Νέα

δε βρισκω γκομενα γιατι ανχονομαι και ειμαι ντροπαλος σπανια μιλαω

• Μέλος που άνοιξε το νήμα skatharozoumhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 220
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

skatharozoumhs

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2010
Κριτικές
5
Like
13
Πόντοι
1
δε βρισκω γκομενα γιατι ανχονομαι και ειμαι ντροπαλος σπανια μιλαω σε κανενα νισι σε μπαρακι μετα απο ποτο και παλι δυσκολα εισατε και σεις ετσι???

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
δε βρισκω γκομενα γιατι ανχονομαι και ειμαι ντροπαλος σπανια μιλαω σε κανενα νισι σε μπαρακι μετα απο ποτο και παλι δυσκολα εισατε και σεις ετσι???

Μάθε ορθογραφία κ ξαναδοκίμασε

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
τυπε εχεις μπει δυναμικα στο σαιτ ευγε :rockon:

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
[/quote αυτοπεποιθηση ρε....,

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
εγω παλι μολις γνωρισα τον αγοραιο ερωτα σε ολες του τις εκφρασεις μου φυγαν οι ντροπες κ ολα :grin: ;)

OP
OP
skatharozoumhs

skatharozoumhs

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2010
Κριτικές
5
Like
13
Πόντοι
1
Απ: δε βρισκω γκομενα γιατι ανχονομαι και ειμαι ντροπαλος σπανια μιλαω σε κοπελα μονο σε κανενα μπαρ σε νησι αμα εχω ποιει κανα 2 μπυρες και παλι δυσκολα εισαστε και εσεις ετσι η εχετε θαρος σε κοπελες και μιλατε????

Επισκέπτης

αφου δε μιλας πεξτο κωφαλαλος και γραφε σε χαρτι δοκιμασμενη μεθοδος

Επισκέπτης
Απ: δε βρισκω γκομενα γιατι ανχονομαι και ειμαι ντροπαλος σπανια μιλαω σε κοπελα μονο σε κανενα μπαρ σε νησι αμα εχω ποιει κανα 2 μπυρες και παλι δυσκολα εισαστε και εσεις ετσι η εχετε θαρος σε κοπελες και μιλατε????
το ειχα και εγω αυτο το προβλημα τυπε  :-

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
κοντα εισαι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: το βελτιωσες

OP
OP
skatharozoumhs

skatharozoumhs

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2010
Κριτικές
5
Like
13
Πόντοι
1
στο ποιο καινουριο ειμαι στο αλο τα εγραψα λαθως αλα δε μπορω να το σβησω και υπαρχουν 2 τωρα

Επισκέπτης
χαχαχα δυο θεματα ανοιξε ο μπουφος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom