skatharozoumhs
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 13
- Πόντοι
- 1
δε βρισκω γκομενα γιατι ανχονομαι και ειμαι ντροπαλος σπανια μιλαω σε κανενα νισι σε μπαρακι μετα απο ποτο και παλι δυσκολα εισατε και σεις ετσι???
δε βρισκω γκομενα γιατι ανχονομαι και ειμαι ντροπαλος σπανια μιλαω σε κανενα νισι σε μπαρακι μετα απο ποτο και παλι δυσκολα εισατε και σεις ετσι???
τυπε εχεις μπει δυναμικα στο σαιτ ευγεδε βρισκω γκομενα γιατι ανχονομαι και ειμαι ντροπαλος σπανια μιλαω σε κανενα νισι σε μπαρακι μετα απο ποτο και παλι δυσκολα εισατε και σεις ετσι???
[/quote αυτοπεποιθηση ρε....,
εσύ μιλάς μια χαρά παίχτη μου!εγω παλι μολις γνωρισα τον αγοραιο ερωτα σε ολες του τις εκφρασεις μου φυγαν οι ντροπες κ ολα ;)
εσύ μιλάς μια χαρά παίχτη μου!
το ειχα και εγω αυτο το προβλημα τυπε :-Απ: δε βρισκω γκομενα γιατι ανχονομαι και ειμαι ντροπαλος σπανια μιλαω σε κοπελα μονο σε κανενα μπαρ σε νησι αμα εχω ποιει κανα 2 μπυρες και παλι δυσκολα εισαστε και εσεις ετσι η εχετε θαρος σε κοπελες και μιλατε????
κοντα εισαι το βελτιωσεςΑπ: δε βρισκω γκομενα γιατι ανχονομαι και ειμαι ντροπαλος σπανια μιλαω σε κοπελα μονο σε κανενα μπαρ σε νησι αμα εχω ποιει κανα 2 μπυρες και παλι δυσκολα εισαστε και εσεις ετσι η εχετε θαρος σε κοπελες και μιλατε????
αφου δε μιλας πεξτο κωφαλαλος και γραφε σε χαρτι δοκιμασμενη μεθοδος
Μάθε ορθογραφία κ ξαναδοκίμασε
αφου δε μιλας πεξτο κωφαλαλος και γραφε σε χαρτι δοκιμασμενη μεθοδος
τυπε που εισαι εδω η στο αλλο θρεντ που ανοιξεςδε βρισκω γκομενα γιατι ανχονομαι και ειμαι ντροπαλος σπανια μιλαω σε κανενα νισι σε μπαρακι μετα απο ποτο και παλι δυσκολα εισατε και σεις ετσι???
τυπε που εισαι εδω η στο αλλο θρεντ που ανοιξες
τυπε που εισαι εδω η στο αλλο θρεντ που ανοιξες