Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
διαβασε το ποστ σου και κοιτα τον τιτλο του θρεντ
Το θρεντ ας γαμηθει... η ψηφοφορια με ενδιαφερει
διαβασε το ποστ σου και κοιτα τον τιτλο του θρεντ
Αν ομως τυχαινε... και ο κυριλε γκομενος ηταν ο ερωτας της ζωης σου... θα το επαιζες το παιχνιδι... Ποιο παιχνιδι? Αυτο της υποκρισιας... στην αρχη... η υποκρισια ειναι τεχνη δεν ειναι καταπιεση... καταπιεση ειναι μονο για τουςς αδυναμους που δεν μπορουν να ελιχθουν και λιγο... ας το παιζες στην αρχη λιγο κυριλετζου... λιγο... και μετα που θα του γινοσουν απαραιτητη και τον αληθινο χαρακτηρα να βγαζες σιγα μην ξενερωνε.
Ας μην ξεχναμε πως η τελειως ελευθερη εκφραση ειναι κοινωνικα αδυνατη.
οσο ειμαι εδω, ειναι σιγουρο αυτοΤο θρεντ ας γαμηθει...
προσπαθεις απλα να συμβιβασεις καπως τα πραματα. να γινεις καπως αλλιως για να του αρεσεις περισσοτερο, να νιωσεις οτι τον καυλωνεις, οτι σε βλεπει και θελει μονο εσενα. αλλα στην ουσια σου δεν αλλαζεις. δε γινεται να αλλαξεις ομως επειδη τυγχανει να γουσταρεις κατα βαθος κι αυτο που εισαι. και δεν αντεχεις να ερωτευτει ο αλλος κατι που δεν εισαι εσυ. γτ το ξενερωμα τοτε ειναι μεγαλυτερο. οποτε γτ να μπεις σε αυτη τη διαδικασια της υποκρισιας? αλλο να συμβιβαστεις λιγο κι αλλο να υποκριθεις κατι ξενο.
οσο ειμαι εδω, ειναι σιγουρο αυτο
χαχαχα συμφωνω εν μερη... αλλα να σου πω κατι??? Ακομη και αν μπορουσα να υποκριθω κατι ξενο... η κατι τελειως αλλο... και τελικα την εκανα να κολλησει με αυτο... και παλι δεν θα με πειραζε... διοτι ηταν δικη μου ικανοτητα... το να υποκριθω κατι αλλο... εφοσον το εκανα με επιτυχια... ισως μια πτυχη του εαυτου μου να ειναι και αυτη... Αλλωστε το μονο που κερδιζει καποιος με το να εχει ενα συνεχες στυλ... ειναι μονο η ασφαλεια και η σταθεροτητα που μπορει να δειξει σε καποια κατα τα αλλα
α) και κοινοτυπος γινεσαι
β) και σε βαριουνται...
γ) και αρχιζεις να γινεσαι προβλεψιμος λογω του οτι πλεον σε ξερουν και δεν εμπνεεις φοβο η σεβασμο
δ) γινονται γνωστα τα κολπα σου... και οι αδυναμιες σου εμφανεις!!!
Οι περισσοτερες σχεσεις απο αυτο πεθαναν... παγιδευτηκε ενας εκ των 2 σε καποιο μοτιβο κινησεων και συμπεριφορας και αργα η γρηγορα τον βαρεθηκανε και ψαξανε για κατι αλλο πιο νεο..πιο καινουργιο... καμια φορα πλανασαι οικτρα αν νομιζεις πως με ενα συνεχες και σταθερο μοτιβο και με το να εισαι ανοιχτο βιβλιο θα κερδισεις την καρδια της αλλης..
Αυτα που θα πω θα μπορουσαν να γραφτουν σε οποιοδηποτε thend. Δεν μπορω να καταλαβω τι στον πουτσο κανουν οι admin. Γιατι επιτρεπουν να γαμιουνται ολα τα θεματα μετα απο ενα δυο posts και δεν διαγραφουν κατευθειαν οτιδηποτε ασχετο με το θεμα. Καταργηστε τοτε ρε παιδια τα θεματα καλυτερα καντε ενα ενιαιο thrend ονομαστε το μπουρδελο για να γραφει ο καθενας τη μαλακια του μεσα.
με τα μπαζα που κυκλοφορουν ( σε επιδοσεις οχι σε εμφανιση ) εγω φοβαμαι να την παξω πριν παω ,
εδω ετσι και μερικες φορες με το ζορι τελειωνω ...
τι να ψηφισω τωρα ?
με τα μπαζα που κυκλοφορουν ( σε επιδοσεις οχι σε εμφανιση ) εγω φοβαμαι να την παξω πριν παω ,
εδω ετσι και μερικες φορες με το ζορι τελειωνω ...
τι να ψηφισω τωρα ?
μια πηχτη επιβαλλεται απο πριν...πως θα αντεξεις 5 λεπτα μετα...
πλακα κανω ωρε...Δηλαδη εσυ την παιζεις και πας καπακι και αντεχεις και 5 λεπτα μονο??? Συνηθως οταν τραβαμε απο πριν το κανουμε για να χουμε περισσοτερη διαρκεια
πλακα κανω ωρε...
αν εισαι νεος και βραζει το αιμα οπως εγω και 2 να ριξεις και ξεπετα να ναι η κοπελα παλι καλα περνας...
κοιτα να δεις,εχει τυχει να μη πιω ουτε ενα φραπε και να παω και να μη τελειωνω,τοσο καλη ηταν η φαση...απ την αλλη,σε ιδια περιπτωση λογω ελλειψης φραπε τελειωσα οντως στο 5λεπτο καθοτι ημουν υπερκαβλωμενος...γι αυτο λεω ριχτε μια πηχτη για να στε ησυχοι...