Νέα

Διαφορές ανάμεσα σε studio και σε μπουρδέλο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimitris127
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 114
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitris127

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας παιδια

Καιρο ειχα να μπω στο site απο τοτε που ειχε κλεισει,να ρωτησω τι διαφορα εχουν οι οικοι ανοχης απο τα στουντιο?

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Γεια σας παιδια

Καιρο ειχα να μπω στο site απο τοτε που ειχε κλεισει,να ρωτησω τι διαφορα εχουν οι οικοι ανοχης απο τα στουντιο?
Με λιγα λογια καθαριοτητα,ανεση χρονου και υπηρεσιες!

OP
OP
D

dimitris127

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
αν υπαρχει ιδιο θεμα θα μπορουσε καποιος να μου δωσει το λινκ γιατι δεν το βρηκα

ανεση χρονου?δηλαδη ποσο γιατι γι αυτο δν πηγαινω σε οικο ανοχης,δεν μου φθανει ποτε ο χρονος

Επισκέπτης
[size=14pt]Μπουρδελο[/size]                                                                     [size=14pt]     Στουντιο[/size]

1. τιμη: 20 ευρω                                                                  1. 50 ευρω το απλο και παει λεγοντας μετα
2.Περιβαλλον:Συνηθως χαλια                                               2. Συνηθως καθαρο και περιποιημενο
3.Πολυ περιορισμενος χρονος να γαμησεις                          3. Μεγαλυτερος χρονος στο δωματιο
4.Εμφανιση κοπελας:Ασχημες εως πολυ καλες                    4. Πολυ καλες εως μουναρες
5.Παρκινγκ: Απαραδεκτο                                                     5. Δυσκολο αλλα και ευκολα σε μερικα
6.Σερβις : Αν εισαι τυχερος βρισκεις χαρτι                           6. Αν εισαι τυχερος βρισκεις και ντουζιερα
7.Συμπεριφορα τσατσας:''Τελειωνε μαλακα                         7.'' Πως παει αγορι μου θα χυσεις επιτελους ? ''
περιμενουν και αλλοι απ εξω !''

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
αν υπαρχει ιδιο θεμα θα μπορουσε καποιος να μου δωσει το λινκ γιατι δεν το βρηκα

ανεση χρονου?δηλαδη ποσο γιατι γι αυτο δν πηγαινω σε οικο ανοχης,δεν μου φθανει ποτε ο χρονος
Οταν λεμε ανεση χρονου εννοουμε οτι δυσκολα θα σου πει μια κοπελα να τελειωνεις!
Τωρα αν εσυ θελεις να γαμας κανα 45λεπτο συνεχομενα τοτε η ανεση χρονου καθοριζεται απο την τσεπη σου! ;)

Επισκέπτης

οριστε φιλε μου ;)

απο τη 2η σελιδα εχει αρκετα ινφος

OP
OP
D

dimitris127

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
εχει ινφος πιο πολυ για μπουρδελα παρα για στουντιο που ψανχω
δηλαδη ποσο ειναι συνηθως ο χρονος...κανα 20 λεπτο ή πολυ λιγοτερο?

φιλε lalakukakis πολυ καλη απαντηση

Επισκέπτης
Ρε συ αναλογα ποσει ωρα κανεις να γαμησεις
Αν δεν χυνεις στο 10 λεπτο στο μπουρδελο αρχιζουν και χτυπανε οι πορτες ενω στο στουντιο
χτυπανε μετα απο κανα 25 λεπτο !

OP
OP
D

dimitris127

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε lalakukakis μου εφτιαξες την μερα ενταξη αυτο ηθελα να μαθω ευχαριστω

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Ο τυπικος χρονος στα στουντιο ειναι 15 λεπτα,ομως σπανιως θα σου χτυπησουν την πορτα στο τεταρτο!
Οπως ειπε και ο Lalakukakis μετα το 20λεπτο θα εχεις προβλημα!

zlatan

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
6
ρε παιδες γιατι το λενε studio? παραγουν και ταινιες?

