια κατηγορια ειναι αυτη που κανεις την αλλη να σε ερωτευτει με την μαγκια σου... και η δευτερη ειναι οτι σε ερωτευεται απλα στο ετσι επειδη ετσι ηταν η τυχη η ετσι επρεπε να γινει στην ζωη της... στο 1ο σκελος θα ισχυσουν αυτα που σου ειπα πιο πανω... στο 2ο οκ ας εισαι ο εαυτος σου. 100% και ολα αυτα που ειπες εσυ παραπανω.

SEX_PYR

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Αυτα που θα πω θα μπορουσαν να γραφτουν σε οποιοδηποτε thend. Δεν μπορω να καταλαβω τι στον πουτσο κανουν οι admin. Γιατι επιτρεπουν να γαμιουνται ολα τα θεματα μετα απο ενα δυο posts και δεν διαγραφουν κατευθειαν οτιδηποτε ασχετο με το θεμα. Καταργηστε τοτε ρε παιδια τα θεματα καλυτερα καντε ενα ενιαιο thrend ονομαστε το μπουρδελο για να γραφει ο καθενας τη μαλακια του μεσα.

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Η Βελβη φταιει.
Εχει πληκτρολογιόκαβλες .

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
αααααα!! με τον ιδιο τον θεματοθετη μιλαγα >:(
αμαν!

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αυτα που θα πω θα μπορουσαν να γραφτουν σε οποιοδηποτε thend. Δεν μπορω να καταλαβω τι στον πουτσο κανουν οι admin. Γιατι επιτρεπουν να γαμιουνται ολα τα θεματα μετα απο ενα δυο posts και δεν διαγραφουν κατευθειαν οτιδηποτε ασχετο με το θεμα. Καταργηστε τοτε ρε παιδια τα θεματα καλυτερα καντε ενα ενιαιο thrend ονομαστε το μπουρδελο για να γραφει ο καθενας τη μαλακια του μεσα.

Ωραια , μιας και σας χαλαει λοιπον.... οποιος ψηφιζει ας λεει και την γνωμη του για να σχολιαζουμε οι υπολοιποι.

ΠΧ -> Ψηφισα την επιλογη "εχω να την παιξω 2-3 μερες" πριν παω στην πουτανα επειδη φοβαμαι μην κατσει καμια στραβη και χασω το 20ρικο... οκ?

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
με τα μπαζα που κυκλοφορουν ( σε επιδοσεις οχι σε εμφανιση ) εγω φοβαμαι να την παξω πριν παω ,
εδω ετσι και μερικες φορες με το ζορι τελειωνω ...
τι να ψηφισω τωρα ?  :think:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
με τα μπαζα που κυκλοφορουν ( σε επιδοσεις οχι σε εμφανιση ) εγω φοβαμαι να την παξω πριν παω ,

ψήφισε έχω να την παίξω πάνω από 5 μέρες, υπονοώντας ότι γαμάς και δε σου μένει χρόνος  :rockon:
επίσης να έχεις τέτοιο ύφος όταν θα ψηφίζεις
emot-smug.gif

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
μια πηχτη επιβαλλεται απο πριν...πως θα αντεξεις 5 λεπτα μετα... :2funny: :2funny: :cum:

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Κοιταξε αναλογα τα κεφια... πχ εχω γαμησει στη Διδυμου και μαλιστα σε ξεπεταδικο και ειχα βαρεσει μαλακια ακριβως το προηγουμενο βραδυ... και ειχα σκασει μεσημερακι.

Εχω κατσει και 3 μερες ομως χωρις μαλακια και εχω παει... αλλα εχεις δικιο ως ενα σημειο θελει και λιγο προσοχη

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
μια πηχτη επιβαλλεται απο πριν...πως θα αντεξεις 5 λεπτα μετα... :2funny: :2funny: :cum:

Δηλαδη εσυ την παιζεις και πας καπακι και αντεχεις και 5 λεπτα μονο??? Συνηθως οταν τραβαμε απο πριν το κανουμε για να χουμε περισσοτερη διαρκεια  :think: :think:

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
πλακα κανω ωρε... :jerking: :2funny:   

Εξαρταται τον ανθρωπο... να σου πω εγω αν βαρεσω μια απο πριν μετα ισως να μην νιωθω και παραπανω ορεξη... μια φορα ετσι ειχα κανει...  :2funny: :2funny: :2funny: βαρεσα μια σπιτι ενω ηταν να παω Φυλης και λεω τωρα αστο που να τρεχουμε  :2funny: :2funny:

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
αν εισαι νεος και βραζει το αιμα οπως εγω και 2 να ριξεις και ξεπετα να ναι η κοπελα παλι καλα περνας... :2funny:

κοιτα να δεις,εχει τυχει να μη πιω ουτε ενα φραπε και να παω και να μη τελειωνω,τοσο καλη ηταν η φαση...απ την αλλη,σε ιδια περιπτωση λογω ελλειψης φραπε τελειωσα οντως στο 5λεπτο καθοτι ημουν υπερκαβλωμενος...γι αυτο λεω ριχτε μια πηχτη για να στε ησυχοι...

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
αν εισαι νεος και βραζει το αιμα οπως εγω και 2 να ριξεις και ξεπετα να ναι η κοπελα παλι καλα περνας... :2funny:

κοιτα να δεις,εχει τυχει να μη πιω ουτε ενα φραπε και να παω και να μη τελειωνω,τοσο καλη ηταν η φαση...απ την αλλη,σε ιδια περιπτωση λογω ελλειψης φραπε τελειωσα οντως στο 5λεπτο καθοτι ημουν υπερκαβλωμενος...γι αυτο λεω ριχτε μια πηχτη για να στε ησυχοι...

τι ηλικια εχεις?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom