Νέα

Football Manager 2014 vs Fifa Manager 2014

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ολλανδός
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 41
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

temeteros

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2006
Like
8
Πόντοι
1
αυτο που βγαινει την πεμπτη...

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
Αν δεν κάνω λάθος το ΦΙΦΑ ΜΑΝ. 14 , ουσιαστικά δε θα έχει καμια διαφορά στο επίπεδο γραφικών/gameplay κτλ παρά μόνο στα ροστερ/εμφανίσεις  ...
Θα είναι δλδ το ΦΙΦΑ ΜΑΝ με 13 updates!
Φέτος θα δοκιμάσω το FOOTBALL MANAGER.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
football manager κλασσικά,vfm αυτό το παιχνίδι!

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
εχθές βγήκε και το demo για το football manager 2014  οποιος θέλει μπορεί να το κατεβάσει δωρεάν μέσω steam

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
εχθές βγήκε και το demo για το football manager 2014  οποιος θέλει μπορεί να το κατεβάσει δωρεάν μέσω steam

Τύπε το δοκίμασες; Το κατέβασα χθες κι έπαιξα μέχρι τον Δεκέμβριο (μέχρι στιγμής). ΠΟΛΥ καλή φάση τα Ελληνικά (ειδικά στους αγώνες έχει και ωραίες ατάκες) γι' αυτούς που δεν το "έψαχναν" σε βάθος αλλά μάλλον χρειάζεται χρόνο να συνηθίσω τις θέσεις και τα attributes. Και είναι και ψιλοχάσιμο τα ονόματα των παιχτών, άλλα με ελληνικούς χαρακτήρες, άλλα με λατινικά.

OP
OP
Ολλανδός

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Άρα Football Manager....γιατί είχα κολλήσει με το Fifa Manager 2011 και δεν πήρα από τότε κανένα άλλο!

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Τύπε το δοκίμασες; Το κατέβασα χθες κι έπαιξα μέχρι τον Δεκέμβριο (μέχρι στιγμής). ΠΟΛΥ καλή φάση τα Ελληνικά (ειδικά στους αγώνες έχει και ωραίες ατάκες) γι' αυτούς που δεν το "έψαχναν" σε βάθος αλλά μάλλον χρειάζεται χρόνο να συνηθίσω τις θέσεις και τα attributes. Και είναι και ψιλοχάσιμο τα ονόματα των παιχτών, άλλα με ελληνικούς χαρακτήρες, άλλα με λατινικά.
τύπε θα το αγοράσεις;

ρε ολλανδε τύπε το football manager είναι κορυφή!

δεν πρόλαβα να το κατεβάσω,μάλλον θα το αγοράσω την παρασκευή,τα σπάει πάντως φέτος!

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
τι εννοείς; η μαλακία ειναι οτι πρεπει να κατσουμε να κατεβαζουμε τα logos κλπ

Είναι μαλακία αυτό με logos, φανέλλες κτλ αλλά απ' την άλλη είναι και επιλογή γι αυτούς που θέλουν κάτι πιο light για το pc τους.

Υπάρχει λίγο καλύτερη τιμή για τα μέλη του FM Greece, αν σ' ενδιαφέρει, πες μου.

OP
OP
Ολλανδός

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
τύπε θα το αγοράσεις;

ρε ολλανδε τύπε το football manager είναι κορυφή!

δεν πρόλαβα να το κατεβάσω,μάλλον θα το αγοράσω την παρασκευή,τα σπάει πάντως φέτος!
Μέχρι τώρα Fifa είχα γιατί δεν ήξερα τις διαφορές τους!Τώρα θα αγοράσω Football για να γίνω ο Μουρίνιος του δωματίου μου!

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Είναι μαλακία αυτό με logos, φανέλλες κτλ αλλά απ' την άλλη είναι και επιλογή γι αυτούς που θέλουν κάτι πιο light για το pc τους.

Υπάρχει λίγο καλύτερη τιμή για τα μέλη του FM Greece, αν σ' ενδιαφέρει, πες μου.
μεσω steam ομως ε;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
μεγαλη πορωση το FM2014.Σημερα βγηκε και απο το μεσημερι δεν εχω σταματησει...Τα ελληνικα ειναι τελεια,οχι μεταφραση της πουτσας.Εχει και την ΑΕΚαρα εννοειται.
Εχω παιξει ηδη 2 χρονιες.1 ανεργος,και μια με την ΑΕΚ στον νοτιο ομιλο της Β εθνικης.Ανετη ανοδο. :rockon:
Το αγορασα με 29,90 απο καταστημα στην πετρουπολη.μην πατε και σκασετε παραπανω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom