You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Football Manager 2014 vs Fifa Manager 2014
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Ολλανδός
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 41
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.341
- Πόντοι
- 22.266
το πραγματικο ποδοσφαιρο!!!πανταΠοιο πιστεύετε οτι είναι καλύτερο?
taurus1
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.467
- Πόντοι
- 6.305
Αν δεν κάνω λάθος το ΦΙΦΑ ΜΑΝ. 14 , ουσιαστικά δε θα έχει καμια διαφορά στο επίπεδο γραφικών/gameplay κτλ παρά μόνο στα ροστερ/εμφανίσεις ...
Θα είναι δλδ το ΦΙΦΑ ΜΑΝ με 13 updates!
Φέτος θα δοκιμάσω το FOOTBALL MANAGER.
Θα είναι δλδ το ΦΙΦΑ ΜΑΝ με 13 updates!
Φέτος θα δοκιμάσω το FOOTBALL MANAGER.
αυτο που βγαινει την πεμπτη...
+1! Αυτό που βγαίνει την Πέμπτη. Και με Ελληνικά πλέον.
εχθές βγήκε και το demo για το football manager 2014 οποιος θέλει μπορεί να το κατεβάσει δωρεάν μέσω steam
Τύπε το δοκίμασες; Το κατέβασα χθες κι έπαιξα μέχρι τον Δεκέμβριο (μέχρι στιγμής). ΠΟΛΥ καλή φάση τα Ελληνικά (ειδικά στους αγώνες έχει και ωραίες ατάκες) γι' αυτούς που δεν το "έψαχναν" σε βάθος αλλά μάλλον χρειάζεται χρόνο να συνηθίσω τις θέσεις και τα attributes. Και είναι και ψιλοχάσιμο τα ονόματα των παιχτών, άλλα με ελληνικούς χαρακτήρες, άλλα με λατινικά.
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
τύπε θα το αγοράσεις;Τύπε το δοκίμασες; Το κατέβασα χθες κι έπαιξα μέχρι τον Δεκέμβριο (μέχρι στιγμής). ΠΟΛΥ καλή φάση τα Ελληνικά (ειδικά στους αγώνες έχει και ωραίες ατάκες) γι' αυτούς που δεν το "έψαχναν" σε βάθος αλλά μάλλον χρειάζεται χρόνο να συνηθίσω τις θέσεις και τα attributes. Και είναι και ψιλοχάσιμο τα ονόματα των παιχτών, άλλα με ελληνικούς χαρακτήρες, άλλα με λατινικά.
ρε ολλανδε τύπε το football manager είναι κορυφή!
δεν πρόλαβα να το κατεβάσω,μάλλον θα το αγοράσω την παρασκευή,τα σπάει πάντως φέτος!
τύπε θα το αγοράσεις;
Ναι τύπε, θα το αγοράσω με την τιμή του επίσημου group (περίπου 10-15€ φθηνότερα).
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
τι εννοείς; η μαλακία ειναι οτι πρεπει να κατσουμε να κατεβαζουμε τα logos κλπΝαι τύπε, θα το αγοράσω με την τιμή του επίσημου group (περίπου 10-15€ φθηνότερα).
τι εννοείς; η μαλακία ειναι οτι πρεπει να κατσουμε να κατεβαζουμε τα logos κλπ
Είναι μαλακία αυτό με logos, φανέλλες κτλ αλλά απ' την άλλη είναι και επιλογή γι αυτούς που θέλουν κάτι πιο light για το pc τους.
Υπάρχει λίγο καλύτερη τιμή για τα μέλη του FM Greece, αν σ' ενδιαφέρει, πες μου.
Ολλανδός
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
Μέχρι τώρα Fifa είχα γιατί δεν ήξερα τις διαφορές τους!Τώρα θα αγοράσω Football για να γίνω ο Μουρίνιος του δωματίου μου!τύπε θα το αγοράσεις;
ρε ολλανδε τύπε το football manager είναι κορυφή!
δεν πρόλαβα να το κατεβάσω,μάλλον θα το αγοράσω την παρασκευή,τα σπάει πάντως φέτος!
Μέχρι τώρα Fifa είχα γιατί δεν ήξερα τις διαφορές τους!Τώρα θα αγοράσω Football για να γίνω ο Μουρίνιος του δωματίου μου!
Μάλλον για Rinus Michels σε βλέπω, λόγω νικ ("Ολλανδός")
Ολλανδός
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
Van Gaal!Μάλλον για Rinus Michels σε βλέπω, λόγω νικ ("Ολλανδός")
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
μεσω steam ομως ε;Είναι μαλακία αυτό με logos, φανέλλες κτλ αλλά απ' την άλλη είναι και επιλογή γι αυτούς που θέλουν κάτι πιο light για το pc τους.
Υπάρχει λίγο καλύτερη τιμή για τα μέλη του FM Greece, αν σ' ενδιαφέρει, πες μου.
μεσω steam ομως ε;
Μόνο μέσω Steam είναι πλέον. Ακόμα και το δισκάκι να πάρεις, απ' το steam το κατεβάζεις.
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
πρέπει να έχεις paypall oμως :SΜόνο μέσω Steam είναι πλέον. Ακόμα και το δισκάκι να πάρεις, απ' το steam το κατεβάζεις.
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
μεγαλη πορωση το FM2014.Σημερα βγηκε και απο το μεσημερι δεν εχω σταματησει...Τα ελληνικα ειναι τελεια,οχι μεταφραση της πουτσας.Εχει και την ΑΕΚαρα εννοειται.
Εχω παιξει ηδη 2 χρονιες.1 ανεργος,και μια με την ΑΕΚ στον νοτιο ομιλο της Β εθνικης.Ανετη ανοδο.
Το αγορασα με 29,90 απο καταστημα στην πετρουπολη.μην πατε και σκασετε παραπανω.
Εχω παιξει ηδη 2 χρονιες.1 ανεργος,και μια με την ΑΕΚ στον νοτιο ομιλο της Β εθνικης.Ανετη ανοδο.
Το αγορασα με 29,90 απο καταστημα στην πετρουπολη.μην πατε και σκασετε παραπανω.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 192
- Εμφανίσεις