Νέα

Irida

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Irida_msg
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 356K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.849
Πόντοι
4.895
Οντίν δεν ξέρω ποιος είσαι και τη φάση σου αλλά σταμάτα να πετάγεσαι και να απαντάς συνεχώς παντού κάνοντας το δικαστή ντρεντ..:οποίος γουστάρει θα ρωτάει ότι γουστάρει….οσε φορές Θέλει μάγκα…ξέρεις δεν ξέρεις την κοπέλα ή τις κοπέλες αδιάφορο….αυτες απαντάνε….μην ζαλίζεις και γίνεσαι σαν κάτι άλλους….αληεθια κουράζει να σε βλέπουμε παντού …..ωραίος είσαι με τις μαυρόγατες σου τα τσιπουράκια σου και τις γνωριμίες σου….σταματα να απαντάς και να πετάγεσαι συνεχώς…ψήνω να δω τη κοπέλα και φοβάμαι μη δω εσένα….σοβαρα αραίωσε λίγο μην απαντάς βγάλε φωτό βίντεο ταινία ντοκιμαντέρ αλλά μην απαντάς στους άλλους…η κοπέλα το κάνει αυτό άρχοντα
Τύπε, μιας και γράφω προσωπικά σπάνια πλέον, όταν μια ερώτηση έχει απαντηθεί ίσα με δεν ξέρω πόσες φορές, τόσο από την ίδια, όσο κ από άλλους, ε, sorry, κουράζει. Να το πω κι εγώ, που έχω πληρώσει MFF με τη σχέση μου λοιπόν και την @Irida_msg , η κοπέλα ΔΕΝ προσφέρει σεξ, πόσο πιο λιανά να στο κάνουμε όλοι;;;

Τέλος, όπου θέλει ο καθένας μας θα γράφει, αν δε γουστάρεις να διαβάζεις τον @Odin_, τράβα κάντου ένα block και ησύχασες.

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.849
Πόντοι
4.895
Καλημέρα. Έχεις χώρο δικό σου ή σε ξενοδοχείο;
Άλλη μια απάντηση που έχει απαντηθεί ίσα με 100000 φορές, διαβάστε λίγες σελίδες πιο πίσω, ή το προφίλ της ρε μάγκες...

Πάμε ξανά λοιπόν, δέν έχει χώρο, σε δικό σου ή σε ξενοδοχείο.

asigratitos

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2009
Like
11
Πόντοι
6
Άλλη μια απάντηση που έχει απαντηθεί ίσα με 100000 φορές, διαβάστε λίγες σελίδες πιο πίσω, ή το προφίλ της ρε μάγκες...

Πάμε ξανά λοιπόν, δέν έχει χώρο, σε δικό σου ή σε ξενοδοχείο.
Οκ φίλε μου ευχαριστώ.

• Like
Αντιδράσεις: Spiler

BabyFarkMcGeezax

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Κριτικές
4
Like
357
Πόντοι
21
1000004178.jpg

:rose: Καλησπέρα, κάπως έτσι foot job ❤️

Photo by @Odin_
Και blowjob να μας δείξεις!

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
37
Like
35.584
Πόντοι
11.146
Οντίν δεν ξέρω ποιος είσαι και τη φάση σου αλλά σταμάτα να πετάγεσαι και να απαντάς συνεχώς παντού κάνοντας το δικαστή ντρεντ..:οποίος γουστάρει θα ρωτάει ότι γουστάρει….οσε φορές Θέλει μάγκα…ξέρεις δεν ξέρεις την κοπέλα ή τις κοπέλες αδιάφορο….αυτες απαντάνε….μην ζαλίζεις και γίνεσαι σαν κάτι άλλους….αληεθια κουράζει να σε βλέπουμε παντού …..ωραίος είσαι με τις μαυρόγατες σου τα τσιπουράκια σου και τις γνωριμίες σου….σταματα να απαντάς και να πετάγεσαι συνεχώς…ψήνω να δω τη κοπέλα και φοβάμαι μη δω εσένα….σοβαρα αραίωσε λίγο μην απαντάς βγάλε φωτό βίντεο ταινία ντοκιμαντέρ αλλά μην απαντάς στους άλλους…η κοπέλα το κάνει αυτό άρχοντα
....μαγκα μου δν συμφωνω με την αποψη σου, αλληλεπιδρω κ συμμετεχω σε ενα δημοσιο φορουμ οπως οι περισσοτεροι κ συνηθως σε νηματα κοριτσιων που εχω γνωρισει απο κοντα κ εχω αποψη. Εκτος κ εαν θεωρεις οτι πρεπει να γραφω μονο εαν αναφερθει καποιος προσωπικα σ μενα.
Τεσπα, οπως προειπα, δν συμφωνω με την αποψη σου αλλα την σεβομαι (οπως κ το δικαιωμα σου να την εκφραζεις ελευθερα)!!!
Την καλημερα μου
:hi:

Τελευταία τροποποίηση:

badriver8543

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
681
Πόντοι
86
Να αγιασει το πληκτρολόγιο σου !

....μαγκα μου δν συμφωνω με την αποψη σου, αλληλεπιδρω κ συμμετεχω σε ενα δημοσιο φορουμ οπως οι περισσοτεροι κ συνηθως σε νηματα κοριτσιων που εχω γνωρισει απο κοντα κ εχω αποψη. Εκτος κ εαν θεωρεις οτι πρεπει να γραφω μονο εαν αναφερθει καποιος προσωπικα σ μενα.
Τεσπα, οπως προειπα, δν συμφωνω με την αποψη σου αλλα την σεβομαι (οπως κ το δικαιωμα σου να την εκφραζεις ελευθερα)!!!
Την καλημερα μου
:hi:
Έτσι όπως απάντησες πάω πάσο…καλημέρα φίλε…

• Like
Αντιδράσεις: Odin_
OP
OP
Irida_msg

Irida_msg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
5.031
Πόντοι