Spiler
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.849
- Πόντοι
- 4.895
Τύπε, μιας και γράφω προσωπικά σπάνια πλέον, όταν μια ερώτηση έχει απαντηθεί ίσα με δεν ξέρω πόσες φορές, τόσο από την ίδια, όσο κ από άλλους, ε, sorry, κουράζει. Να το πω κι εγώ, που έχω πληρώσει MFF με τη σχέση μου λοιπόν και την @Irida_msg , η κοπέλα ΔΕΝ προσφέρει σεξ, πόσο πιο λιανά να στο κάνουμε όλοι;;;Οντίν δεν ξέρω ποιος είσαι και τη φάση σου αλλά σταμάτα να πετάγεσαι και να απαντάς συνεχώς παντού κάνοντας το δικαστή ντρεντ..:οποίος γουστάρει θα ρωτάει ότι γουστάρει….οσε φορές Θέλει μάγκα…ξέρεις δεν ξέρεις την κοπέλα ή τις κοπέλες αδιάφορο….αυτες απαντάνε….μην ζαλίζεις και γίνεσαι σαν κάτι άλλους….αληεθια κουράζει να σε βλέπουμε παντού …..ωραίος είσαι με τις μαυρόγατες σου τα τσιπουράκια σου και τις γνωριμίες σου….σταματα να απαντάς και να πετάγεσαι συνεχώς…ψήνω να δω τη κοπέλα και φοβάμαι μη δω εσένα….σοβαρα αραίωσε λίγο μην απαντάς βγάλε φωτό βίντεο ταινία ντοκιμαντέρ αλλά μην απαντάς στους άλλους…η κοπέλα το κάνει αυτό άρχοντα
Τέλος, όπου θέλει ο καθένας μας θα γράφει, αν δε γουστάρεις να διαβάζεις τον @Odin_, τράβα κάντου ένα block και ησύχασες.