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
καλο θα ειναι να μη γινονται ερωτησεις του τυπου..
στουντιο η΄οικοι ανοχης
κηφισια η σεπολια
θαλασσα η΄κατσαβραχα
bmw η' seat
διακοπες στην αραχωβα τα χριστουγεννα η' στον ωρωπο
Οι παρομοιωσεις σου ειναι κατατοπιστικοτατες!
Ελπιζω να γινονται αντιληπτες!
Παντως ενα εχω να πω και αν κανω λαθος ας με διορθωσουν οι παλιοι:
Δεν ειναι νομος οτι στα στουντιο ντε και καλα θα περασεις καλυτερα απο οτι στα μπουρδελα!

Επισκέπτης
το εχω πει αλλα μυαλο δε βαζουν μερικοι...μπορει να πετυχεις κοπελα σε μπουρδελο και να περασεις καβλα για ενα τεταρτακι,μπορει και να κλαις το 20ευρο...σε στουντιο απλως συμβαινει το ιδιο για 5 λεπτα παραπανω και 30 ευρα επιβαρυνση...κι οσο για τις κοπελες σε μπουρδελα εχω πετυχει κι εγω κι ολοι μας πολυ καλυτερες απο αλλες των στουντιο...και οχι δεν ειμαι υπερβολικος...κρινετε μονοι σας λοιπον...

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
το εχω πει αλλα μυαλο δε βαζουν μερικοι...μπορει να πετυχεις κοπελα σε μπουρδελο και να περασεις καβλα για ενα τεταρτακι,μπορει και να κλαις το 20ευρο...σε στουντιο απλως συμβαινει το ιδιο για 5 λεπτα παραπανω και 30 ευρα επιβαρυνση...κι οσο για τις κοπελες σε μπουρδελα εχω πετυχει κι εγω κι ολοι μας πολυ καλυτερες απο αλλες των στουντιο...και οχι δεν ειμαι υπερβολικος...κρινετε μονοι σας λοιπον...
Σε γενικες γραμμες ειναι ακριβως ετσι οπως τα λες!
Αλλα και εκει πρεπει να πληρωσεις για να μαθεις!

Επισκέπτης
Σε γενικες γραμμες ειναι ακριβως ετσι οπως τα λες!
Αλλα και εκει πρεπει να πληρωσεις για να μαθεις!
να πληρωσω 50ευρω για 5 λεπτα παραπανω?για ποιο λογο?αλλη παρανοηση αυτη...πολλες μα πολλες φορες μου εχει τυχει να εχω κατσει πανω απ το κλασσικο 10λεπτο στη φυλης γιατι πολυ απλα ετυχε...αρα γιατι να πεταω τα κερδισμενα με ιδρωτα :2funny:ευρα μου για τοσο λιγο χρονο παραπανω?/κι αν δεν ειναι καλη η κοπελα?καλυτερα να πεταξεις 20 παρα 50.....

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
να πληρωσω 50ευρω για 5 λεπτα παραπανω?για ποιο λογο?αλλη παρανοηση αυτη...πολλες μα πολλες φορες μου εχει τυχει να εχω κατσει πανω απ το κλασσικο 10λεπτο στη φυλης γιατι πολυ απλα ετυχε...αρα γιατι να πεταω τα κερδισμενα με ιδρωτα :2funny:ευρα μου για τοσο λιγο χρονο παραπανω?/κι αν δεν ειναι καλη η κοπελα?καλυτερα να πεταξεις 20 παρα 50.....
Αυτο εννοω οταν λεω οτι πρεπει να πληρωσεις για να μαθεις! ;)
Μεχρι να μαθεις τις καλες κοπελες,ανεξαρτητα αν ειναι σε στουντιο ή σε οικο ανοχης,θα πεταξεις αρκετα 20ρικα και 50ρικα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom